Dodaj do ulubionych

Po cichu sprzedaż działek w Lipinach.Nienażarci!!

02.03.12, 11:59
Podobno w Lipinach gmina sprzedawała działki. I oczywiście po kilka działek kupili sandał, stanley i hitler(lub ich rodziny). Mam prośbę do radnych by zapytali się o tą sprawę. Dlaczego po cichu robi się przetargi i sprzedaje działki gminne w Lipinach. Jeszcze się nażreć nie mogą!!!
Obserwuj wątek
    • mieszkaniec38 Re: Po cichu sprzedaż działek w Lipinach.Nienażar 02.03.12, 12:23
      Też o tym słyszałem, ludzie mówili. Jeśli to będzie prawda to to jest k...a skandal !!!
    • odrzywolak Re:Po cichu sprzedaż działek w Lipinach.Nienażar 02.03.12, 13:05
      No to chyba już teraz wiadomo po co wodociąg do Lipin zamiast kanalizacji w Odrzywole. Piękne działeczki sprzedawane za grosze władzy i przydupasom, kanalizacja już jest, teraz wodociąg i cena idzie w górę. A czy społeczność Lipin wiedziała o przetargu, może ktoś chętnie też by kupił działkę prawie uzbrojoną. Wgląda na to, że ktoś chce się jeszcze obłowić zanim to wszystko pieprznie.
      • chudybyk.2 Re:Po cichu sprzedaż działek w Lipinach.Nienażar 02.03.12, 13:31
        Jeżeli to prawda to ładnyyyyy ch....j !!!
        kupią za grosze a potem sprzedadzą z dużym zyskiem..jak bądą uzbrojone..
        • 007mlody Re:Po cichu sprzedaż działek w Lipinach.Nienażar 02.03.12, 20:29
          Ale dymają gmine. Nie mogą się naźreć. Mam nadzieję, ze wyjdzie im to bokiem.
          • wysokincity przydupasy czy opozycja. KTO kupił? 04.03.12, 11:04
            Jesli można by było to może radni ustalili by kto te działki kupił, za ile i o jakiej powierzchni. No i oczywiście nazwiska szczęśliwych nabywców.;)
            • nathali syn Stanleya kupił za 100 zł więcej od wywolania 04.03.12, 12:36
              Słyszałem, że synek Stanleya kupił za 100 zł powyżej ceny wywolawczej. Ciekawe skąd wiedział, że "nie ma" chętnych. A przecież, że dzialki są do sprzedania było dużo ogłoszeń ;) buchchcacha.
              Czyli tyle, co z garażem;)
              • witebski Re: syn Stanleya kupił za 100 zł więcej od wywola 24.03.12, 17:14
                Pewnie Prawi i Sprawiedliwi to kupili. ;)
                A fe.!!!!
                Tacy sami Prawi i Sprawiedliwi jak i ich partia, co prezio nie zna słów hymnu. ;)

www.youtube.com/watch?v=oJ4q7Lgyzio&feature=player_embedded#!
                I taki chce być premierem i prezydentem.
                • superfranek same prawe i jesce sprowiedliwe buchacha 14.10.12, 13:57
                  Kurna olek, some prawe i sprawiedliwie. Co wy od nich chceta. I tak dobze, ze cokolwiek zaplacieły. Przece prawe i sprawiedliwe nic nie powinny placic. buchchachcha..
                  • ojciecdyrektor99 Re: same prawe i jesce sprowiedliwe buchacha 21.10.12, 17:17
                    I to ma być elyta gminy. Same cwaniaki i złodzieje.
                    • ziutek1232 Re: same prawe i jesce sprowiedliwe buchacha 21.10.12, 19:53
                      Wiejski łyku uważaj sobie z tym złodziejstwem bo bekniesz. Drzewiczka krotko z tą hołotą bo na głowe wejdą. Jakie poruszenie. Pięknie się tu przedstawia elektorat z układziku kilku Odrzywolskich cwaniaczków, którym do pracy to nie spieszno ale poszczekać a i chętnie.
                      • pilica2 Re: same prawe i jesce sprowiedliwe buchacha 21.10.12, 20:11
                        Co za język i tacy bronią władz !! ??
                        • korczanka Re: same prawe i jesce sprowiedliwe buchacha 21.10.12, 20:32
                          Słyszałam, że działki kupili sami znajomi i po parę groszy. Podobno pół hektarowe działki pokupowali po 1tys. zł.
                          • superfranek Re: same prawe i jesce sprowiedliwe buchacha 21.10.12, 20:51
                            Nie bede śpiwoł bo serce pęka

Bo bat ino w ręce mnie pali

Nie mogę splunąć bo ślag mnie trafio

Kmieciu !!! - bo lud nasz się żali !!!!!!!
                            • ziutek1232 Re: same prawe i jesce sprowiedliwe buchacha 22.10.12, 10:22
                              Korczanka kupili po tyle ile wycenił rzeczoznawca z uprawnieniami i tyle ile było ogłoszone w otwartym przetargu, w którym tez mogłas zgłosić chęć wzięcia udziału. Nie stękaj popeliny.
    • handlarz_7 Re: Po cichu sprzedaż działek w Lipinach.Nienażar 22.10.12, 10:35
      łoj ziutek ziutek.. zrobielista to jak najcisyj zeby malo kto wiedzioł i tyle.. a swiadcy to to ze działki pokupowane przez wos a nie przez innych..
      • ziutek1232 Re: Po cichu sprzedaż działek w Lipinach.Nienażar 22.10.12, 10:56
        Bo my z tej piśmiennej części Odrzywołu. I czytac umiemy.
        • onanty3030 Re: Po cichu sprzedaż działek w Lipinach.Nienażar 22.10.12, 11:40
          Sławek zrobi dochodzednie i pozwie do sądu tych drani mówię wam :-D
        • handlarz_7 Re: Po cichu sprzedaż działek w Lipinach.Nienażar 22.10.12, 11:41
          to tum drugum cyńść Odrzywoła mota w d..ie co głosowała na Gajewskiego..no to ładnie..
          • ziutek1232 Re: Po cichu sprzedaż działek w Lipinach.Nienażar 22.10.12, 13:52
            To ty stwierdziłeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka