wemur 25.04.12, 08:28 Jak prawidłowo dawać napiwki - Tomasz Olbratowski 2012.04.12. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: Jak prawidłowo dawać napiwek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.12, 14:32 zjadlem, poprosilem o rachunek i powiedzialem kelnerowi, ze reszta jest dla niego. Jednakze, poinformowalem go, ze zgodnie z obowiazujacym w Polsce prawem, musze wystawic pit 8b i poprosilem go o dane osobowe do tegoz dokumentu. Kelner popatrzyl przez chwile na mnie (nie werbalnie przekazal mi co mysli o mnie) a po chwili (juz webalnie) kazal mi wyp...c jednoczenie rzucajac we mnie przekazanym mu wczesniej napiwkiem w wysokosci 2 zl i 31 gr ;-) Polsza, to dziwny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jak prawidłowo dawać napiwek IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.12, 16:30 Bo nie słuchałeś uważnie. Pit 8 C a nie 8 B. Dlatego się wkurzył. Na drugi raz noś ze sobą tak jak każdy podatnik w Polsce komplet ustaw podatkowych wraz z ich zmianami i interpretacjami i sprawdzaj jak nie wiesz, a nie siejesz zamieszanie i denerwujesz kelnera. Odpowiedz Link Zgłoś