pikalex 22.08.11, 18:10 A czy na dwupasmowej Grzecznarowkiego, Jana Pawła zostaną wytyczone tymczasowo buspasy by autobusy nie stały w korkach? Bo w ub. roku był sajgon i wszyscy stali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 47gre Re: Bezpieczeństwo na Air Show. Służby się przygo IP: *.radom.vectranet.pl 22.08.11, 21:12 i na 1905- roku. Pewnie nie będą i tak autobusy będą stały w korkach. Te "fachowcy" z UM o tym nie pomyślały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bezpieczeństwo na Air Show. Służby się przygo IP: *.radom.vectranet.pl 22.08.11, 22:17 A czy wiecie ile bilet na Air Show kosztuje - 40 zł od osoby dorosłej.Mnie przy moich dochodach nie stać na bilety dla trzyosobowej rodziny. To co mnie mogą obchodzić bus-pasy. Jeżeli nie mogę iść na swoją ulubioną imprezę czuję się jak nędzarka a przede wszystkim gorszy mieszkaniec tego miasta. Pracujemy po 30 lat , jesteśmy ponoć fachowcami i nas nie stać.Mam wyżebrać pod kościołem na te bilety. ? To samo było w zeszłym roku na Święcie Chleba. Cena wstępu nas zaszokowała. Przecież jesteśmy mieszkańcami tego miasta, Tutaj zostawiamy swoje podatki. I mamy jeszcze do tego dopłacać. A na Żeromskiego funduje się imprezy wątpliwej jakości za darmo? Jakoś to wszystko nie trzyma się to logiki. Ale przykład idzie z góry. O tempora. o mores. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Re: Bezpieczeństwo na Air Show. Służby się przygo IP: *.centertel.pl 22.08.11, 23:12 Nie sadze, ze 40 zl. to drogo za taka impreze, choc rozumiem, ze nie kazdego stac. Co do imprez towarzyszacych to w tym roku wyjatkowe nieporozumienie, pokaz mody i koncerty zenujace. Brak reklamy medialnej, brak specjalnego pociagu wprost na lotnisko, plakaciki A3 ma miescie, indolencja kuriozalna jak nasza slawna precyzja. Ale liczmy na ladna pogode i wyjatkowe widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czy będzie w tym roku pociąg do lotnictwa? Pytam IP: *.xdsl.centertel.pl 23.08.11, 06:24 wszędzie i nikt nie wie. PKP to najlepszy sposób na dotarcie na AirShow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w w w A przeczytaj dokładnie komentowany artykuł, ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 08:13 A przeczytaj dokładnie komentowany artykuł, ok? Stoi tam jak byk: Będzie też kursował specjalny tzw. Pociąg do Lotnictwa przewożący pasażerów z Dworca PKP bezpośrednio na lotnisko i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Czy będzie w tym roku pociąg do lotnictwa? Py IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 09:25 Panie Czesławie, jako zainteresowany "pociągiem" i karmiony różnymi informacjami dziennikarskimi na ten temat zwróciłem się bezpośrednio do Biura Organizacyjnego AIR SHOW skąd otrzymałem następującą odpowiedź: Szanowny Panie, Nie ma wahadła z dworca PKP na lotnisko. Pozdrawiamy Biuro Organizacyjne AIR SHOW – 2011 22 sierpnia 2011 13:39 Myślę, że dziennikarze nim coś napiszą tez powinni sprawdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w w w No to lipa totalna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 14:10 No to lipa totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
b-ania Bezpieczeństwo na Air Show. Służby się przygoto... 23.08.11, 08:32 A czy komórki będą działać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidon Infolinia IP: *.xdsl.centertel.pl 23.08.11, 09:14 Jak widać jest wiele osób mających problem z rozumieniem tekstu. Cała masa ludzi koniecznie musi się kogoś zapytać, chociażby nie wiem jak dużo nadrukować plakatów i ulotek. Dlatego może czas pomyśleć o INFOLINII - nie jest to duży koszt, a dzięki niej wiele osób zdecyduje się jednak przyjechać do Radomia na pokazy, co przy podanych cenach szybko się zwróci. Pozdrawiam i życzę udanej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Infolinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 22:13 Najważnijsze, aby znowu nie było wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Infolinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 17:06 A myślisz, że będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Bezpieczeństwo na Air Show. Służby się przygo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 10:03 nie będą działać. Wiadomo zawsze jakiś terrorysta może przyjechać Odpowiedz Link Zgłoś