tur_ok 04.07.11, 17:41 pan Prezes coś majaczył o tym że POLSKA DLA POLAKÓW czy tak ma wyglądać sprawiedliwośc społeczna w/g PiS Gratuluję dobrego samopoczucia HIPOKRYCI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_ogien Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze 04.07.11, 18:42 Teraz to już władze mają nas mieszkańców miasta głęboko w du.....przyspawanych do stołków ( tak im się tylko wydaje) , osobę, która przez lata swojej bytności w UM nie pozyskała żadnego inwestora , powołuje się na stanowisko wicedyrektora do spraw INWESTYCJI , kpina. W związku z tym iż w naszym mieście tak łatwo zdobyć pracę ...zgłaszając się, na wszystkie te miejskie miejsca pracy . To ja się zgłaszam , tu na forum, absolwentka Uniwersytetu , ostry język, trzeźwe myślenie, prawo jazdy, język angielski w stopniu komunikatywnym, chętna do pracy a nawet do nauki, potrafię sprawnie posługiwać się komputerem, działam w ogólnopolskich organizacjach , udało mi się kilka razy zawalczyć z głupotą urzędników miejskich, potencjalnemu pracodawcy oczywiście dostarczę całe moje CV , nawet jakieś referencje znajdę :):) :) Oczekuję poważnych propozycji pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ogien Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze 04.07.11, 18:43 aaaaaaa.......może być od razu wicedyrektor, nie odmówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Jagiełło Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 18:49 Pani Beato, niestety nie należy Pani do PISu i dlatego nie dostanie Pani pracy w jednostkach podległych gminie. Bardzo mi przykro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.radom.vectranet.pl 04.07.11, 20:39 To tak samo jak za SLD Odpowiedz Link Zgłoś
teklatoja Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze 04.07.11, 18:51 do beata_ogień: Kochana moja, niestety, obawiam się,że nic nie jest w stanie zmienić naszego Radomia, bo i tak w głosowaniu wezmą udział tylko ci, którym w niedzielę na mszy zostanie powiedziane "co i jak", a to jest najbardziej obowiązkowy elektorat. Nasza przyszłość traci na tym, że młodym się nie chce, albo mają to w d... I znowu będziemy mieć to, co mamy teraz i znowu będzie słychać zewsząd, jak to jest źle w tym Radomiu. Od lat powtarzam, że krytykować mają prawo ci, którzy na głosowanie poszli, bo inni powinni się wstydzić swego braku decyzji, a jeśli to na dodatek źle wróży, to ... marnie widzę przyszłość, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.radom.vectranet.pl 04.07.11, 20:46 niektórym dolega amnezja jak ostatnio piotrus zdobył niezłe stanowisko stworzone tylko dla niego w Kozienicach nikt z obecnych się nie odezwał a teraz takie oburzenie mniej hipokryzji więcej sprawiedliwego oceniania wszyscy tacy sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.radom.vectranet.pl 04.07.11, 22:42 jac-u czytać trzeba ze zrozumieniem Elektrownia kozienice jest spółką grupy enea tu masz link www.firma.enea.pl/index.php?page_id=457 i g ... na mam do tego kogo i za ile zatrudnia sobie prywatna spółka notabene giełdowa niech odpowiada przed akcjonariatem A Pani Tusińska została zatrudniona za pieniądze samorządowe stworzono nieistniejące stanowisko aby dać stołek swojej d-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 15:32 Enea - 51,91% - akcjonariusz - SKARB PAŃSTWA 18,67 % - Vattenfall 29,42% - pozostali aha i nie popieram zatrudnienia Pani Tusińskiej, tak samo jak i Pana Kowalskiego czy Pana Piotra SZ. Czy nie możemy zdobyć się na trochę obiektywizmu pisząc komentarze. Jednego jestem pewien, szkoda chodzić na wybory, bo tak naprawde nic się nie zmieni w naszym mieście, kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zurt Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.xdsl.centertel.pl 04.07.11, 21:00 Na mszę chodzi tylko ok. 40%, młodzi i starzy więc mijasz się z prawdą, a żle jest nie tylko w Radomiu ale w całej Polsce o czym świadczy manifestacja związkowców w Warszawie w ilości ponad 50 tys., wystraszone media rządowe zaniżyły ta liczbę i podały jedynie lakoniczne informacje." Polityka wasza a bieda nasza" i jak widzisz nie jest to zasługa PiSu. Koszty utrzymania zadłużenie kraju i bezrobocie rosną z dnia na dzień a pensje w miejscu, zbliżamy się powoli do Grecji która też była zieloną wyspą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atlas Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 21:47 Irlandia....Grecja nie jest wyspą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS czy SLD Re: Zielono mi ... IP: *.182.117.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.11, 22:46 Pisząc o Grecji, że była kiedyś „zieloną wyspą” „Zurt”-owi chodziło o to, że była „zieloną wyspą” w sensie gospodarczym a nie geograficznym. A tymczasem jakiś ćwierćinteligent zaczął go poprawiać, i – żeby było śmieszniej – podpisał się jako „Atlas”. Natomiast Irlandia rzeczywiście w sensie geograficznym jest często nazywana „zieloną wyspą”, ale nie można wszystkiego brać tak dosłownie. Pojęcia takie jak przenośnia czy metafora są jak widać panu (pani ?) „Atlasowi” obce. Z geografii trója, z ekonomii dwója, z myślenia abstrakcyjnego pała. Średnia – dwa. PiS czy SLD ?. Przyznaj się bez bicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maces Re: Zielono mi ... IP: *.radom.vectranet.pl 04.07.11, 22:59 Może lepiej nie wystawiać innym ocen skoro samemu ma się "mgliste" pojęcie, zwłaszcza o ekonomii. A kiedy to niby Grecja była tą "zieloną wyspą" w sensie gospodarczym??? Bo z tego co ja wiem, to nigdy... Była owszem rajem dla pracowników - obiboków, którym przyznano tyle beneficjów, że nam Polakom nawet w czasach najgłębszego socjalizmu się nie śniło o takim "dobrobycie". Ale to ma się nijak do "zielonej wyspy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atlas Re: Zielono mi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 23:12 z logiki u ciebie ...zero . Bezpartyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JuNiOr Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.11, 23:39 Rzeczywiście sprawa z utworzeniem stanowiska dla Tusińskiej to kpina. Mam nadzieję, że bez względu na fakt iż powierzono jej posadę wicedyrektora, ktoś jednak będzie sprawował nadzór nad jej fatalną w skutkach dla budżetu Miasta i otoczenia działalnością. Jeśli tak i jeśli będzie to obiektywny nadzór, to proszę się nie martwić. Tusińska zostanie zwolniona dyscyplinarnie prędzej niż nam wszystkim się wydaje. Pani dyrektor Amfiteatru, proszę się bardzo dokładnie przyglądać każdej sprawie powierzonej bohaterce tego artykułu. A co do Grzeszczyka to chyba najbardziej udana decyzja aktualnej władzy w kwestii obsadzania stanowisk. Brawo Panie Rafale! W ostatnim momencie objął Pan to stanowisko! Proszę spróbować uratować Biuro Obsługi Inwestora przed utonięciem, któremu było już bardzo bliskie po kilku latach „rządów” Tusińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.infoplus.com.pl 07.07.11, 10:07 Mam pytanie do Pana Prezydenta? Czy nie mógłby mnie przyjąć do pracy na zastępcę Pani Tusinskiej Nosilbym za nia jej teczke bardzo prosze Pana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.radom.vectranet.pl 07.07.11, 15:59 musisz mieć fajny biust może bedziesz wicedyrektorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrwany ze snu Re: Z upoważnienia p.o. zastępcy wicedyrektora. IP: *.180.49.133.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.11, 20:43 Jak wybrali Kosztowniaka na drugą kadencję, to od razu zaczęły powstawać jakieś sztuczne stanowiska. Dla takiej właśnie Tusińskiej wicedyrektor w Amfiteatrze choć wcześniej nie było, dla Skiby drugi wiceprezes w Administratorze choć również wcześniej niebyło, wicedyrektor do spraw zdrowia w Urzędzie Miasta dla byłej sekretarki. Aż strach pomyśleć co będzie jak nie daj Boże wybiorą go na trzecią kadencję. Wtedy trzeba będzie chyba tworzyć stanowiska zastępców wicedyrektora, zastępców wiceprezesa itd. A jak wybiorą Kosztowniaka na czwartą kadencję to gradacja stanowisk kierowniczych będzie chyba wyglądała następująco: p.o. zastępcy wicedyrektora, p.o. zastępcy wiceprezesa. Nie, nawet nie próbuję sobie wyobrazić co będzie … I w tym momencie się obudziłem. Na szczęście to był tylko zły sen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: Z upoważnienia p.o. zastępcy wicedyrektora. IP: *.radom.vectranet.pl 07.07.11, 21:58 Pamiętam rok 76 a konkretnie 25 czerwiec, myślę, że nasi obecni rządzący i tzw. "elyty polityczne" zapomniały o tamtych wydarzeniach, a ktoś kto nie pamięta historii musi jeszcze raz ją przeżywać. Jeszcze do tej pory czuję zmęczenie ręki od rzucania kamieniami itp... Odpowiedz Link Zgłoś
9luty1972 Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze 09.07.11, 07:26 ale ona nie ma biustu - przecież cała jest w piegach ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korepetytor Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.146.130.45.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.07.11, 08:34 „ale ona nie ma biustu”. Ale za to bardzo dobrze umie po francusku… Słyszałem na własne uszy, świntuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marrek Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.11, 14:43 "Pani dyrektor Amfiteatru, proszę się bardzo dokładnie przyglądać każdej sprawie powierzonej bohaterce tego artykułu". I cóż z tego, że będzie się przyglądała, cóż z tego, że Pani T. nie będzie nic robiła. Przecież i tak wiadomo o co chodzi... A inwestorzy pchają się drzwiami i oknami... amfiteatru oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: Tusińska zastępczynią dyrektora w Amfiteatrze IP: *.radom.vectranet.pl 10.07.11, 22:15 nie ma to jak Pisowski fachowiec od szortow i klapeczek Odpowiedz Link Zgłoś