sympatyk.po 04.03.11, 19:33 Pan Tomasz Paprocki lideruje już kolejnej partii w Radomiu. Jak dotąd wszystkie poprzednie okazały się klapą. To źle wróży. Niestety PJN nie udało się pozyskać nikogo lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenoms Kaczor wpuścił inne świnki do koryta IP: *.radom.vectranet.pl 04.03.11, 22:19 To się montuje swoje korytko. Słusznie, zasmakowało pasożytnictwo i trudno zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopradom Re: PJN szykuje się do kampanii wyborczej i otwie IP: *.radom.vectranet.pl 05.03.11, 01:01 Nie wiesz o czym mówisz człowieku;) Moim zdaniem PJN ma realne szanse na zaistnienie. jest to ugrupowanie mające program, ludzi, zaplecze. Pan paprocki nie był osobą zrzeszoną mimo tego iż był na listach PSL. PJN to jedyne ugrupowanie które mówi co realnie zrobi a nie obiecuje gruszki na wierzbie a potem tego nie realizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenoms Realnie to oni są odstawionymi od cycka IP: *.radom.vectranet.pl 05.03.11, 08:39 dawnymi pupilami Kaczyńskiego. Program mają z tego samego pnia. Czyli dalsze lizanie d... kościołowi, okradanie tzw. "elektoratu" i posiadanie jedynie słusznych racji. Interesuje ich jedynie wykrojenie kawałka tortu dla siebie i zachowanie stanowisk bez zmiany obecnej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko Re: Realnie to oni są odstawionymi od cycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 14:04 Byłem na spotkaniu z posłem i mówił sensownie. Można było przyjść posłuchać zadać pytania i dowiedzieć się z jakiego pnia i jakie są założenia przyszłej paetii.Życzę im jak najlepiej może będzie wreszcie normalnie w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenoms Sensownie oni teraz mówią wszyscy IP: *.radom.vectranet.pl 05.03.11, 14:41 tylko 10 sekund po wyborach mają to gdzieś. Dzisiaj Nabieralski przypomniał sobie o komisji majątkowej a zapomniał, że sami wprowadzili religię i ich prezydent podpisał konkordat. Tusk powiększył administrację o 20 % a towarzycho z pin za czasów koalicji z Lepperem całkiem inne miało ideały. Pawlak stworzył rodzinno dynastyczną złodziejską szajkę pod ekologicznym zielonym sztandarem wiejskim strasząc wieś podatkiem dochodowym. Zobacz co Struzik wyrabia. Gadanie którego słuchałeś ma jeden cel - ONI chcą dalej TAM być. Tylko o ile pis rozdał przydupasom co robili kampanię etaty w spółkach miejskich a bliższym kumplom możliwość bezkarnego okradania tych spółek to pin nie bardzo będzie miał się czym odwdzięczyć. Zatrudnią jedynie ze dwóch cieniasów bez zasad do biura i tyle. Popatrz na tzw. radnego Kowalskiego i zobacz jakie to towarzystwo. Ich przyjaciel niedawno jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podpowiadacz radomski kłopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 16:09 radomski kłopot polega na tym ,że nic nie umiemy zrobić razem tylko przecieko sobie. Znam Pana Tomasza P z różnych imprez i jeszcze kiedy był aktywnym działaczem ZKwP w Radomiu i doceniam jego inicjatywy . Poszukałem o nim w necie i wyczytałem(rodzina mieszka w radomiu 150 lat) ,że kiedy startował z okregu wyborczego Ustronie to jednymi z jego pomysłów było(wtedy pukałem się w czoło): basen na ustroniu oraz zniesienie podatu od posiadania psów i co ? basen jest i podatku nie ma, życzę wszystkim radnym i działaczom aby nie będąc w radzie mogli realizować pomysły. Sam znany bloger z SLD zastanawia się dlaczego nie wykożystał zwycięstwa PSL i odszedł . Panie Tomaszu jestem bezpartyjny i takim pozostane ale życzę sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztuka kompromisu Proponowali rozne osoby na prezydenta?I co mamy? IP: *.13.radom.pilicka.pl 05.03.11, 16:24 //////? NIEWYPAL KOSZTOWNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia Re: radomski kłopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 17:09 Podpowiadaczu. Czegoś tu nie rozumiem. Jeżeli życzysz temu panu sukcesu politycznego to wyraź chociaż chęć aktywnego wsparcia jego działań. Sformułowanie: "życzę sukcesu ale sam pozostanę bierny" to według mnie "rób pan co chcesz bo mnie pan nie zainteresował". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior75 Re: radomski kłopot IP: *.radom.vectranet.pl 05.03.11, 17:59 Czy to jest ten facet co przeżył m-c za 500 zł i trochę mu d..a spadła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bądz takim liderem Zastanow sie jak TY możesz pomódz PJN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 00:52 Sympatyk-po zdaje się być specem od liderowania politycznego. I niech tak mu będzie.Nam się wydaje ,że liczy się skutecznosć i końcowy efekt społecznej nie partyjnej pracy po to aby w Radomiu coś się dobrego zaczęło dziać. Pan Tomasz .Paprocki społecznie nie jako czlonek partii zaproponował i zarekomendował na Prezydenta miast radomianina bezpartyjnego ekonomistę fachowca Rektora Radomskiej Wyższej Uczelni. Zdaje sie ,że to ON znalazł dla tej kandydatury poparcie PSL.Przecież PIS,PO,SLD miało swoich kandydatów na prezydentów miasta. I od tego momentu wszystko się zaczęło. Radomskie małe partie zastanawiały sie długo czy wystawiac np. z szeregów PSL swoich ludzi i bezpartyjnych na radnych. Przecież ci cenni radomianie w wiekszosci bezpartyjni nie mieli szans znalezć sie na listach PISU,PO ,czy SL D.Taka szansę swoim członkom i osobom bezpartyjnym dało PSL.Wprawdzie nie zyskano wiele miejsc na ławach radcowskich ale z ramienia PSL mamy dzis w Radomiu we władzach miasta dwóch przedstawiceli PSL tj. wiceprzewodniczącego Rady Miasta i wiceprezydenta. Nigdy w historii Radomia taka mała grupka ludzi z PSL i skupionych przy panu Tomaszu Paprockim bezpartyjnych nie odniosla takiego sukcesu.Tu sie liczy kochany sympatyku skutecznośc i efekt pracy.I jeżeli jesteś lepszym od tego ktorego krytykujesz to zakasz rękawy i zaczynaj działać w twoim PO .Moze bedziesz lepszym od tych co aktualnie w PO działaja. Bo widzisz ,że zdaje sie , PO i SLD liczniejsze partie niż PSL nie mają wiceprezydentow miasta ,a i zdaje się tylko PO ma wiceprzewodniczacego rady. My jeszcze bezpartyjni sympatycy PJN / statut partii jest rejestrowany w sądzie/ wiemy ,że działając miusmy wiedzieć , że nie ukałady czy inne partyjne machlojki sa ważne ,ale POLSKA BYŁA DLA NASZYCH PRZODKÓW O I DLA NAS SAMYCH JEST NAJWAŻNIEJSZA. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.po Nie chcę być takim liderem 06.03.11, 09:41 Jak już kiedyś pisałem sympatyk.po to tylko login. Nie ma wiele wspólnego z moją wizją i politycznymi sympatiami. Co do Pana Paprockiego to obserwuję jego działania od dłuższego czasu. Przy okazji kolejnych zawirowywań politycznych prezentuje publicznie swoją postać w różnych często całkowicie odmiennych barwach. Jak można oceniać człowieka - polityka - społecznika - organizatora reprezentującego raz SD, później PSL a w międzyczasie Palikota? Czym jeszcze się zajmował nie wiem. Obecnie promuje PJN? Jak można wytłumaczyć taki fenomen? Dla mnie to wyłącznie parcie na stołek i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: Nie chcę być takim liderem IP: *.radom.vectranet.pl 06.03.11, 10:59 A może po prostu aktywność społeczna. Przecież trudno się teraz zapisać do PO czy PiS-u, bo to byłoby samobójstwo polityczne. Mam nadzieję, że te ugrupowania przez najbliższe 8 lat zejdą ze sceny politycznej na śmietnik, gdzie jest ich doskonałe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.po Re: Nie chcę być takim liderem 06.03.11, 11:55 Aktywność społeczna wyraża się trochę inaczej. Na pewno nie ma to nic wspólnego z promowaniem coraz to nowych ugrupowań. Wcale nie jest trudno zapisać się do jakiegokolwiek ugrupowania. Co innego być liderem w regionie. Wystarczy miejsce do zorganizowania spotkania, trochę smykałki, wsparcie ugrupowania lub lidera, który to sfinansuje. Pan Paprocki ma takie możliwości. Firmuje swoim nazwiskiem wszystkie inicjatywy, które mogą przynieść sukces. Co do "8 lat" - jeżeli oczywiście masz rację - oni się przefarbują. Tak jak robili to do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomski b."Walter Spotkanie PJN na terenie"Radomskiej Hieroszymy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 11:15 Przyjechałem godzinę wczesniej na to spotkanie organizacyjne PJN. Pospacerował sobie spokojnie po miejscu pracy wspaniałego ślusarza mojego dziadka,ktory pracowała 40 lat Załadach "BRONI" ,a potem ZM. Spacerowałem po b. Załadach Metalowych im. Waltra gdzie jako inżynier przy desce kreslarskiej pracował przez 35 lat mój ojciec. W tych zakładach zatrudniano w socjalistycznych" znienawidzonych czasach "prawie 14 000 pracowników co dawalo utrzymanie dla około 50 000 Radomian. Dla mnie absolwenta Politechniki Radomskiej nie było dane kontynuowanie w tych wpaniałych zakładach tradycji rodzinnej- "metalowców". Dla mnie politycy radomscy i ich kumple z Warszawy wielopartyjni zaproponowali pracę w na Woli/Warszawskiej w supermarkecie przy ladzie z lodówkami. Po spotkaniu na ktorym poznałem wielu ludzi normalnych przyszła mi dziwna refleksja z którą się teraz dzielę. Jeżeli chcesz popatrzeć na dwudziestoletnie rządy polskich patriotów z :Unii Wolnosci,PZPR,Sld,PO, PC,ZHN itd to zobaczysz na terenie b.Waltera "RADOMSKĄ HIEROSZYMĘ'. Dlatego popieram zmiany w Radomiu i powstanie PJN po to aby kupa kumpli i psełdo dzialaczy politycznych nie zawładnęła niczem ośmiornica POLSKĄ. PS. Proponuje aby radni PISU zaprosili na teren b.Waltera swojego doradcę politycznego w sprawach Polski (w tym OFE) pana Balcerowicza. Niech stanie na tym miejscu gdzie ja stałem i gdzie pracowali moi przodkowie i popatrzył na swoje RADOMSKIE DZIEŁO. Boże!!!!!! OBYM NIE BYŁ W TYM MOMENCIE PRZY NIM BO PYSK BY MIAł MOCNO OBITY TEN CHŁOPSKI SYNEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzędy PO i PICU Spotkanie PJN na terenie"Radomskiej Hieroszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 13:05 Zobacz i poczytaj jak o pensje od Bielana walczy radny Kowalski Z Picu. On i jego kumple dla obrony jego kasy zorganizuja debatę/parodię/ PODCZAS POSIEDZENIA rady miasta Radomia. Przeczytaj artykUł na stronie dzisiejszej "Mój Radom" ,a dowiesz sie jaki były BYŁY lider radomskiego PO na sali podczas spotkania PJN. On też poznał to jak działało JEGO PO. Jezeli drogi sympatyku-po jestes lepszy od innych to "uzdrawiwj swiat radomskiej polityki ,a NIE MIESZAJ . MOŻE PO-ZYSKAJĄ CIĘ na lidera . Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.po Re: Spotkanie PJN na terenie"Radomskiej Hieroszym 06.03.11, 20:36 Czy myślisz Grzędo PO i PICU, że można służyć rodakom wyłącznie uprawiając politykę? Ktoś musi pracować. Zapewniam Cię, że i wykonując swój zawód można się także realizować. Do tego trzeba mieć niezłe kwalifikacje. Jeżeli jednak widzę partyjne dorobkiewiczostwo, pogardę dla wszelkich zasad mam prawo głośno protestować. Także na tym forum. Twoje spostrzeżenia są słuszne. Dlaczego wiec torpedujesz mnie a nie dorobkiewiczów i farbowańców, o których piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Spotkanie PJN na terenie"Radomskiej Hieroszym IP: *.doplaty.gov.pl 07.03.11, 15:21 Jakbys mial jakiekolwiek pojecie o ekonomii to bys wiedzial ze LB uchronil nas przed katastrofa finansowa. Tej katastrofy nie uniknela Bulgaria i dlatego jest daleko za nami. Latwo pluc w lewo i w prawo, do przodu do tylu, na wszystko i na wszystkich - w tym wiekszosc Radomian jest wyspecjalizowanych. Stekac, kwekac i szukac winnych. A winni sa wszyscy ci, ktorzy popieraja PiS i Kosztela i to jest jedna jedyna i uniwersalna prawda o tym smutnym radomskim padole.... A najsmutniejsze jest to ze jedyna partia ktora cokolwiek dobrego zrobila w tym miescie sa komunisci z Adamem W na czele - powstanie SSE, lotnisko i wiele innych... To wtedy pojawily sie jakies tam perspektywy rozwoju, ktore sukcesywnie sa zaprzepaszczane przez kolejne wladze. Nie lubie, nie popieram i nie bede popieral tych ludzi ale smutne jest to ze jako jedyni costam dla miasta zrobili...... Moze dlatego ze szanse mialo to rydzykowe towarzystwo z watpliwa kultura i IQ z PiS??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wers Re: radomski kłopot IP: *.radom.vectranet.pl 06.03.11, 13:18 To ten sam, razem wterdy "pościli" z Grasiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna PO Podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 17:57 Byłam na tym spotkaniu i miałam możliwość zadać pytanie Posłowi i usłyszeć odpowiedz jaka mnie satysfakcjonowała czyli ,że część polityków PO rozważa przejscie do PJN i chyba wizyta Pana Szprendałowicza była tego dowodem?. Dzisiaj jest jedyny lider PO czyli Pani Kopacz, reszta jest mało lub w ogóle nieznana , taj jak w SLD- Wikiński czy w PiS-Suski,który daj Boże przegra z Kuźmiukiem i świat o nim zapomni. Co do PJNu to widzę że PO ma w tym ugrupowaniu nowego sojusznika, wystarczy poczytać jak posłowie głosowali nad ustawami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenoms Podsumowując - ciąg dalszy obietnic i kantów IP: *.radom.vectranet.pl 06.03.11, 20:20 oraz pobożnych życzeń i słowotoku wyborczego. Za miejsce w sejmie gotowi są obiecać hodowlę pstrągów w Mlecznej oraz budowę autostrady na Sołtyków. Jak widać myślą przewodnią uciekinierów z pisu jest dalsza karuzela stanowisk oraz przeciąganie na swoją stronę tzw. "polityków", czyli pasożytów, którzy coś zdążyli do tej pory w innych formacjach spaprać ale są rozpoznawani medialnie. Miałbym lepsze rozwiązanie dla oczyszczenia atmosfery - zamiast pakować kolejną porcję elity do następnego tupolewa, niech zrezygnują sami i pójdą tam gdzie Giertych. Czyli do poczekalni skamleć z tęsknoty o utracone przywileje. Żyjemy w kraju 38 milionowym nie ma przeszkód, aby wyłonić nową reprezentację parlamentarną, nie związaną z dzisiejszą mafią trzymającą władzę. Pojawi się szansa zbadania ile naprawdę kasy dał Struzik swojemu bratu na budowę świątyni zachłanności bożej, ile stanowisk obsadził Pawlak swoimi kumplami i rodziną, jakie obietnice podpisał naprawdę Tusk w Izraelu oraz ile przekrętów ciągnie się za Kaczyńskimi, czy lokator Wawelu ułaskawił więcej mafiosów niż Wałesa. Siedzimy w bagnie, ponieważ "elity" się dogadały a pojęcie opozycji jest symboliczne. Póki co retoryka PJN nie bardzo się różni poziomem od mądrych wypowiedzi europosła Czarneckiego. Powiedzcie coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brix Re: Podsumowując - ciąg dalszy obietnic i kantów IP: *.cdma.centertel.pl 06.03.11, 21:46 To zwyczajny pis bis.Nie zgodzili się z preziem to założyli własną partyjkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasztelan praca domowa do odrobienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 23:06 zapraszam wszystkich do lektury i tam można wyczytać ,że twórcy PJN zostali wyrzuceni z PiS(chociaż Pani Jakubiak do tej pory nie wie za co ?) i jeszcze to nie koniec czystki ponieważ Kielce pokazały co jeszcze czeka działaczy PiSu np: związanych z Ziobrem. To co pokazali szefowie sztabu wyborczego Kaczyńskiego czyli "normalnego" Jarosława dało mu ponad 40% poparcia i dlatego teraz wszyscy bedą udowadniać że PJN bo wielkie beeeeeeeeeee bo , kto bedzie w jego sztabie wyborczym? Sońta, Suski czy Wróblowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenoms Kasztelan, a kogo to obchodzi IP: *.radom.vectranet.pl 07.03.11, 00:02 Nie moja praca domowa. Również nie moje małpy jednak mam wrażenie, że mój cyrk. Wszystkie wymienione przez ciebie nazwiska widziałbym na politycznym wysypisku śmieci. Dość już zaszkodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan PiS Niech żyje poseł Suski IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 10:37 Dzięki Panu Posłowi w Radomiu mamy dobrobyt. Niech żyje i zwycieża PiS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statysta polityczn Mnie to obchodzi i wiem o co się IM rozchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 11:05 Afryka się buntuje bo szefowie partii -przywódcy kraju siedzą przy żłobie kilka kadencji i zgarniają kasiorę dla siebie i swoich SŁUG.W żadnym z tych państw nie było takiego przypadku" blizniaczego"- > premier- prezydent< bo gdyby tam to bylo to skonczyla by się szybko egzystencja tego DZIWOLONGA .Teraz DWÓR sznownego pana usuwa ze swoich szeregow tych co mogli by powiedziec KRÓL NASZ TO JEST NAGIE ZERO !!!!! Dość nieudolnych rzadów DOTYCHCZASOWEGO DWORU. W obecnych partiach NIE POTRZEBA NOWYCH MLODYCH WYKSZTAŁCONYCH LUDZI ZNAJACYCH POTRZEBY n a s z e g o s p oł e c z e n s t w a. !!!!!!! Miernoty polityczne i zawodowe to są sily tych partii.Najlepsze wykształcenie dle tych zaufanych kadr to zawodówka >>Mierni ale wierni. Cofnijmy się kilkanaście lat do tyłu.Bagsik z Gąsiorowskim powiedzieli ,że na żądanie przedstawiceli róznych partii "zasiłił " je z kont ART-B .Jakoś się o tym nic nie mówi??????????w temacie poboczne finansowanie partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centroprawy Re: PJN szykuje się do kampanii wyborczej i otwie IP: 80.249.5.* 07.03.11, 12:52 przecież te najważniejsze nie wejda do sejmu i będą na kolanach wracać na łono pis-u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omonua Re: PJN szykuje się do kampanii wyborczej i otwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 20:05 PJN jak PJN ale lidera w Radomiu to sobie lepszego nie mogli wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ominua na lidera Re: PJN szykuje się do kampanii wyborczej i otwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 11:07 Widzę ,że ciebie nie ma tam gdzie trzeba coś zrobić dla Radomia i kraju. Kumple twoi i ty zawsze piskacie i podszczekujecie .Weż się mądralo z ; PO ,PISU czy Sld za robotę i pokaż co ty zrobisz dobrego dla Radomia poza podpuszczaniem jednych przeciw drugim..Jeszcze nie zaczęli dobrze działac ,a ty i twoi kumple partyjni juz nos wtykacie w nie swoje sprawy. Jest demokracja głosuj na :Suskiego , Rejczaków ,Wikinskiego ,Witkowskiego i innych speców.To twoja wola.Niech wybiorą ciebie w PO-PSL-PIS-SLD na lepszego lidera bo tam są konieczne zmiany przywódcze ,a napewno zobaczymy czy to tylko będzie jak zwykle paplanina i pisanina w stylu "gadka szmatka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry kandydat PJN Re: PJN szykuje się do kampanii wyborczej i otwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 11:31 W piątek 4 marca br. oglądaliśmy telewizję " DAMI" gdzie o swojej zasłużonej radomskiej rodzinie p. Tochtermanów-Paprockich wypowiadał się pan Tomasz Paprocki .To dobrze , że mamy jeszcze takich radomian.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenoms Telewizja popełniła świętokradztwo ! IP: *.radom.vectranet.pl 08.03.11, 23:09 Najbardziej zasłużonymi rodzinami w Polsce są RODZINY SMOLEŃSKIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szerokiej drogi Życzmy powodzenia radomskiemu PJN wParlamencie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 11:13 Ci z PO,PISU, SLD ,PSL byli i nic dla miasta regionu nie zrobili. Co zrobiła dla Radomia np.ekipa z PICU w skladzie SUSKI,WRÓBEL,SONTA. I np. dwaj SENATORZY których nazwiska nikt nie zna. Za to Wikinski dobrze się promuje wTelewizorni jako przyboczny Napieralskiego co to NAPIERA do rządu cieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenoms A kim jest ta grupka poszukiwaczy stanowisk ? IP: *.radom.vectranet.pl 09.03.11, 12:12 Są byłymi wysokimi aparatczykami PiSu, który tyle miał wspólnego ze sprawiedliwością oraz prawem ile kanciarstwo z Immanuelem Kantem. Więc dlaczego ich wyszczególniasz z reszty ugrupowań (klik) ? Według mnie są na pierwszym froncie hiopokryzji parlamentarnej, czego kolejnym potwierdzeniem jest infantylna nazwa tej tzw. partii. Gdyby dla nich Polska była najważniejsza, poszliby do jakiejś uczciwej roboty zamiast szukać koniecznie przynależności do tych co dostają po 250 tys odszkodowania za sam fakt bycia w dobrym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I ty ??Lenomsie!! A co to cię obchodzi kim jest ta grupka ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 17:28 Cytujesz KANTA ?A może zaczynaj od Bacha.No jezeli cię tak interesuje Kant z Królewca to przeczytaj pracę magisterską napisaną na UW przez mgr.filozofii Janusza Palikota na temat tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś