Dodaj do ulubionych

Szkoda mi Adamca

10.11.11, 20:26
Mnie jest po prostu szkoda człowieka, uczciwego radnego. Wyrok jest bardzo surowy, dla mnie niezrozumiały. Radny powinien się odwołać od wyroku I instancji. Widziałem jego wypowiedź w Dami i wypowiedź jego świadczy o tym, że go nie zrozumiał. Panie radny sąd Pana nie uniewinnił, ale jedynie umorzył postępowanie ze wzgledu na znikomą jego szkodliwość, a to są dwie różne rzeczy. Ja bym walczył o uniewinnienie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Prawnik Re: Szkoda mi Adamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 21:06
      Skandalicznie niska nawiązka.Te 2000 zł to są jakies kpiny.Czy Sąd wie jak wysokie są diety radnych Radomia?Ponad 2070 zł co miesiac przez 4 lata plus liczne przywileje takie jak bezpłatne podróze autobusami po Radomiu czy brak możliwosci zwolnienia radnego z pracy nawet w trakcie kadencji i 2 lata po utracie mandatu.

STOP PRZYWILEJOM POLITYKÓW w RADOMIU !
      • Gość: het Re: Szkoda mi Adamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 22:56
        Biedroń został posłem, Adamiec skazańcem. Jeden zero dla gejów :-)
        • Gość: dzidek Re: Szkoda mi Adamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 00:21
          Obydwaj są super. Lubię szpakowatych.
    • Gość: Ja Re: Szkoda mi Adamca IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 00:16
      Nie zrozumiał ? Zrozumiał, tylko odwraca kota ogonem, mówiąc, że został uniewinniony. Taki to pisowski sznyt.
      • Gość: just Re: Szkoda mi Adamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 08:19
        Fałek ma wielkie wyczucie, w porę przeprosił i zręcznie sie ze wszystkiego wywinął.
        • Gość: OBIEKTYWNA LOLA Nam nie szkoda Adamca, ktory nie zna prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 09:03
          Ładnie , b. pan dyrektor deparamentu pojmuje orzeczenia sądowe.Kompromint albo rżnie ktoś głup......
          Jakie zatem ma być wychowanie młodzieży jeżeli tak się przeinacza i przy tym zle interpretuje postanowienia sądowe ??????
          • Gość: Prawnik Re: Nam nie szkoda Adamca, ktory nie zna prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 11:32
            Widać teraz jakie kadry pracują badz pracowały w radomskim urzędzie miejskim za czasów pana prezydenta Andrzeja Kosztowniaka mówimy o okresie od listopada 2006r. do dziś.
            Obawiam się ze ta decyzja Sądu jeszcze bardziej wzmocni politycznie pana Adamca,który znowu w 2014r. dostanie 3 miejsce na liscie PiS do Rady Miejskiej zaraz za radnymi Rejczakiem i Fiszerem i znowu może wejsc do Rady Miejskiej.
            Przeciez nie pójdzie do bardziej mu bliskiej i ideowej Prawicy RP Parka Jurka czy do Solidarnej Polski Zbigniewa Ziobry bo by już nie pracował zapewne w Starostwie Powiatowym w naszym mieście.
            Nie od dziś wiadomo ze ideały ideami ale życ z czegos trzeba i utrzymać jeszcze rodzinę.Przykre ze ten pan ma cały czas bezplatna reklamę w mediach w Radomiu i w Polsce.
            • Gość: kunta Re: Nam nie szkoda Adamca, ktory nie zna prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 12:01
              Pamiętasz durny jak Obyjużnigdyposeł Wikiński nabijał się z Biedronia, sugerując że ten czycha na jego cnotę ??
              Jakież to lewicowe, a jakież europejskie.
              Pederasta dziś w sejmie, a cnotka szuka sponsora..tzn pracodawcy.
    • Gość: Adek Re: Szkoda mi Adamca IP: *.radom.vectranet.pl 11.11.11, 12:35
      rio25.pl napisał:
      >Wyrok jest bardzo surowy, dla mnie niezrozumiały.

Wyrok jest najłagodniejszy z możliwych, bo radny nie został w zasadzie ukarany gdyż postępowanie karne zostało warunkowo umorzone.
      • Gość: Prawnik Re: Szkoda mi Adamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 13:08
        Skandalem jest bardzo niska nawiazk 2 tys. to jakas kpina z Radomian.Czy Sąd nie wiedział ze ma doczynienia z radnym Radomia który co miesiac tylko z tytułu bycia radnym naszego miasta dostaje ponad 2070 zł i ma jescze oprócz tego pensje w Starostwie Powiatowym?
        Ciekawa jaka bedzie reakcja samego PiS czy radnego co ma takie postepowanie zawiesza w prawach członka PiS?Czy o sprawie wie prezes Kaczyński?
        Bardzo dobrze ze Robert Biedroń jest w Sejmie nauczy PiS-owców co to jest tolerancja.
        • Gość: bezalkoholowa temi Szanowny wiesz co by było gdyby byl wyrok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 14:17
          Ciesz się , ze tak się to tak kończy .Bo przy zapadłym wyroku trzeba by zabrac walizeczkę dzialacza smorządowego itd.Koniec kariery politycznej .Podziękuj bracie Temidzie ze łagodnie spojrzała na ciebie spod przepaski ..Oby nie było odwołania Ruchu Palikota i jego działaczy od wyroku????
          • Gość: Koki Re: Szanowny wiesz co by było gdyby byl wyrok IP: *.radom.vectranet.pl 11.11.11, 17:55
            Boję się czy ja jestem jeszcze normalny, podobają mi się kobiety.
            • Gość: annasz Re: Szanowny wiesz co by było gdyby byl wyrok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 21:51
              Jeśli preferujesz analnie, to masz szansę stać się pełnowartościowym obywatelem Kolorowej Polski :-)
              • Gość: kulowany na spenia Szanowny wiesz co by było gdyby nie było KUL-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 10:57
                Historia koscioła jest pouczjąca, a szczególnie wypowiedzi blogosławionych ,czy tych, ktorym objawiono słowa Matki Bożej .Takie slowa Matki Bożej przekazał siostra Hiacenta t j.ta od Matki Bozej Fatimskiej
                "Matko moja ,módl się za grzeszników.
                Modl się dużo za księzy! Modl się dużo za zakonników.
                Księza powinni zajmować się wyłacznie sprawami koscioła.
                Księża powinni być czysci bardzo czysci.
                Nieposłuszenstwo księzy i zakonnikow wobec ich przełożonych i wobec Ojca Świetego bardzo obraża Pana Jezusa".
                • Gość: cztykawa z ku-ku-k Szanowny wiesz co by było gdyby nie było KUL- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 10:14
                  Kto pobiereł nauki stosowne ??? temu ten temat nie jest obcy. Swietnie ten temat znany nam jest z wyrokow zapadłych w sądach amerykanskich. Tam mamy świetnie udokumentowane przyklady molestowania .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka