malina4a 22.07.11, 11:57 Dzisiaj otrzymałam ulotkę Krzysztofa Sońty. Czy to już ulotka wyborcza czy tylko informacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: remek z PO Re: Krzysztof Sońta - Powrót wędrujących plakatów IP: 80.249.5.* 22.07.11, 12:06 bieg rozpoczęty, krzysio oblepi całe miasto, a ty czy chcesz czy nie będziesz musiał oglądać jego facjatę przez kilka miesięcy i tak co cztery lata. Zlikwidować możliwość kampanii plakatowej. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.07.11, 12:48 Ach nie nie, on tylko reklamuje swoją stronę internetową... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iryda11 Re: Re 22.07.11, 13:06 Jaka szkoda że w Radomiu nie 'kibli" ogólnych bo czuję ze by i tam wisiały plakaty z podobizną tego pana . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwi Re: Re IP: 194.181.137.* 22.07.11, 13:23 Ulotkę czytałem i owszem. Dla mnie jest to ulotka informacyjna. Pytanie tylko dlaczego teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.11, 15:11 Ciekawa ulotka polecam. wiedziałem że Sońta to aktywny poseł, ale nie wiedziałem o jego wszystkich inicjatywach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Krzysztof Sońta - Powrót wędrujących plakatów IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.11, 19:07 Ciekawe ilu tych Sońtów będzie się pchało do koryta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barpunek Re: Krzysztof Sońta - Powrót wędrujących plakatów IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.11, 19:09 Wole sprawdzonego Sonte niz niesprawdzonego Witkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) a ja kocham się w Marzenie Wróbel IP: *.play-internet.pl 22.07.11, 20:14 Jest taka bystra i masywna i w moim typie. Ma charyzmę i takich posłanek nam trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Tylko Suski IP: *.play-internet.pl 22.07.11, 20:17 Jest wygadany, okrąglutki i takich fachowców nam trzeba aby w polskim parlamencie była ciągła zadyma. Mareczek jest boski - gdy go widzę w telewizorze do razu wiem że w Polsce drgnęło i drgnie jeszcze więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bbewa Kazdy tylko nie Wrobel. IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.11, 20:26 Wrocel dla mnie jest niewiarygodna z jednego prostego powodu. Dlaczego ciagle przy kazdych wyborach uzywa zdjecia sprzed 20 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORNITOLOG Z PICU Kazdy wrobel w czerwonym kubraku to gil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 10:02 LECTA DO RESURSY NA WIEC WYBORCZY. DLACZEGO ZIOBRO robi za ministranta A NIE JAREK LUB TEN Z GROJCA. Odpowiedz Link Zgłoś