Dodaj do ulubionych

w Rosji o Radomiu

16.06.12, 23:02
Oto jak nasze miasto przedstawiają "ruscy" w swoim kraju .Pełne zaskoczenie co ?......
oto link :radom-pl.narod.ru/town.html
Obserwuj wątek
    • wemur Re: w Rosji o Radomiu 16.06.12, 23:20
      Moim skromnym zdaniem coś ci się popieprzyło - to strona radom.pl po rosyjsku.
      • Gość: NN Re: w Rosji o Radomiu IP: *.xdsl.centertel.pl 17.06.12, 11:42
        A moim skromnym zdaniem nie masz racji!
      • Gość: abc Re: w Rosji o Radomiu IP: *.1and1.pl 17.06.12, 20:51
        Wychodzi na to, że mało wiesz o pieprzeniu! ;-)
        • Gość: x Re: w Rosji o Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.12, 22:33
          Jest coś takiego jak "Tłumacz" - wprawdzie wychodzi "ja mieć, ja dać" , ale mamy obraz Radomia bez gdybania, sarkazmów, niechęci - suche, podstawowe fakty.
    • phodopus Re: w Rosji o Radomiu 17.06.12, 23:56
      To dzieło pewnej Rosjanki, która swego czasu z jakiegoś powodu zapragnęła zrobić stronę akurat o Radomiu. Pisała chyba nawet tu na forum, już nie pamiętam i nie chce mi się szukać. W każdym razie ode mnie dostała zgodę na wykorzystanie zdjęć z mojej strony. Przetłumaczyła trochę tekstów ze strony oficjalnej Radomia, może z innych źródeł, no i jak to często bywa, zakończyła pracę, nie interesując się później rozbudową czy aktualizacją :)
      • Gość: Czacki Re: w Rosji o Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 18.06.12, 07:23
        Niemniej jednak stronka nadal funkcjonuje i dysponuje calkiem atrakcyjnym zestawem zdjęć w galerii .Oby więcej takich inicjatyw w krajach na zachód od naszej granicy . Co do aktualności to mamy tam aktualną godzinę i pogodę .....dobre i to ,choć uważam że i tak nie napędzi nam turystów ze wschodu .
      • wemur Re: w Rosji o Radomiu 18.06.12, 09:28
        rzeczywiście - przyznaję, coś mi się popieprzyło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka