Dodaj do ulubionych

TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚLIKIEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 08:47
Jak się dowiedziałam, pani Jaworska przewodnicząca NSZZ Solidarność w
szpitalu na Tochtermana zawarła tajną umowę z dyrektorem Cieślikiem gdzie
dostała zapewnienie, że w zamian za zgodę i nieprzeszkadzanie w prywatyzacji
wybranych oddziałów oraz zwolnień niektórych pracowników ona wraz ze
wskazanymi przez nią kilkoma zaufanymi związkowcami nie zostaną nie tylko
zwolnieni, ale również dostaną znaczące podwyżki. Tanio się sprzedała!
Ciekawe co na to Zarząd Regionu NSZZ Solidarność?!
Czy pan Maszkiewicz o tym wie?!
Obserwuj wątek
    • Gość: radny Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 01:11
      - Znam Jaworską - to bzdura !
      - a ty nie jesteś pielegniarką - znam cię.
      • Gość: pielęgniarka Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 11:04
        Idę o zakład z każdym, że to prawda. Nie udowodnię tego teraz ale życie samo
        pokaże kto miał rację. Obiecuję, że jeszcze wrócę do tego wątku kiedy w
        szpitalu zacznie się TO dziać. I nie strasz mnie, że mnie znasz bo ja naprawdę
        nikogo i niczego się nie boję i naprawdę jestem pielęgniarką należącą do
        Solidarności.
        • Gość: vis Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.05.04, 21:03
          Żaden układ - porozumienie nie musi byc przedstawiany w Zrządzie Regionu, chyba
          że dotyczy to zainteresowanego. W tym przypadku nie dotyczy. Pani Teresa jest
          doświadczonym związkowcem i nie da zrobic krzywdy pani i pani kolezankom z "S".
          Pozostali liderzy niech chociaz próbuja robic to co Teresa. Jedno jest pewne,
          rodziny chorych nie moga pracować za pielegniarki. Wie o tym i pani i zwiazek.
    • Gość: Hippie Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.internet.radom.pl 28.05.04, 16:00
      Tak jestem pielęgniarka i nazywam się K. Sońta
    • Gość: Maszkieeiwcz Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.internet.radom.pl 28.05.04, 16:01
      Wiem i popieram
    • Gość: franz Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.udn.pl 28.05.04, 16:14
      Tajny, czy nie, ale w sytuacji szpitala zwolnienia i prywatyzacja są niezbędne,
      a związki niech siedzą cicho, bo niedługo wszyscy tam pójda na zieloną trwakę.
      Józefów ich nie przyjmie.
    • Gość: kiki Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.udn.pl 28.05.04, 18:20
      Józefów może nie ale jest teraz Szwecja, Irlandia, Anglia, Norwegia, Niemcy,
      Hiszpania i jeszcze parę pięknych miejsc, a wy tu będziecie sami się leczyć
      nawzajem.
      • Gość: hey Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 18:23
        Nie sami! Będzie nasz leczyć układ esbecko-agenturalny!
      • Gość: franz Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 08:45
        gratuluję kwalifikacji wystarczających na Europę i dobrego samopoczucia.
    • Gość: lekarz Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.com / 212.211.136.* 28.05.04, 23:37
      To wszystko jest po prostu ciężko chore.
      Potrzeba dobrego chirurga aby przeciął ten wrzód, usunął wszystko co się już do
      niczego nie nadaje to może pacjent wyzdrowieje.
      • rysiek_maj Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL 31.05.04, 09:23
        Co na to wiceprezydent resortowy, czy on jeszcze jest? bo ani go nie słychać
        ani nie widać.
        • Gość: Fals Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 13:21
          Przecież on funkcjonuje w tym UKŁADZIE.
    • Gość: Benio Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:21
      Jak widać potwierdza się to.
      • Gość: krzysiek Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.udn.pl 07.06.04, 15:18
        Cieślik jest fajny.
    • Gość: . Re: TAJNY UKŁAD JAWORSKIEJ Z SOLIDARNOŚCI Z CIEŚL IP: *.internet.radom.pl 04.07.04, 19:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka