Dodaj do ulubionych

Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i fo...

18.03.11, 20:24
Bardzo dobre auta, sam posiadam juz trzecia Alfe jest to TBi TI SW, moze nie najszybsza i nie najbardziej ekonomiczna, ale wlasciwosci jezdne ma najlepsze w swojej klasie.
Niemcy sami sprawdzili:
Tekst linka
    • Gość: ;] Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.radom.vectranet.pl 18.03.11, 20:46
      jakie wypasioneee :D
    • gtxpl Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i fo... 18.03.11, 20:47
      Na razie mam 240 KM i 6,4 do setki. Spotkałem paru policjantów w tych śmiesznych vectrach, polujących na biednych wolno poruszających autach. Biedaki ...
      • Gość: ccc Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 21:09
        Pomarzyłeś? To teraz do łóżka smarkaczu.
        • gtxpl Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i 18.03.11, 21:48
          Widać, że niektórzy nie mają pojęcia o autach. Sprawdź Seat CUPRA madralinski "ccc".
      • Gość: gosc Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.49.113.87.dyn.plus.net 18.03.11, 23:20
        wow!! ale jestes wspanialy
    • michaelm3 Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i 18.03.11, 21:00
      Najlepsze wlasciwosci jezdne w klasie sredniej miala, ma i prawdopodobnie bedzie miala w najblizszej przyszlosci trojka BMW. Nie podniecalbym sie jednym testem auto bilda czy ams.
      Na kazdy jeden w ktorym wygrywa jakis wynalazek pokroju alfy znajdziesz 10 innych w ktorych trojka zjada konkurencje.
      Nie mowie, ze 159 slabo sie prowadzi bo faktycznie robi to calkiem dobrze ale nie jest najlepsza w klasie.
      Szkoda tylko, ze wszystko inne jest w niej do bani.
      Po wakacjach bede sprzedawal mojego gorala (taki rower...) wiec moze dla rozrywki kupie sobie 159 a za reszte jakies fajne, nieprzemakalne (niezawodne) buty na zime.
      • Gość: pi Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.radom.vectranet.pl 18.03.11, 21:05
        Wszystko pięknie tylko teraz policja wygląda jak stragan odpustowy , jak w każdym cywilizowanym kraju policja posiada samochody jednej marki a u nas dziki zachód alfy, kie , vw , itp...
        • marad_co Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i 18.03.11, 21:22
          Gość portalu: pi napisał(a):

> Wszystko pięknie tylko teraz policja wygląda jak stragan odpustowy , jak w każd
          > ym cywilizowanym kraju policja posiada samochody jednej marki a u nas dziki zac
          > hód alfy, kie , vw , itp...

W policji w UK też jeżdzą różne marki, tak samo w Irlandii czy też w niemczech. Prawdą jest że chyba nie używają alf bo to kupa a nie auto, awaryjne masakrycznie. Fajnie jeżdzą ale awarie potrafią zepsuć kompletnie ten obraz i się nie zdziwię jeżeli będą więcej przebywać w serwisie niż na drogach.
        • Gość: kriss Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.barn.cable.virginmedia.com 18.03.11, 21:58
          Chyba malo wiesz o zachodzie, w uk policja posiada auta roznych marek vw, vauxhall'e, bmw, volvo, ford itd
      • dogbono166 Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i 18.03.11, 21:16
        Rzeczywiscie, nie bede sie podniecal, co tam Auto Bild, twoje zdanie bardziej sie liczy.
        Rece opadaja czlowiekowi...
      • Gość: Dziennikarz Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: 89.171.172.* 19.03.11, 07:09
        Nie jeździłeś gnoju, to się nie wypowiadaj. Tyle w temacie.
    • Gość: aniakin Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.nokia.com 18.03.11, 21:27
      Zaraz sie zacznie psioczenie jakie to alfy sa awaryjne. :D Ja mam juz trzecia alfe (GT) i sprawuje sie bez zarzutu, podobnie jak poprzedniczki.
      • dogbono166 Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i 18.03.11, 21:35
        A mnie "cieszy" ogolna opinia o awaryjnosci, dzieki temu te piekne auta nie stana sie pojazdem do przewozenia ziemniakow. Od tego sa inne "niezawodne" niemieckie marki.
      • Gość: Ja Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.gl.digi.pl 18.03.11, 22:37
      • Gość: ja Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.gl.digi.pl 18.03.11, 22:39
        Przepraszam ze tak pytam czy jesteś gejem?Bo geje jezdżą alfami
        • Gość: aniakin Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.nokia.com 18.03.11, 22:44
          Przeprosic to powinni twoi rodzice za splodzenie twojej smiesznej osoby.
        • Gość: Wojtek Re: Alfa Romeo - kto nimi najczęściej jeździ? IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 22:48
          Ja kiedyś, z 10 lat temu, a może i kilka więcej słyszałem, że Alfa Romeo to samochód dla alfonsów. Najgorzej miałem, jak ze trzy razy nim jechałem, bo miał ten samochód mąż koleżanki ze studiów i nas czasem podwoził do centrum ... Musiałem się pilnować, żeby tego tekstu nie rzucić :-) Hmm, jak ci policjanci w Alfach podjadą do tirówek, sytuacja będzie cokolwiek dwuznaczna.
        • dogbono166 Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i 18.03.11, 23:04
          Nie jestem gejem, a geje nie jezdze tylko i wylacznie Alfami, J.Clarkson posiadal GTV, wiesz to taki "dziennikarz" z UK.
          _______________________________________________________________________
          Prawdziwy seks - to taki, po którym nawet sąsiedzi wychodzą zapalić...
      • kat.2 Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i 18.03.11, 23:54
        bo o awaryjności alf najlepiej dowiedzieć się na forach VW ;) Mam wśród znajomych dwóch alfiarzy. Kupili stare auta i doprowadzili je do stanu /chyba/ lepszego niż nowe. Też nie skarżą się na awaryjność. Części i owszem drogie ale jak się zadba o pojazd to samochody bezawaryjne. Zresztą miałem okres fascynacji Passatem. Do czasu aż stałem się jego właścicielem. Na krótko.
        • Gość: aniakin Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.nokia.com 19.03.11, 00:15
          kat.2 napisał:

Części i owszem drogie ale jak si
          > ę zadba o pojazd to samochody bezawaryjne.

Prawda. Czesci rzeczywiscie drogie, ale ja zamawialam je zwykle w internecie, wychodzi taniej niz w warsztacie.
    • mlody_9_11 Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i fo... 18.03.11, 21:32
      Co im po tych 200KM skoro po 100K kilometrów nie da się przekroczyć 150km/? Odgłos trzeszczących plastików i odpadanie różnych elementów wyposażenia uniemożliwi normalną jazdę...
      • Gość: ksin Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.toya.net.pl 19.03.11, 00:48
        nłody to nie wie o czym gada bo pewnie co 5k kopmpletna kraksa i esesmaska fura dymi...
    • dogbono166 I tak wiecej bendom stac w serwisie buahaha 18.03.11, 21:39
      • Gość: qqq qqq IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.11, 21:49
        ja pie rdole ale wieśniak wdodatku śmieje sie jakcw...
    • Gość: a-maniak Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.radom.vectranet.pl 18.03.11, 21:42
      Szanowni forumowicze muszą wiedzieć, iż na świecie produkuje się;
      przyrządy do jeżdżenia no (alfa romeo),
      samochody no (merole),
      i MITSHUBISHI
      ____________________________________________ dodam
      iż sąsiedzi palący musieliby jeszcze poprosić znajomych do wspólnego palenia
      • Gość: Siara Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 19.03.11, 02:12
        I zapomniales dodac - Mazdy. Choc tylko kierownica zostanie to i tak sinil odpali a auto pojedzie :)
    • wielki_znafca co by tu jeszcze żeby bardziej zgnoić naród 19.03.11, 00:08
      władza
      • Gość: Liberal Re: co by tu jeszcze żeby bardziej zgnoić naród IP: *.escom.net.pl 19.03.11, 01:22
        Zgadzam sie w 100%. Ch...e kupuja sobie auta z naszych pieniedzy, zeby karac nas za to ze jezdzimy po naszych drogach, budowanych z naszych pieniedzy placac astronomiczne ceny za benzyne.

Jebac Panstwo. Jebac Policje.
    • najlepszy_jaromir Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i fo... 19.03.11, 00:42
      nie czarujmy sie ,dostali nowe zabawki ,zeby więcej wlepiac mandatów i kroić kierowców z kasy.A bezpieczeństwo kierujacych jest na dalszym planie.
      od dawna wiadomo ,ze kierowcy w tym kraju szczodrze zasilają budżet państwa.
      Władza sobie znalazła dojną krowę,która nie moze się nawet zbuntować ,bo to władza ustala zasady gry.Jak by kiedyś zabrakło kierowców ,co jest wątpliwe,to znajdą sobie innych do "skrobania".
      • Gość: Anty Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: 2.102.130.* 19.03.11, 02:15

Oczywiście. Gdyby chodziło o bezpieczeństwo, to sami by grzecznie jeździli, a nie tak jak teraz nieoznakowanym samochodem pruli 200km/h. Co za różnica czy zabije mnie idiota w cywilnym samochodzie, czy idiota w nieoznakowanym samochodzie? Prawa fizyki są takie same.
    • wybitniemadry co to ma do bezpieczenstwa na drogach wasate buce? 19.03.11, 01:39
      bedziecie scigac najebanych malolatow walacych na trzeciego?
      • Gość: pingwin Re: co to ma do bezpieczenstwa na drogach wasate IP: *.tktelekom.pl 19.03.11, 10:47
        nie męcz się wąsacz, idź coś zjeść
    • swietypentagram Wreszcie porządne wozy, lepsze od koreańskich 19.03.11, 05:13
      koreańskie kia to syrenki i trabanty, szajs nieporównywalny do jakości samochodów Japońskich i Europejskich. Koreańczycy to cwaniaki - wcisną byle gó... z uśmiechem pełnym fałszu
      w moim przekonaniu korańczycy to drobni manipulanci i oszuści - po prostu dość parszywi nacjonaliści
    • mgz dostali juz alfy i radary 19.03.11, 07:30
      a kiedy dostana rozumy?
    • wookiee.chewbacca Mogą mi naskoczyć 19.03.11, 08:37
      Z moim BMW 550i nie maja żadnych szans
      • Gość: romeo Re: Mogą mi naskoczyć IP: *.acn.waw.pl 19.03.11, 09:53
        oj, zaczją sie za zakrętem w koziej wolce gdzie prawdopodbnie przebywasz i juz cie mają
        lol
    • motorized Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i fo... 19.03.11, 08:45
      Coś sądzę, że powinni kupić Bravo z mocnym silnikiem. Sporo by zostało.
    • led47 Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i fo... 19.03.11, 10:24
      No to nareszcie komendanci będą mogli jeździć do i z pracy normalnymi samiochodami
      • Gość: alfiarz Re: Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 11:32
        wiecie dlaczego wlasciciele alf nie pozdrawiaja sie na drodze ??
        bo rano juz sie widzieli w serwisie :-)
    • Gość: OloBolO Apatrat ucisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 12:19
      To państwo inwestuje tylko w aparat ucisku, a może by tak trochę zainwestowac w szkolnictwo albo w infrastrukturę?
    • big.erykus przetarg był ustawiony pod opla insignie... 19.03.11, 12:44
      nawet policja ustawia przetargi. specyfikacja samochodu była tak ustawiona aby wygrał opel insignia ale cwani włosi spełnili wymagania swoją alfą zwiększając rozstaw osi jakimiś tulejami za 150 zł, dzięki temu wygrali przetarg i wyrolowali policje ale i przez to odpadają koła w nowych alfach...
    • marekdradom Policjanci dostali alfa romeo. Mają 200 KM i fo... 19.03.11, 15:14
      Te Alfy aby spełnić wymagania przetargowe mają dystanse na kołach (między piastą a felgą),ponoć jedna już się "rozjechała" w czasie jazdy gdzieś w Polsce (ale na szczęście kierujący w porę zatrzymał samochód).Panowie Policjanci to jak rosyjska ruletka.Komendant chyba będzie sadzał za kierownicą "tych podpadnietych".Już Wam współczuję pędzić czymś takim ponad 200km/h (jak się "rozjedzie" przy takiej prędkości nie będzie niestety co zbierać , a jeszcze można kogoś zabić "przy okazji").Amen.Szerokości
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka