Dodaj do ulubionych

Mamy poważnych konkurentów do organizacji Air S...

05.04.12, 19:38
Wojsko jak zwykle ma kilka propozycji. Nic nadzwyczajnego. Ciekawe ile kasy będą chceili wyrwać tym razem strasząc jakimś Powidzem???? Air Show może być tylko w Radomiu, jakby nie to już dawno zrobiliby to gdzieś indziej.
Obserwuj wątek
    • Gość: adek Re: Mamy poważnych konkurentów do organizacji Air IP: *.radom.vectranet.pl 05.04.12, 19:45
      Andrzejku do roboty Air Show 2013 tylko w Radomiu
    • Gość: la Re: Mamy poważnych konkurentów do organizacji Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 19:50
      Powidz to rzeczywiście " z....ie", ale Dęblin?, ma wielkie szanse
      • Gość: Ja Re: Mamy poważnych konkurentów do organizacji Air IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.12, 20:33
        Jakoś mnie to nie dziwi. Radom stacza się po równi pochyłej. Stawiam na to, że pożegnamy się z Air Show.
    • teta1985 A gdzie ci poważni konkurenci? 05.04.12, 20:41
      Te dwie dziury?
      • Gość: Ja Re: A gdzie ci poważni konkurenci? IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.12, 21:18
        Dziury, nie dziury, a jakie to ma znaczenie ? Przecież na Air Show ludzie nie przyjeżdżają, żeby podziwiać miasto. Przypominam, że w jednej z tych dziur odbył się w przeszłości Air Show. Mam na myśli Dęblin.
        • Gość: B Re: A gdzie ci poważni konkurenci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 22:37
          Byłeś w Dęblinie? Znajdź mi tam poważną bazę noclegową - o dobrej restauracji nie wspominając...
          • Gość: Ja Re: A gdzie ci poważni konkurenci? IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.12, 13:48
            Baza noclegowa ? Większość ludzi przyjeżdża na AS na jeden dzień. Baza noclegowa nie jest do niczego potrzebna. Byłem w Dęblinie, podczas tamtejszego AS i nie zauważyłem, aby brak bazy noclegowej zniechęcił ludzi chętnych obejrzenia pokazów. Radom stał się dziurą, na dodatek nieudolnie zarządzaną przez partaczy, którzy wszystko potrafią spieprzyć. Z pewnością również organizatorów tych pokazów. Poza tym liczy się siła przebicia. A tę nasi włodarze mają jedynie u p. Suskiego i miejscowego kleru. Stawiam na Powidź.
      • json Re: A gdzie ci poważni konkurenci? 05.04.12, 23:14
        Dęblin jest bez szans o ile będą decydować względy obiektywne a nie jakieś układy. Ale Powidz jest poważnym kandydatem ze względu na Poznań i targi.
    • lotto_1 Panu Prezydentowi Kosztowniakowi 05.04.12, 20:55
      obok innych dokonań będziemy pamiętać, że ocalił i utrzymał Targi końskie w Skaryszewie.
      • prorzadowy.dziennikarz Re: Panu Prezydentowi Kosztowniakowi 05.04.12, 21:43
        O? Kasiu prawda w oczy kole? Czemu wykasowałaś mój pierwszy wpis? Niestety musisz się z tym pogodzić, że nas nie lubią i o niczym nie informują. Tu nie rządzi nasza PO, której jesteśmy ulubieńcami. Tu - nie wiedzieć czemu - mamy embargo na wszelkie informacje.
    • Gość: werter Re: Mamy poważnych konkurentów do organizacji Air IP: *.radom.vectranet.pl 06.04.12, 09:45
      Radom nie pomaga w zorganizowaniu tej imprezy w ogóle i wcale się nie zdziwię jak odbędzie się ona gdzie indziej.
    • Gość: k9 Ani Powidz, ani Dęblin, .. IP: *.radom.vectranet.pl 06.04.12, 18:51
      Ani Powidz, ani Dęblin. Jeżeli nie Radom to miasto większe od Radomia. Pytanie : kto przychodzi na AirShow ? Oczywiście fani lotnictwa. Czy tyllko ? Śmiem twierdzić, że większość publiczności stanowi lokalna gawiedź. Przyjezdnym należy stworzyć warunki, ale nie można liczyć, że będzie ich tyle, żeby impreza na siebie zarobiła. Jeżeli ma to być impreza tylko dla fanów lotnictwa niech będzie w Dęblinie. Na każdym radomskim AirShow byłem cała rodziną. Do Dęblina nie pojadę.
      • Gość: Ja Re: Ani Powidz, ani Dęblin, .. IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.12, 19:09
        Ty nie byłeś w Dęblinie na AS, a ja owszem. Niestety, gdyby to co napisałeś było logiczne, to w Dęblinie, który ponoć jest dziurą z adekwatną dla dziury liczbą gawiedzi, byłoby niewielu ludzi. Tymczasem były tłumy, nie wiem, czy nie większe, niż w Radomiu. Zgodzę się, że radomska gawiedź do Dęblina, nie wspominając o Powidzu, nie pojedzie. Pojadą natomiast nie tylko fani lotnictwa, ale ludzie, którzy fanami nie są, ale lubią tego typu imprezy. Zważywszy, że Dęblin jest kilkadziesiąt kilometrów od Radomia nie wydaje mi się, żeby wyjazd na AS z Radomia był czymś, co przekracza możliwości człowieka żyjącego w XXI wieku w Europie. No ale może się mylę...
      • Gość: kix Re: Ani Powidz, ani Dęblin, .. IP: *.radom.vectranet.pl 06.04.12, 19:16
        Nareszcie byłby spokoj, za AirShow nie tesknie , jak do tej pory to ta impreza nic dobrego dla Radomia - w kwestii rozwoju miasta - nie przyniosla , wrecz przeciwnie , Radom zapisal sie na trwale w opinii publicznej , jako miejsce nieszczesliwe i tragiczne dla tego rodzaju pokazow.
        Czas wladzom miejscowym wziasc sie do solidnej roboty i zaangazowac w problemy dotyczace rozwoju miasta , latajacymi na niebie samolotami nie poprawi sie zlej kondycji i niekorzystnego wizerunku Radomia na mapie Polski.
      • Gość: AS Fan Re: Ani Powidz, ani Dęblin, .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.12, 16:08
        Dęblin organizował AS95, AS98 i pokazy były super. Organizują też pikniki jubileuszowe i jakoś dają rade. Minusem może być infrastruktura (parkingi), ale co do bazy noclegowej dla uczestników nie ma problemów są wolne pokoje, z których w roku akademickim korzystają studenci szkoły lotniczej ( w sierpniu puste). Olbrzymim plusem jest kierunek obserwacji ( patrzymy na południe w Radomiu i po pokazach mamy spaloną twarz białe plamy po okularach i kiepskie zdjęcia. W Dęblinie mamy słońce za plecami które nas nie opala i nie oślepia a fotki optymalnie doświetlone) Jestem za Dęblinem na max i zaznaczam jeszcze raz jedyny minus to parkingi, ale zawsze można dojechać koleją.
      • Gość: MychaDBN Re: Ani Powidz, ani Dęblin, .. IP: *.tktelekom.pl 29.04.12, 13:49
        a kogo obchodzi twoja opinia, że jak będzie w DBN to ty nie pójdziesz. NIE to nie k***. Air Show zaczęło się w Dęblinie a potem przeniosło sie do Radomia. A jeżeli w 2013 ma być to tylko w DBN. To miasto lotnicze a nie radom czy inna wieś.
        • Gość: ubu Re: Ani Powidz, ani Dęblin, .. IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.12, 19:24
          Air Show będzie w Radomiu. Zawsze ktoś musi jatrzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka