Dodaj do ulubionych

Prezydent: uspołecznienie przedszkoli tylko dob...

10.01.12, 15:51
W tym będzie decydować żona doradcy prezydenta i matka radnego większościowego klubu w Radzie Miejskiej pani Sońtowa, która jest dyrektorką przedszkola... Protestuję, by ona miała cokolwiek do powiedzenia w tej sprawie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gagarek Re: Prezydent: uspołecznienie przedszkoli tylko d IP: *.rivalhost.com 10.01.12, 17:09
      Jestes oszołomem. Na dodatek partyjnym. Naslal cie cpun Armand czy inne byle co? Czytaj oszolomie ze zrozumiemniem i nie podburzaj celowo ludzi ty POlitycczne byle co!
      [/b]Czy przedszkole bedzie sprywatyzowane czy tez nie zadecyduje cale grono pedagogiczne a nie pojedyncza osoba. Jezeli grono przeglosuje dyrektorke to bedzie po ich mysli cwoku.[/b]
      • Gość: kolo Re: Prezydent: uspołecznienie przedszkoli tylko d IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.12, 17:14
        a tu się odezwał modelowy przykład radomskiego pisowca - nawrzuca i naubliżac to wasza dewiza:)
        • Gość: Ewa Re: Prezydent: uspołecznienie przedszkoli tylko d IP: 194.181.137.* 10.01.12, 18:11
          Nie piarowiec, ale mówi prawdę. Sama krytykowałam decyzje komisji. Jakoś wszystkim celowo "uciekło" że to była decyzja komisjia nie samego prezydenta. Prezydent podjął bardzo mądrą i salomonową decyzję. Kto chce a nie że musi!
          • Gość: re4x4 Re: Prezydent: uspołecznienie przedszkoli tylko d IP: *.radom.vectranet.pl 10.01.12, 18:36
            ja proponuję uspołecznieie stanowiska prezydenta popatrzcie sami jakie będą oszczędności
          • fnx1 Re: Prezydent: uspołecznienie przedszkoli tylko d 10.01.12, 21:32
            Ewa napisał(a) - A więc to ty Ewo jesteś "zatroskaną mieszkanką"? Piszesz takie same populistyczne kłamstwa i współpracujesz z tym oszustem i oszołomem z rivalhosta - piszącego za każdym razem pod inną nazwą - zresztą słusznie bo nikt by go nie czytał.
            Nikomu nie wmówicie, że grono nauczycielskie sprzeciwi się dyrekcji, która może w każdej chwili się ich pozbyć. Każdy lubi mieć pensję na koncie. Przynajmniej raz w miesiącu. A przede wszystkim nie chodzi o wybór "grona" ale o przyszłość dzieci i obciążenie finansowe rodziców. A nikt im nie zaproponował wyboru czy prywatyzować czy nie... Mają decydować zastraszone nauczycielki z zastraszającym i przestraszonym przez UM dyrektorem. Śmieszne to ale prawdziwe.
            • Gość: Mozil Re: Prezydent: uspołecznienie przedszkoli tylko d IP: *.radom.vectranet.pl 11.01.12, 06:30
              fnx1 łżesz jak to w twoim zwyczaju. Jesteś nauczycielem i taki przykład bydlaku dajesz? Odpowiedz szczerze (o ile potrafisz szczerze rozmawiać) jaką siłę ma głos dyrektora na radzie pedagogicznej? 100 osób czy tylko jednej. To ja ci odpowiem inspirowany oszuście: JEDEN. Jeżeli w głosowaniu wyjdzie 15 nauczycieli na NIE a jeden dyrektor będzie na TAK to jaki jest rzeczywisty wynik? Jesteś nawiedzonym oszołomem (mniemam że z MDK) i nigdy nie chciałbym żebyś uczył moje dzieci pajacu.
              • Gość: jawniak Re: Prezydent: uspołecznienie przedszkoli tylko d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 10:24
                Zdziwiłbyś się Mozil jakie bzdury potrafi przeforsować dyrektor na radzie pedagogicznej jeśli chce, zwłaszcza jeśli głosowanie jest jawne.
                • Gość: ja Re: Prezydent: uspołecznienie przedszkoli tylko d IP: *.radom.vectranet.pl 12.01.12, 20:18
                  no i publiczne tyko do 31 sierpnia 2013, a potem "aut" czyli likwidacja w pełnym tego słowa znaczeniu; przedszkola będa zlikwidowane ok. 16 sztuk....
                  • Gość: xxx Re: Prezydent: uspołecznienie przedszkoli tylko d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 20:30
                    i znowu kosztowniak oszukał społeczeństwo, jego dni są policzone. odwołajmy drania. dośc tej obłudy i krętactwa
                • Gość: ja Re: Prezydent: uspołecznienie przedszkoli tylko d IP: *.radom.vectranet.pl 12.01.12, 20:19
                  ,,,,,,,
    • dota64 popieram 12.01.12, 20:05
      www.telewizja.radom.pl/dami-radom,,content,42,news,2813,telewizja,aktualnosci.html
      • Gość: ja Re: popieram IP: *.radom.vectranet.pl 12.01.12, 20:20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka