tur_ok 24.12.11, 22:22 demotywatory.pl/2440005/Wigilia-w-pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tofor Re: R.Fałek na Demotywatorach IP: *.radom.vectranet.pl 24.12.11, 23:08 Tak głupie jak ty i twoja bandycka Partia Oszustów i Złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: R.Fałek na Demotywatorach IP: *.radom.vectranet.pl 25.12.11, 22:06 Przeglądam demotywatory codziennie i zauważyłem to zdjęcie wczoraj. Miałem nawet wstawić nowy temat na forum (żeby poinformować o tym radomian, bez podtekstów politycznych) ale pomyślałem, że zaraz jakiś ograniczony umysłowo człowieczek oskarży mnie o obrazę swojej partii, polityczny atak, prowokacje i o Bóg wie co jeszcze. No i nie myliłem się o czym świadczy powyższy post niejakiego - Tofora. Jakbym napisał, że po świątecznym obżarstwie mam zatwardzenie zaraz by się znalazł jakiś człowieczek który by napisał że to przez PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mako Re: R.Fałek na Demotywatorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 12:56 Gdzie konkretnie ta fotka została zrobiona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: R.Fałek na Demotywatorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 13:35 Chyba Resursa - bo tylko 27 Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: R.Fałek na Demotywatorach 26.12.11, 18:01 no właśnie widziałam i wydawało mi się,że to on ale pewna nie byłam :D Odpowiedz Link Zgłoś