karas874 18.09.11, 10:32 Moher to siła , moher to władza..;) www.youtube.com/watch?v=R-y9_zkqH5A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gonzales2 Re: Odmoherować Radom IP: *.centertel.pl 18.09.11, 10:40 Prawdziwi Polacy :) www.youtube.com/watch?v=wVpbN6KB2Eg www.youtube.com/watch?v=ZyR1xXUo7vY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior wyborca Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 11:09 karas874 napisał: > Moher to siła , moher to władza.... ------------ Dobre mi "odmoherować ", ale jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
karas874 Re: Odmoherować Radom 18.09.11, 12:15 może schować babcią moherowe czapki..:) :) www.youtube.com/watch?v=qec4_BIVDKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Odmoherować Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 12:20 karas874 napisał: > może schować babcią moherowe czapki..:) :) Jak schować babcią czapki? Odpowiedz Link Zgłoś
vater1958 Re: Odmoherować Radom 18.09.11, 18:06 Gość portalu: magda napisał(a): > karas874 napisał: > > > może schować babcią moherowe czapki..:) :) > > Jak schować babcią czapki? no pod babciom :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakis Re: Odmoherować Radom. Wciskanie ciemnoty IP: *.radom.vectranet.pl 20.09.11, 18:23 Niedawno pojawił się sondaż, z którego wynika, że wśród młodych wyborców PiS cieszy się większym poparciem niż PO. I świat zadrżał w posadach. Według jednych musiano zastosować nie taką, jak trzeba, metodę. Według drugich młodzi są głupi i niedojrzali – ciekawe, że cztery lata temu tym samym znawcom organizującym akcję „Zabierz babci dowód” to nie przeszkadzało. Trzeci jeszcze dowodzą, że młodzi zapomnieli, jak rządził PiS, i dlatego teraz dają się wziąć na lep pustych haseł. I tak w koło Macieju. Skoro fakty są nam nieprzychylne, tym gorzej dla faktów. A przecież gdyby owi znawcy, eksperci, analitycy i specjaliści na chwilę chcieli zrozumieć to, o czym mówią im badania, mogliby dojść do wniosku, że poparcie dla PiS w tej grupie wynika po prostu z większego idealizmu młodych. Że młodzi wyborcy nie mogą już znieść serwowanej codziennie przez Platformę propagandy sukcesu. Że na co dzień zderzają się z barierami, blokadami, ograniczeniami. Że trudniej jest pogodzić się im z życiem w dwóch światach – pierwszym ucukrowanym przez prorządowe media i drugim realnym. Naprawdę wystarczy odrobina dystansu, żeby to dostrzec. No tak, ale przecież tego od ekspertów domagać się nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramaram Re: Odmoherować Radom IP: *.gov.au 09.02.12, 01:16 Dzieki wlasnie takim debilkom w Radomiu jak wy Radom wyglada tak jak wyglada. Po pierwsze nie bierze sie wszystkich straszych ludzi pod jedna linijke a po drugie to to raczej wzisc sie z doksztalacanie 30stolatkow i powyzej, bo w tym miescie to wieszkszosc to ciemnota taka jak wlasnie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 12:45 PIS to partia ludzi młodych. Pryki są w SLD i PO Odpowiedz Link Zgłoś
anamaria12 Re: Odmoherować Radom 18.09.11, 12:58 a to coś nowego ? Chyba masz na myśli mowy image prezesa z pampersami ?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomin Radom trzeba raczej IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 18.09.11, 13:05 odkomuszyc. Od tych co byli w (UB) SB , PZPR byli w ORMO, kapusie i inni TW teraz beda glosowac za Platworma. Odpowiedz Link Zgłoś
karas874 Re: Radom trzeba raczej 18.09.11, 13:19 widać że niektórzy na żartach sie nie znają od razu wszystko kojarzą z komuchami :) www.youtube.com/watch?v=TpnoNvKMjNg&feature=related :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomin Zaprzedani slugusi Rosji, IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 18.09.11, 13:59 ktora zmienila nazwe z ZSRR na FR i dzisiaj odzywa jak smok z siedmioma glowami, Ty nazywasz to zartami. Z tysiacami polskich zdrajcow za ' pare kopiejek', Ty nazywasz to zartem. Pociotki emeryci i ich dzieci ze zbrodniczej, nie osadzonej PZPR i jej przybudowek typu UB , oj przepraszam to sie SB nazywalo. Mordercow Polakow na rzoldzie rosyjskim. Ty nazywasz to zartem. Chyba ze piszesz ze szpitala w Juzefowie. To to zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alat Re: Zaprzedani slugusi Rosji, IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 14:32 Radomianin " to typowy m o h e r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moorer Re: Zaprzedani slugusi Rosji, IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 14:41 To nie moher, to gnida, która we Francji czyści kible. Uciekł z Polski, bo to stary ubek i na dodatek nie zna polskiego, co widać po bykach jakie wali. To komuch, który znalazł podobnie myślących wśród pisowskich wyznawców, bo PiS to nic innego, jak PZPR. Stąd Kryże popierany przez Kaczora i wielu innych. A sam Kaczor? Opozycjonista, którego komusza władza tak się bała, że go zabrała i zaraz wypuściła. Lojalka, to lojalka, szkoda tylko, że pisowcy z IPN ją utajnili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rykintiki Odmoherować Radom IP: *.centertel.pl 18.09.11, 14:37 nie denerwuj sie tak koleżko bo żyłka w d... peknie, przecież karas nie pisze o patriach politycznych tylko o babciach moherowych :) www.youtube.com/watch?v=4qY_m-nZw1E :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rykintiki Re: Odmoherować Radom IP: *.centertel.pl 18.09.11, 14:44 radomianin tu patrz na usta tej pani :) www.youtube.com/watch?v=lgAiAKNfryg&feature=related :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rykintiki Re: Odmoherować Radom IP: *.centertel.pl 18.09.11, 14:53 to już mamy 22 lata od tego roku a niektórzy jeszcze tkwia w komuniźmie i jak mamy iść do przodu i dorównać innym krajom europejskim :) www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomin Re: Odmoherować Radom IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 18.09.11, 15:19 Zaden komunizm nie odszedl z Polski, ani ich slugusy. A pozostalych ublizajacych mi Troli tutaj poprostu Ignoruje, na tyle zasluguja. Jestem za normalna merytoryczna dyskusja , a nie pluciem pomylonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rykintiki Odmoherować Radom IP: *.centertel.pl 18.09.11, 16:14 a co powiesz radomianin na kompetencje naszego przyszlego premiera który nie potrafi założć słuchaweki i ani po angielsku ani w innym jężyku i ani be ani me ani kukuryku.. jak nas oceniają wtedy inni z innych krajów patrząc na to ?? www.youtube.com/watch?v=8M7VWu32BkU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odkomuszyc Polske Odmoherować Radom IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 18.09.11, 16:23 Z Toba nie znajde wspolnego jezyka, chyba ze rosyjski mozna tylko Cie ignorowac co czynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomin I jeszcze IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 18.09.11, 16:41 zawod Troll Rząd Kanady został niedawno przyłapany na opłacaniu prywatnej firmy w celu monitorowania internetowej dyskusji na tematy polityczne oraz odpowiadaniu na "dezinformację" - innymi słowy, na rozsiewanie w sieci rządowej propagandy. W ubiegłym roku, rząd Izraela ogłosił, że będzie tworzył sieć blogerów, których celem będzie odparcie powszechnej krytyki związanej z brutalnym bombardowaniem Strefy Gazy przez Izrael. Celem rządu było zalanie forów dyskusyjnych w języku angielskim, francuskim, hiszpańskim i niemieckim przez opłaconych agentów PR, których celem było wytworzenie przekonania o usprawiedliwionych działaniach wojska. Również w USA działa armia internetowych trolli, których głównym celem była do niedawna obrona "wojny z terrorem". Istnieją całe programy (np. "CENTCOM") zorientowane na infiltrację blogów i forów dyskusyjnych, na przykład w celu "zapewnienia czytelnikom możliwości odbierania pozytywnych wiadomości dotyczących rozwoju demokracji w Iraku". W maju 2008 zostało ujawnione, że Pentagon rozwinął program tworzenia sieci stron - serwisów informacyjnych, zaprojektowanych tak, aby udając niezależne źródła medialne, stawały się w rzeczywistości źródłem informacji propagandowych. W 2008 roku, "New York Times" opublikował również artykuł ujawniający działania "niezależnych analityków wojskowych" pojawiających się w głównych amerykańskich stacjach telewizyjnych - w rzeczywistości będąc opłacanymi przez Pentagon w celu tworzenia pozytywnego medialnego obrazu "wojny z terrorem". W ubiegłym roku, US Air Force ujawniło "anty-blogowy" plan, obejmujący identyfikację i reagowanie na materiały blogerów okazujących "negatywne opinie na temat rządu i armii USA". Również korporacje próbują stworzyć ułudę fałszywego konsensusu w istotnych dla nich sprawach, dyktując w ten sposób obraz rzeczywistości i usprawiedliwiając swoje działania. Jedną z firm, która jako pierwsza zastosowała w sieci techniki "czarnej propagandy" było Monsanto, które już pod koniec lat 90'tych tworzyło sieć fałszywych użytkowników forów internetowych, umieszczających komentarze wychwalające zalety i dementujące zagrożenia związane z genetycznie modyfikowaną żywnością. Przykładów na wykorzystywanie Internetu jako narzędzia propagandy z wykorzystywaniem podstawionych osób udających neutralnych obserwatorów z pewnością może być więcej. Czy podobne zjawiska mają miejsce również w Polsce? Ilu "niezależnych" blogerów i komentatorów ma jednocześnie "drugie życie"? Osobiście na Salonie24 zetknąłem się z tym zjawiskiem zaledwie raz, kilka tygodni temu. Jeden z "niezależnych" komentatorów umieścił na swoim blogu post zaczynający się od słów: "Chciałbym uroczyście powitać na S24 nowego - miejmy wszyscy nadzieję - bloggera o znanym nazwisku Janusz Palikot". i kończący się słowami: "POzdrawiam, stały czytelnik onetowego bloga." Autor zapomniał tylko wspomnieć, że z Januszem Palikotem dzieli legitymację partyjną, i że brał aktywny udział w ostatniej kampanii PO do Europarlamentu. A zatem, uważajmy, bo trolle są wśród nas. Niektóre - być może - zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moorer Re: I jeszcze IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 17:29 Nie wysilaj się. Największym trollem na tym forum jesteś ty. Toczyć z tobą merytoryczną dyskusję, to tak, jakby chcieć w przedszkolu robić wykład o fizyce cząstek elementarnych. Przecież ty człowieku nie umiesz nawet pisać po polsku! Rozsiewasz tutaj oskarżenia,a sam co sobą reprezentujesz? Siedzisz gdzieś za granicą i wymądrzasz się na temat Polski i jej spraw. Powtarzam ci po raz kolejny, zajmij się robotą, za którą ci płacą, bo nie wierzę, że ktoś płaci ci za trollowanie. Do tego trzeba nie tylko znajomości współczesnych problemów, ale także znajomości ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rykintiki Re: I jeszcze IP: *.centertel.pl 18.09.11, 18:27 Pis dalej poluje na czarownice które leżą juz 2 metry pod ziemią... Trzeba myśleć do przodu o przyszłości a nie patrzeć tylko ciągle to tyłu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klan Re: I jeszcze IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 19:15 Wróć się do szkoły idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomin Re: I jeszcze IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 18.09.11, 21:20 Uderz w stol a Troll sie odezwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: I jeszcze IP: 203.185.255.* 19.09.11, 04:39 Rzeczywiscie ten jezyk polski zmienia sie calkowicie. Polacy zamiast uzywac swojego , pieknego, ojczystego jezyka to z angielszczja i czasem to wychodzi do d.......no ale skad nagle wziely sie "trolle" w Polsce ??? Na litosc ludzie dajcie sobie na wstrzymanie, bo jak chcesz komus zaiponowac, ze masz duzy zasob slow to poducz sie polskiego i lepiej na tym wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leff Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 19:05 Odmoherować - nowe pojęcie do słownika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 19:17 Precz z komuchami z SLD i PO. Głosuj na PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Do zdrajczyni IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 19:25 " Z wielkim zdumieniem przeczytałam Pani list do sztabowców Prawa i Sprawiedliwości, zwłaszcza fragment o tym, że szkoda Pani młodych kandydatek PiS, które uśmiechają się z wyborczych plakatów. Jak wynika z Pani słów, osoby tworzące sztab wyborczy PiS i my - ładne buzie partii - mamy przeżyć po wyborach rozczarowanie, bo Jarosław Kaczyński pójdzie 10 października na Marsz Pamięci ku czci ofiar Smoleńska i znowu zacznie mówić o katastrofie. Chciałabym Panią zapewnić, że ani ja - ani moje koleżanki - zawiedzione nie będziemy. Od 2010 r. biorę udział, jeśli tylko czas mi pozwala, w comiesięcznych obchodach ku czci ofiar katastrofy - i wcale nie robię tego za karę. Uważam także, że gdyby nie postawa PiS w sprawie Smoleńska - to media, w których Pani dziś bryluje, dalej powielałyby kremlowskie teorie, które obalili niedawno ostatecznie eksperci współpracujący z NASA" - odpowiada Magdalena Żuraw w liście zamieszczonym na jej stronie internetowej. "W sumie jest mi Pani szkoda" Nie ogranicza się jednak do tłumaczeń i atakuje: "Zapewniam także, że nie będę zawiedziona, jeśli nie dostanę się do Sejmu - bo w przeciwieństwie do Pani mogę szczęśliwie żyć bez diety poselskiej. W sumie jest mi Pani szkoda: start z listy partii, która odpowiada za zwiększenie długu o prawie 300 mld zł, wyższe podatki, chaos na kolei czy zgodę na tzw. pakiet klimatyczno-energetyczny (w wyniku czego cena prądu wzrośnie przynajmniej o 40 proc.), musi być prawdziwym koszmarem. Chyba że dla Pani, jak twierdzą niektórzy, to Pensja Jest Najważniejsza..." - kończy swój list kandydatka PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klan Re: Dlaczego PIS IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 19:38 Głosuję na Prawo i Sprawiedliwość! Atrakcyjne kandydatki startujące z list PiS krótko tłumaczą na plakatach, dlaczego warto wybrać akurat tę partię. Sylwia Ługowska (nr 5 na liście w Łodzi) mówi: "Za rządów PiS powstało ponad milion nowych miejsc pracy". Magdalena Żuraw (nr 4 w Bydgoszczy): "Jestem w PiS, wiem co to znaczy nowoczesny patriotyzm". Ilona Klejnowska (nr 6, Płock): „Popieram PiS bo zapewni bezpieczeństwo”. Magdalena Wiciak (nr 6, Bielsko-Biała): „Popieram PiS, bo młodzi ludzi zasługują na więcej”. Anna Krupka (nr 6, Gliwice): „Jestem w PiS, bo ważne jest uczciwe państwo”. Aleksandra Jankowska (nr 4 w Gdańsku): "Popieram PiS, bo to szansa na innowacyjną gospodarkę i naukę opartą na wiedzy". Anna Schmidt (nr 5, Krosno): „Dobra szkoła, więcej żłobków i przedszkoli, ulgi prorodzinne - to jest to czego potrzebują Polacy”. Warto głosować na PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---------- Re: Dlaczego PIS IP: 195.117.37.* 18.09.11, 20:09 pis24.blogspot.com taka prawda o moherach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody24 Re: Dlaczego PIS IP: *.centertel.pl 18.09.11, 20:39 Makłowicz o kaczorze www.youtube.com/watch?v=XId1dgvA190 Odpowiedz Link Zgłoś
karas874 Re: Dlaczego PIS 18.09.11, 20:48 to co moi drodzy ziomale pomożecie odmoherować Radom? :).... to głosujcie na PO!!! frasyniuk o Jaroo; www.youtube.com/watch?v=umwfk1Sghiw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moorer Re: Dlaczego PIS IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 21:15 Zrobi się. Ale czarno to widzę, bo im dłużej PiS tu rządzi tym biedniej, a im biedniej, tym więcej moherowatych. Trzeba czasu, aż radomianie się otrząsną z kaczej propagandy. Czerwoni mieli tu kiedyś zdecydowaną większość i w końcu polegli, podobnie będzie z brunatnymi. Póki co, bądźmy cierpliwi i walczmy o wyzwolenie Radomia z łap kaczystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody24 Odmoherować Radom IP: *.centertel.pl 18.09.11, 21:35 ale czy nie za smutno było by bez tych gości www.youtube.com/watch?v=4qY_m-nZw1E www.youtube.com/watch?v=aZMTm3Kpi3k&feature=related www.youtube.com/watch?v=ImdOn-gLwTU&feature=related :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Witajcie pajace :)))) IP: *.play-internet.pl 19.09.11, 00:08 O co właściwie wam chodzi ? RWPG NIE UNIA NIE jak mamy egzystować pomiędzy kolosami Niemcami i Federacją Rosyjską ??? Macie jakieś pomysły czy tylko waszym pomysłem jest darcie ryła i wymachiwanie szabelką ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomin Byli i sa tacy co maja dobre pomusly,prawie im sie IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 19.09.11, 00:20 udalo. Byli na kursie i na sciezce. Zapewne dzieki takim jak Ty drogi forumowiczu. Gdyby nie poswiecenie i nie starania Twoich wspolrodakow to bys dzis pisal Twoje mysli w publicznym kiblu Republiki Polsko -Sowieckiej a nie na necie. Wiec 'Przezyj to sam'. ps PO Trollom nie odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Byli i sa tacy co maja dobre pomusly,prawie i IP: 194.181.137.* 19.09.11, 07:01 Wybory 2011. PiS niespodziewanie wygrywa wśród młodych [SONDAŻ] Jarosław Kaczyński i liderka młodych PiS w Łodzi Sylwia Ługowska Prawo i Sprawiedliwość niespodziewanie wygrywa wśród młodych - wynika z najnowszego sondażu MillwardBrown SMG/KRC dla TVN24. Biorąc pod uwagę wszystkich głosujących prowadzi Platforma Obywatelska przed PiS, obie partie straciły po kilka punktów procentowych, notując odpowiednio 35 proc. (- 3) oraz 29 proc (-1). PiS coraz bliżej PO. Najnowszy sondaż GfK Polonia Młodzi wybierają PiS. Prezes: Bo oferujemy im... W grupie wiekowej od 18 do 24 lat PiS może na dziś, według sondażu, liczyć na 29 proc. głosów, a Platforma na 27. Następne w kolejności są PSL - 12 proc. i SLD - 10 proc. Młodzi widzą w Sejmie także Ruch Poparcia Palikota, na którego głosowałoby 7 proc. PiS wygrywa też na wsi. Partia Jarosława Kaczyńskiego wśród sondowanych zebrała 31 proc., dystansując PO o pięć punktów procentowych. Dalej są PSL - 12 proc. oraz SLD - 10 proc. Palikot zebrał 5 proc. głosów. W innych kategoriach zdecydowanie prowadzi PO. W miastach powyżej pół miliona mieszkańców, Platforma według sondażu, zdobyła 42 proc., PiS - 29 proc, a SLD - 14 proc. Wśród osób z wyższym wykształceniem PO notuje 44 proc., PiS 26 proc., SLD 10 proc., Palikot 5 proc. osoby starsze (powyżej 60 lat) postawiłyby na PO - 37 proc., a w dalszej kolejności na PiS - 30 proc., SLD - 11 proc., PSL - 6 proc. Biorąc pod uwagę wszystkich głosujących, na PO głosowałoby 35 proc., o 3 punkty procentowe niej niż przed tygodniem. Mniej straciło PiS, tylko jeden procent, i ma obecnie 29 proc. poparcia. Tyle samo (10 proc.) ma na koncie SLD, z 4 do 7 proc. wzrosło poparcie dla PSL. Do Sejmu nie weszłyby Ruch Palikota (4 proc.), Kongres Nowej Prawicy (3 proc.) i PJN (2 proc.). Szacowana frekwencja wyniosłaby 47 proc. Badanie przeprowadzono telefonicznie na reprezentatywnej grupie tysiąca dorosłych Polaków. Badanie wykonano po konwencjach SLD i PO. Młodzi jako nieskażeni jeszcze polityką obywatele wiedzą która partia jest patriotyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: Uwaga,Uwaga !!!!!! IP: *.radom.vectranet.pl 19.09.11, 10:08 ....widmo krąży po Radomiu( i nie tylko) widmo moheryzmu...Wydaje się jednak że "moheryzm" jako ostatnie stadium rozwoju obecnych zawirowań i zakręceń politycznych przeminie podobnie jak "małyszomania " ale na to trzeba czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Dlaczego PIS. Kazik Staszewski IP: *.radom.vectranet.pl 19.09.11, 17:25 Lech Kaczyński powinien mieć pomnik w Warszawie? - Oczywiście, że powinien. Bez względu na opinie o nim – zginął na posterunku, pełniąc obowiązki głowy państwa, a nie u siebie na działce, zabijając się szpadlem. A poza tym – czy nam się to podoba czy nie – był najlepszym prezydentem Polski ostatniego 20-lecia. Bo kto, jeśli nie on? Jaruzelski? Wałęsa? Nie wygłupiajmy się... A może Kwaśniewski, który do Charkowa, na groby polskich żołnierzy pojechał pijany? Długo nie dostrzegałem niestosowności tej sytuacji. Do czasu, aż uświadomiłem sobie taką rzecz: a jakby to prezydent Izraela przyjechał do Auschwitz i się zataczał? - A Bronisław Komorowski? - Jaki jest, każdy widzi... (śmiech). Kaczyńskiemu ten pomnik się należy. - Głosowałeś w ostatnich wyborach na PO. - Głosowałem, ale z własnej ignorancji i z ulegania baraniej panice - ulegając panice antypisowskiej. Tego żałuję. Daleki jestem od tego, by w czambuł potępiać rządy PiS. Dla mnie i dla mojej kieszeni to był bardzo dobry czas. Znieśli podatek od darowizny, od spadku, zmniejszyli dochodowy. Niestety kompletnie nie umieli sobie poradzić z wizerunkiem w mediach, czego i ja jestem najlepszym dowodem, widząc w nich wcielone zło. Ale ja to głupek jestem. - A co jest największym błędem obecnego rządu? - Wszystko. Niedotrzymanie ani jednej obietnicy wyborczej. Obiecywanie gruszek na wierzbie należy oczywiście do emploi zawodu polityka, ale PO zachowała się kompletnie cynicznie. A rząd popełnia gafę za gafą. Ot, choćby ostatnio wyczytałem, że w aferze hazardowej są wprawdzie jakieś dowody, ale nie takie, żeby postawić zarzuty... Czytaj: Miro i Zbycho coś broili, ale się im upiecze, bo ich osłaniają koledzy. Próba kupienia ustawy, bo z tym mieliśmy do czynienia w tej aferze, czyli sytuacja analogiczna do tej, która rozwaliła rząd Millera, teraz ma ujść na sucho. W zamian za to tłuszcza dostaje co raz to nowe elementy igrzysk, jak kastrowanie pedofili, walka z dopalaczami i kibicami. Mówię kibicami, bo nie uznaję dychotomii kibol-kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to jest ? Re: Dlaczego PIS. Kazik Staszewski IP: 195.117.37.* 19.09.11, 22:06 a co to za moherek ten staszewski ?, kuzyn kaczyńskiego ? niech sie goni nieudacznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman21 Odmoherować Radom IP: *.centertel.pl 20.09.11, 11:56 moherowa koalicja www.youtube.com/watch?v=eIW0mY07Wck&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %%% Kto jest Kazek Staszewski ? IP: *.play-internet.pl 28.09.11, 20:40 Kazek to działacz. Był w Solidarności ponad 30 lat. Jest wybitnym fachowcem od ppoż i BHP, tematy te leżą w całym mieście a on nie ma pracy. W obronie Kazka była zadyma na Toruńskiej przed ZTE. 3000 działaczy, posłowie PiS z Radomia wrzeszczeli że popierają Kazka i chcą aby Kazek dalej wdrażał ppoż i BHP w Zakładzie Transportu Energetyki. Kazka popier poseł K. Sońta. Mimo że go popiera nie poparł go np. w temacie praca w SM Łucznik gdzie ppoż bardzo kuleje Poza tym Kazek mógłby jeszcze w tym wcieleniu zostać dyrektorem wydziału UM d/s ppoż i BHP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiro Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 20.09.11, 15:45 Moda na PIS trwa. A swoją drogą PO jest beznadziejna. O komuchach spod znaku SLD czy Palikota wogóle nie ma co mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 20.09.11, 19:34 Coś mi się wydaje ze nasz Radom się nie odmoheruje ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomin A jaka ma alternatywe? IP: *.w92-132.abo.wanadoo.fr 20.09.11, 21:38 Moze sie splatwormic, co za tym idzie zprostutuowac. Co tam jest jeszcze do ukradzenia w Radomiu. Jesli banda Rycha, Zbycha i innych rozowych rycerzy przegrala w tym miescie to moze dlatego ze wola sie rzucac na bardziej dochodowe 'keski'. Tak sie pytam , moze ktos normalny, tzn nie oplacany za to co pisze odpowie? Pozdrawiam forumowiczow radomskich. Nie zrazajcie sie. Na forum duzo smieci. Ale nawet w smietniku 'umyslowym' mozna znalesc perle. Wiec szukajcie, myslcie, przebierajcie I wybierajcie ! No chyba ze Byliscie w UB (SB) Byliscie w ORMO to teraz glosujcie za Platworma. Platworma- Nowe wcielenie Polskiej prostytucji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus48 Re: A jaka ma alternatywe? 21.09.11, 08:19 Radio ; www.tvn24.pl/0,1718089,0,1,partia-z-torunia-na-zapleczu-pis,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
olo-35 Re: durnowaty post radomianina .... 21.09.11, 09:32 Głupkowaty i złośliwy jest ten post panie "Radomianinie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mohereczek Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 21.09.11, 10:28 Obecnie jestem malutki moherek ale niedługo będę dorosły moher a wtedy wam pokaże co potrafię . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio3 Re: Odmoherować Radom IP: *.centertel.pl 22.09.11, 09:50 mohereczku lepiej nie pokazuj nam co potrafisz:) bo wszyscy beda musieli sp..ć..z Radomia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi3 Re: Odmoherować Radom IP: *.centertel.pl 26.09.11, 11:22 odmoherowac radom jestem za!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moheruś Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 26.09.11, 16:52 Moherujcie,moherujcie i tak gó..o wymoherujecie bo nas moherków jest dużo na świecie .Moher to siła ,moher to władza i nie wszystkim moher dogadza .Z miasta pierników idą rozkazy i nie powtarzane są po dwa razy .Wszędzie moherów są całe kupy i nie jednemu chcą zrobić kolo pupy.Będą wybory to zobaczymy ale na sukces to my liczymy bo jak pisałem moherów wielu i uparcie dążą do obranego celu . Odpowiedz Link Zgłoś
olo-35 Re: Odmoherować Radom 26.09.11, 20:35 Coś ciężko idzie to odmoherowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 26.09.11, 21:55 Bo PIS to partia ludzi młodych popierana przez starszych. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus48 Re: Odmoherować Radom 26.09.11, 22:44 Dobry Wieczór Państwu! Panie, Panowie chciałbym uprzejmie ogłosić Państwu, że 10.10.2011r. zakończy się w Polsce kaczyzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axio Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 27.09.11, 08:46 Będziesz drugi bo już jedna aktorzyna zakończyła erę PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 27.09.11, 15:59 Juz jeden pajac to ogłaszał w Radomiu przed ostatnimi wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Odmoherować Radom IP: *.radom.vectranet.pl 29.09.11, 20:41 Odmoherowanie to inaczej pozbycie sie do końca SLD, Po i Palikota z Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student to gej PIS to Mocher IP: *.radom.vectranet.pl 02.10.11, 11:36 Raczej pozbycie się miss posłanek Wróbel, Skurkiewicza czy Sońty Odpowiedz Link Zgłoś
krokus48 Re: PIS to Mocher 02.10.11, 12:53 SLD lista nr 3 :) www.youtube.com/user/TVSLD#p/u/43/MEvQm-KTpOY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotliński Re: PIS to Mocher IP: *.radom.vectranet.pl 02.10.11, 14:23 Człeniu twoje SLD będzie tłem tak samo jak Palikot któremu media michnikowe czarują rzeczywistość. A ty zamiast pisać na forum zrozum żeś się dał im nabrać a poki co weż się za ortografię. Wynik wyborów jest juz wiadomy. Zdziwisz się też z kim PIS założy sztamę po wyborach bo nie z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus48 Re: PIS to Mocher 02.10.11, 15:30 To ma byc przyszły premier ?? www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY www.youtube.com/watch?v=8M7VWu32BkU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: PIS to Mocher IP: *.radom.vectranet.pl 02.10.11, 15:38 Oczywiście pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus48 Re: PIS to Mocher 02.10.11, 15:43 Tylko nie kaczor !! Makłowicz o kaczorze; www.youtube.com/watch?v=XId1dgvA190 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: PIS to Mocher IP: *.radom.vectranet.pl 02.10.11, 16:03 Ty frajerze myślisz, że ktoś to ogląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manu Re: PIS to Mocher IP: *.radom.vectranet.pl 02.10.11, 16:19 Naklowicz baranie to wypierdek komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus48 Re: PIS to Mocher 02.10.11, 17:02 Wyborca popierający pis; www.youtube.com/watch?v=_FDHPXuDPqI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
krokus48 Re: PIS to Mocher 02.10.11, 17:05 kaczor o PO www.youtube.com/watch?v=PqHju0rFqsE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: PIS to Mocher IP: *.radom.vectranet.pl 02.10.11, 17:52 co ty sam ze soba gadasz Odpowiedz Link Zgłoś
tulipan889 Re: PIS to Mocher 03.10.11, 06:26 Silna ekipa to jest to !! www.youtube.com/watch?v=y6cwX0vSOCo&feature=pyv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuz Re: PIS to Mocher IP: *.cdma.centertel.pl 03.10.11, 14:10 Podgórski ja cię zawszepoznam nawet jak się schowasz za lewe IP. Odpowiedz Link Zgłoś
karas874 Re: PIS to Mocher 04.10.11, 18:02 Jeszcze tylko 3 dni i cisza wyborcza hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek_9 Re: PIS to Mocher IP: *.centertel.pl 06.10.11, 08:57 Kaczor dał przypał z Merkelową że hej !! :) Ten gości nie nadaje sie na premiera... no może na szefa jakiegoś wydziału w CBA i to tez nie wiem... bo jest za bardzo przesadnie podejrzliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
olo-35 Re: PIS to Mocher 06.10.11, 09:02 Coś słabiutko i lichutko idzie to odmoherowanie naszego miasta .Czuję że "odmoherują " 09 .10 b.r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: PIS to Mocher IP: *.radom.vectranet.pl 06.10.11, 09:10 Juz z Kosztowniakiem probowano. He he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Na PIS Głosuje ciemna wieś, na PO wielkie miasto! IP: *.radom.vectranet.pl 06.10.11, 16:49 Na PIS Głosuje ciemna wieś, a na PO wielkie miasto - Warszawa! A ja głosuje na Palikota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymoh Re: Na PIS Głosuje ciemna wieś, na PO wielkie mia IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.11, 15:56 Odmoherownie idzie coś za wolno bo moherowanie to szło szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnom Re: Na PIS Głosuje ciemna wieś, na PO wielkie mia IP: *.algo.radman.pl 08.02.12, 22:25 i co w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hard Re: Na PIS Głosuje ciemna wieś, na PO wielkie mia IP: *.radom.vectranet.pl 09.02.12, 08:54 Gość portalu: antymoh napisał(a): > Odmoherownie idzie coś za wolno bo moherowanie to szło szybko. ---------- No!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Na PIS Głosuje ciemna wieś, na PO wielkie mia 09.02.12, 21:35 Gość portalu: wyborca napisał(a): > Na PIS Głosuje ciemna wieś, a na PO wielkie miasto - Warszawa! A ja głosuje na > Palikota! a jacy debile głosują w Radomiu na PSL?! Skad wiocha w tym zas...nym mieście?! Ta wiocha wespół z PiS likwiduje szkoły w Radomiu. Do pługa barany..a debile do urn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisia Zajarmułkować Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.12, 01:06 Pejsik to siła , pejsik to władza..;) Odpowiedz Link Zgłoś