Dodaj do ulubionych

"Sami dla Siebie" otworzą szkołę

IP: *.internet.radom.pl 30.05.04, 18:56
Gratulację pokazaliście całemu miastu że jeszcze nie jest to prywatny folwark
Marcinkowskiego i Banasiewicza MACIE JAJA DZIEWCZYNY
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: "Sami dla Siebie" otworzą szkołę IP: *.internet.radom.pl 30.05.04, 19:19
      nie podniecaj się niezdrowo, ciekawe jak i kiedy to się skończy
      • Gość: nauczycielka 27 Re: "Sami dla Siebie" otworzą szkołę IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 19:30
        Ciekawe kto nam tak źle życzy?A może ktoś coś wie o kłodach pod nogi, o których
        my jeszcze nie mamy pojecia?!
        • Gość: marcin Re: "Sami dla Siebie" otworzą szkołę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 08:48
          A miasto nie potrzbowalo zgody Gminy Zydowskiej jak mialo ochote do tego
          budynku przenosic poradnie psychologiczne. Ciekawe.
          • rysiek_maj Re: "Sami dla Siebie" otworzą szkołę 31.05.04, 09:26
            Skoro sami dla siebie otworzą szkołę, to po co im uczniowie a tym bardziej
            Żydzi?
            • Gość: ania Re: "Sami dla Siebie" otworzą szkołę IP: *.internet.radom.pl 01.06.04, 20:06
              rysiek. maj się skończył wczoraj prosze nie p...... więcej
              • Gość: nos dwa pytanka IP: *.udn.pl 01.06.04, 20:39
                czyli nauczyciele nie będą zwolnieni?
                w czym można wam pomóc?
                • Gość: nauczycielka27 Re: dwa pytanka IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 22:54
                  nie wszyscy n-le zostają w placówce niepublicznej, znaczna część tych którzy
                  odchodzą zostaje jednak bez pracy.
                  Na pyt." w czym można pomóc?"- odpowiem, każda pomoc na wagę złota. Nie wiem
                  czy chęci NOSA są szczere czy tylko dla żartów! Czekamy na kontakt(może być
                  tel. do szkoły).
                  POZDRAWIAM!
                  • Gość: nos Re: dwa pytanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 08:23
                    lubię żartować, ale w tym wypadku imponujecie mi, mimo rzucanych kłód przez
                    władze. Z kim konkretnie można się kontaktować?
                    • Gość: nauczycielka27 Re: dwa pytanka IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 23:45
                      Dzień dobry!
                      NOSIE, podtrzymujesz naszą wiarę!A to teraz bardzo ważne!!
                      Podaję nasz e-mail: szkola27@onet.pl czekamy z niecierpliwością na kontakt z
                      Tobą.Adresuj do -Magdy i Małgosi.Łatwiej nam będzie rozmawiać nie na forum.
                      Do szkoły zapraszamy zawsze, szukaj Magdy P. i Małgosi G.
                      Serdecznie pozdrawiamy!
                      • Gość: nos Re: dwa pytanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 14:12
                        skrobnąłem parę zdań, mam nadzieję, że dotrze.
                        • Gość: nauczycielka27 Re: dwa pytanka IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 22:26
                          NOSIE bardzo Cię przepraszam, źle napisałam e-mail szkoły! Jak widać jestem pod
                          mocnym wrażeniem naszej korespondencji!!! Podaję poprawny adres-
                          szkola27@poczta.onet.pl
                          POZDRAWIAM
                  • Gość: baya Re: dwa pytanka IP: *.internet.radom.pl 04.06.04, 23:52
                    nauczycielko 27: nowa pani v-ce prezydentowa od oświaty mówiła w dami, że dla
                    wszystkich n-li znajdzie się praca, czyżby znowu wielkie kłamstwo? Czy wasze
                    koleżanki zdane są tylko na siebie w poszukiwaniu pracy? Jeśli tak, to znając
                    sytuację w radomskich szkołach, gdzie każdego roku w maju ludzie dostają
                    wypowiedzenia z pracy - nie mają wielkich szans.Pozdrawiam /n-lka/
                    • Gość: stacho Re: dwa pytanka IP: *.udn.pl 05.06.04, 12:17
                      oczwiście, że zdane są tylko na siebie, po co prezydentowej taka szkoła?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka