Dodaj do ulubionych

Firma " Zeszuta" Radom

03.06.11, 15:45
Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym dealerem? Proszę o opinie, może ktoś tam pracował/pracuje? Może ktoś serwisował u nich auto itd... Będę wdzięczny za informacje.
Obserwuj wątek
    • hutchence Re: Firma " Zeszuta" Radom 03.06.11, 16:42
      A konkrety? Chcesz kupić nówkę czy masz do serwisu auto? Ja tam naprawiałem auto. I poza tym, że drogo to nic zarzucić nie mogę.
      • lucas1_live Re: Firma " Zeszuta" Radom 03.06.11, 16:45
        Bardziej interesuje mnie atmosfera jaka tam panuje w firmie. Ludzie itd.
        • Gość: Remik Re: Firma " Zeszuta" Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 19:38
          Atmosfera to w "Teatralnej" a w firmie jak to w firmie , ciezka japońska robota za radomską płacę .
          • Gość: gość Re: Firma " Zeszuta" Radom IP: *.radom.vectranet.pl 03.06.11, 20:48
            mi zgubili książkę serwisową samochodu kupionego w Niemczech i nawet się nie przejęli
            • Gość: fufu Re: Firma " Zeszuta" Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 21:57
              A mnie na wejściu dali samochód na jazdę próbną na cały weekend bez limitu kilometrów. Tak to można kupować auto.
    • Gość: ZAWIEDZONY Re: Firma " Zeszuta" Radom IP: *.146.121.213.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.06.11, 23:04
      Robiłem u nich servis klimy.Za pierwszym razem godzinę po wyjeżdżie od nich nie miałem już klimatyzacji.PO reklamacji za drugim razem to samo.A w tym samym dniu wyjeżdżałem na wczasy.Więc miałem przez dwa tygodnie piękne ogrzewanie przy temperaturach 35 stopni na plusie.Za trzecim razem stwierdzili że nie ma komunikacji z panelem i powinienem u nich kupić panel za 1300zł.A panel jest sprawny do dzisiaj.Straciłem pieniądze i nerwy ale mnie już w bambuko nigdy nie zrobią.A obsługa tak się ,,przejmuje'' klijentem że można tam korzenie zapuścić.
    • marcinradom Re: Firma " Zeszuta" Radom 19.06.11, 15:29
      Dwa lata temu dzwoniłem do nich w poszukiwaniu amortyzatorów do Jeepa Grand Cherokee w wersji Up Coutry. Nie mieli ich więc obiecali, że zadzwonią do mnie jak uzyskają jakieś informacje odnośnie ceny, dostępności. Do tej pory nie dzwonili.
      Pozdrawiam
      • lucas1_live Re: Firma " Zeszuta" Radom 20.06.11, 10:09
        Dziękuję wszystkim za informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka