Gość: hienna IP: *.internet.radom.pl 30.05.04, 18:56 Gratulację pokazaliście całemu miastu że jeszcze nie jest to prywatny folwark Marcinkowskiego i Banasiewicza MACIE JAJA DZIEWCZYNY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: "Sami dla Siebie" otworzą szkołę IP: *.internet.radom.pl 30.05.04, 19:19 nie podniecaj się niezdrowo, ciekawe jak i kiedy to się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka 27 Re: "Sami dla Siebie" otworzą szkołę IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 19:30 Ciekawe kto nam tak źle życzy?A może ktoś coś wie o kłodach pod nogi, o których my jeszcze nie mamy pojecia?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: "Sami dla Siebie" otworzą szkołę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 08:48 A miasto nie potrzbowalo zgody Gminy Zydowskiej jak mialo ochote do tego budynku przenosic poradnie psychologiczne. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_maj Re: "Sami dla Siebie" otworzą szkołę 31.05.04, 09:26 Skoro sami dla siebie otworzą szkołę, to po co im uczniowie a tym bardziej Żydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: "Sami dla Siebie" otworzą szkołę IP: *.internet.radom.pl 01.06.04, 20:06 rysiek. maj się skończył wczoraj prosze nie p...... więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nos dwa pytanka IP: *.udn.pl 01.06.04, 20:39 czyli nauczyciele nie będą zwolnieni? w czym można wam pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka27 Re: dwa pytanka IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 22:54 nie wszyscy n-le zostają w placówce niepublicznej, znaczna część tych którzy odchodzą zostaje jednak bez pracy. Na pyt." w czym można pomóc?"- odpowiem, każda pomoc na wagę złota. Nie wiem czy chęci NOSA są szczere czy tylko dla żartów! Czekamy na kontakt(może być tel. do szkoły). POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nos Re: dwa pytanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 08:23 lubię żartować, ale w tym wypadku imponujecie mi, mimo rzucanych kłód przez władze. Z kim konkretnie można się kontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka27 Re: dwa pytanka IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 23:45 Dzień dobry! NOSIE, podtrzymujesz naszą wiarę!A to teraz bardzo ważne!! Podaję nasz e-mail: szkola27@onet.pl czekamy z niecierpliwością na kontakt z Tobą.Adresuj do -Magdy i Małgosi.Łatwiej nam będzie rozmawiać nie na forum. Do szkoły zapraszamy zawsze, szukaj Magdy P. i Małgosi G. Serdecznie pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nos Re: dwa pytanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 14:12 skrobnąłem parę zdań, mam nadzieję, że dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka27 Re: dwa pytanka IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 22:26 NOSIE bardzo Cię przepraszam, źle napisałam e-mail szkoły! Jak widać jestem pod mocnym wrażeniem naszej korespondencji!!! Podaję poprawny adres- szkola27@poczta.onet.pl POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baya Re: dwa pytanka IP: *.internet.radom.pl 04.06.04, 23:52 nauczycielko 27: nowa pani v-ce prezydentowa od oświaty mówiła w dami, że dla wszystkich n-li znajdzie się praca, czyżby znowu wielkie kłamstwo? Czy wasze koleżanki zdane są tylko na siebie w poszukiwaniu pracy? Jeśli tak, to znając sytuację w radomskich szkołach, gdzie każdego roku w maju ludzie dostają wypowiedzenia z pracy - nie mają wielkich szans.Pozdrawiam /n-lka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stacho Re: dwa pytanka IP: *.udn.pl 05.06.04, 12:17 oczwiście, że zdane są tylko na siebie, po co prezydentowej taka szkoła? Odpowiedz Link Zgłoś