Dodaj do ulubionych

Wacław Depo arcybiskupem metropolitą częstochow...

29.12.11, 20:54
Co za imponujący dorobek literacki ! Tytuły jak z bajki Orwella. Można by się śmiać gdyby za tym nie stała potężna władza i ogromny strumień budżetowych pieniędzy płynący do czarnych pasożytów. W tym przypadku do kolorowego przebierańca.
Obserwuj wątek
    • Gość: trop Re: Wacław Depo arcybiskupem metropolitą częstoch IP: *.181.139.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.12.11, 22:29
      Nie ma się z czego śmiać, bo pewne fakty i ludzi należy po prostu szanować.
      • dogen45 Poszedłeś dobrym tropem kolego 29.12.11, 23:52
        należałoby szanować ludzi, którzy muszą bulić za te scholastyczne wypociny. Wiesz ile przez wszystkie lata kosztowały luksusy dla jednego kolorowego przebierańca. I nie spodziewaj się, że on się zadowoli ruletką z kasyna w Lublinie. Spytaj aktualnego radomskiego ile razy był w USA. Podobno młodzieżowiec, ha, ha....
        • b-ania Re: Poszedłeś dobrym tropem kolego 30.12.11, 10:23
          dogen45 napisał:

> należałoby szanować ludzi, którzy muszą bulić za te scholastyczne wypociny.

Jak to muszą? Ty coś musisz? Ja coś muszę? Nie. W Kościele jest wolność o jakiej nie śniło się nawet komunistom. I ja byłam parę razy w USA i grałam w ruletkę , no i co z tego? Szanuj ludzi to i ciebie będą szanować.
    • Gość: nemo Re: Wacław Depo arcybiskupem metropolitą częstoch IP: *.radom.vectranet.pl 30.12.11, 10:11
      Czarnych pasożytów , kolorowy przebieraniec .... całkiem ,całkiem nieźle .Dlaczego opluwasz i ośmieszasz innych bo kto to by nie był to szanuj jeżeli chcesz żeby ciebie szanowano ,chamie nie okrzesany ...Ciekawe co odpiszesz bo dobrze ci odpisali moi poprzednicy .
    • Gość: tom Re: Wacław Depo arcybiskupem metropolitą częstoch IP: *.customer.tom-net.pl 30.12.11, 11:30
      A co ty wychrzta jesteś ? , przechrzta ? , czy zaniedbana niedochrzta ?
      Największe strumienie pieniędzy to liberalny rząd z nas ciągnie tymi notorycznymi POdwyżkami cen wszystkiego.
      • Gość: lot. Re: Wacław Depo arcybiskupem metropolitą częstoch IP: *.radom.vectranet.pl 30.12.11, 13:30
        ość portalu: tom napisał(a):

> A co ty wychrzta jesteś ? , przechrzta ? , czy zaniedbana niedochrzta ?
        > Największe strumienie pieniędzy to liberalny rząd z nas ciągnie tymi notoryczny
        > mi POdwyżkami cen wszystkiego
        -----
        "od śmigła!!!!"
    • axel-bis Re: Wacław Depo arcybiskupem metropolitą częstoch 30.12.11, 13:51
      Panie "dogen45 " o co panu właściwie chodzi ? może o ośmieszenie jak w pana bajce którą pan napisał w tym wątku?
    • Gość: ggg Re: Wacław Depo arcybiskupem metropolitą częstoch IP: *.182.87.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.12.11, 14:17
      Cieszę się,że kolejna osoba związana z Radomiem awansowała- to zawsze powód do dumy, a te palikotowskie gadki to o D........ potłuc.
    • Gość: Misio Re: Wacław Depo arcybiskupem metropolitą częstoch IP: *.itcomp.pl 30.12.11, 17:40
      "Bajki Orwella"? O "czarnych"? Widzę, że kolega jest nie tylko imbecylem ale i rasistą!!!
      • axel-bis Re" ..."dogen "" nie wygłupiej się .... 30.12.11, 20:27
        Poczytaj "dogen 45" co o tobie myślą ,szkoda mi ciebie chłopie ale ja miałem o tobie inne zdanie ale go zmieniłem .Dziwie się że co ci tak odpaliło przed Sylwestrem? coś za wcześnie ./
        • dogen45 Axel, jeszcze się zrehabilituję u Ciebie 02.01.12, 02:06
          Czytaj uważnie, dojrzysz sens.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka