Gość: ja IP: *.udn.pl 02.06.04, 09:53 Czy ktoś wie, gdzie można w Radomiu kupić fajną koszulkę z nadrukiem? (z Che i innymi) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kulavik Re: sklep z koszulkami IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.06.04, 10:31 w Radomiu???????????? hehehe zapomnij poszukaj w necie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rejf1 Re: sklep z koszulkami 02.06.04, 10:58 Witam Kiedyś reklamowała się jakaś firma na ul. Żwirki Wigury czy moze Zbrowskiego - nei pamiętam dokłądnie. Poszukaj - napewno coś sie znajdzie. Różne "smieszne" koluszki (z własnym nadrukiem) robi też wspominana swego czasu Multiagencja na ul. Moniuszki w bramie przed sezamem. Kulavik - nei pzrekreślaj od razu "frubą krechą" Radomia - także dzieki takim glosom jak Twój duzo spraw w Naszym mieście wygląda tak jak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: sklep z koszulkami IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.06.04, 15:17 w seniorze jest stoisko z t-shirtami...ostatnio sie oglaszali ale nie wiem dokladnie co oni tam maja.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulavik Re: sklep z koszulkami IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.06.04, 17:42 "w radomiu?????" to jest tekst pewnej pani sprzedawczyni ze sklepu jak ja zapytalem o spodnie moro... to tyle w tym temacie... a tak na marginesie to bardzo lubie to miasto:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: sklep z koszulkami IP: *.internet.radom.pl 02.06.04, 17:59 to miasto, czy Nasze Miasto ? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś