overshoe 26.10.12, 19:05 Mam nadzieję ten przystojny niczym model Prezydent Miasta Radomia nie zostanie wybrany na następną kadencję. I co za tym idzie pan o którym w artykule mowa szybko zostanie usunięty z pełnionej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emski Re: Prezydent: to sa stanowiska specjalnie dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 19:15 Problem polega na tym że takich Panów i trochę Pań jak w/wym jest na lukratywnych posadkach w Radomiu bardzo wielu, usadzonych przez naszego przystojniaka.Naturalnie wszystko są to fachowcy , wyłonieni w drodze "konkursu" i wszystkim te stołki "się należały" .Tylko kto z radomskiego zaślepionego w poddańczego elektoratu zrozumiał cokolwiek z tego wszystkiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prezydent: to sa stanowiska specjalnie dla IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 20:24 Wybierają kolesiów, a później narzekają, że jest źle. Takie perpetuum mobile. Jeżeli to prawda co napisała GW nt. zachowania Kosztowniaka pytanego o zarobki Sońty i tzw. pełnomocnika to znaczy, że prezydentem jest cwaniaczek, który swoją funkcję traktuje jak prywatny folwark, dzięki któremu można pewnym ludziom zrobić dobrze. Cóż, pewne standardy są nie do osiągnięcia dla niektórych. Wstyd mi, że taki gość bez klasy jest prezydentem mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strefa51 Głosuję na PiS, ale Sońta to żałosny błazen! IP: *.radom.vectranet.pl 26.10.12, 21:57 Zawsze głosuję na PiS, ale pan Sońta to moim zdaniem żałosny błazen działający na szkodę tej partii. Cwaniak, krętacz i kobieciarz (ładnie mówiąc) jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Głosuję na PiS, ale Sońta to żałosny błazen! IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.12, 18:50 Zaraz. Ale jak to. Przecież PiS jest pełny samych uczciwych patriotów, przynajmniej tak większość z was zazwyczaj twierdzi. Inni to złodzieje a tutaj normalnie święci. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ogien Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla 26.10.12, 20:23 Panie prezydencie, jako pierwsza zgłosiłam publicznie ( bo tu na forum) gotowość podjęcia pracy na stanowisku doradcy ds. wykluczonych. Mam wyższe wykształcenie, działam w organizacji pozarządowej, pomogłam wielu ludziom w tym wykluczonym. Do dzisiaj pan się do mnie nie odezwał. A teraz pan mówi że pan kogoś ma?????? Byłam pierwsza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obersztumbarfirer Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.12, 20:41 ty się nadajesz do tarcia chrzanu i to przy przeciągu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla IP: *.radom.vectranet.pl 26.10.12, 21:04 niech żyją kolesie........ Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ogien Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla 26.10.12, 22:43 Znasz mnie aż tak dobrze? Nie sądze...moi dostarczyciele chrzanu mają o wiele więcej klasy i nie interesuje ich hierarchia SS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emski to są stanowiska tylko dla ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.12, 10:37 Tak więc wszechpolsko - pooazowa bardzo patriotycznie ukształtowana młodzież ma w Radomiu swojego ojca opatrznościowego który nie pozwoli aby chlopaki ustawiali się w kolejce do bidula.Sytuacja doskonale znana wszystkim w Radomiu , praktykowana od lat przez sprytną niesamowicie grupę która dosłownie zawłaszczyła miasto .I co z tego - ktoś odpowie " ja zawsze głosuję na pis" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 21:53 Ale czy jesteś swojakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jbest Buahaahhahahahahahah 28.10.12, 21:32 Buahahahahahhahaa....łahahahahahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reymen Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla IP: *.radom.vectranet.pl 26.10.12, 21:04 Pan Prezydent cały czas zapomina że jest wynagradzany z publicznych pieniędzy. Arogancja i buta prowadzi na manowce niebytu Odpowiedz Link Zgłoś
nieradomianin Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla Sońty 26.10.12, 21:06 Ciekawe jak się mają "wyczyny" prezydenta z zatrudnianiem osób "bo tak mu się podoba" do przepisów o finansach publicznych? Jak uzasadnić stworzenie fikcyjnego stanowiska i jego finansowanie jako wydatku publicznego? Co na to prokuratura? Co na to opozycja? Gdyby 'wepchał" go na jakiś wakat. Gdyby dał mu pracę społecznego doradcy bez wynagrodzenia. Takie przypadki dały by się wytłumaczyć. Nie było by to działanie chwalebne ale powiedzmy "do przełknięcia". Ale Prezydent sam przyznał, że stanowisko stworzone zostało specjalnie dla tego człowieka. Dla mnie nie potrzeba więcej, żeby potwierdzić, że sprzeniewierzono konkretną kwotę gminnych pieniędzy wypłacając ją w formie fikcyjnej pensji kolesiowi. To kwota liczona pewnie w dziesiątkach tysięcy złotych. W Polsce wsadza się ludzi do więzienia za znacznie mniejsze pieniądze. Co potrzeba prokuraturze, żeby wszcząć w takiej sprawie śledztwo z urzędu? Choćby po doniesieniach Gazety? A może trzeba by, żeby ktoś złożył wniosek do prokuratury w sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa? Gdzie jest opozycja w tym mieście? Proszę Państwa, śpicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 21:59 Prokuratura nic nie zrobi. Bo po co ? Trzeba chcieć, a w prokuraturze Tuska nikomu nic się nie chce. Wyobrażacie sobie taką sytuacje, jakby za czasów rządów PiS prezydent z PO zrobił taki wałek ? To by się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama w GW Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla IP: 204.45.133.* 26.10.12, 22:00 Forum medialnego organu propagandopwego Policji Obywatelskiej przypomina mi blog pewnego agenta WSI. Sluzy tylko do nakrecania swoich i do osiagniecia osobistej satysfakcji pt. ale im dowalilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duża kupa Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla IP: *.play-internet.pl 26.10.12, 22:02 Przestań nudzić małolacie....nikt nikomu nie chce dowalić ale chcemy aby kupa była kupą a porządek był porządkiem Odpowiedz Link Zgłoś
dogen45 Nie śpimy, problem jest bardziej złożony 26.10.12, 22:02 W Radomiu należałoby zacząć od stawiania zarzutów prokuraturze (całej) bo jak się "nieradomianin" domyślasz tego typu wałki są możliwe w poczuciu zagwarantowanej bezkarności. Potrzebna jest siła polityczna, która odważy się dobrać do świętych krów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Przystojny i piękny jak model IP: *.play-internet.pl 26.10.12, 22:15 Szkoda, że nie jestem taki piękny i przystojny jak model....ja też dla was mógłbym być w najgorszym przypadku Prezesem Spółdzielni Odpowiedz Link Zgłoś
nieradomianin Re: Nie śpimy, problem jest bardziej złożony 26.10.12, 22:29 dogen45 napisał: > W Radomiu należałoby zacząć od stawiania zarzutów prokuraturze (całej) bo jak s > ię "nieradomianin" domyślasz tego typu wałki są możliwe w poczuciu zagwarantowa > nej bezkarności. Potrzebna jest siła polityczna, która odważy się dobrać do świ > ętych krów. Nie ważne czego się domyślam. Domysły to co innego a co innego fakty. Przecież jak jest, widać jak na dłoni. Obowiązkiem opozycji nie jest urządzać szopki polityczne, pisać blogi, czy naklejać napisy na plakatach, ale przede wszystkim patrzeć na ręce rządzącym. A w naszym mieście mam wrażenie, że nie ma opozycji. Coś tam na siebie chlapią w mediach, żeby było o czym pisać ale wygląda na to, że po za kamerą klepią się po plecach. Wydaje mi się, jakby bali się o tym mówić, bo może także niektórzy politycy z opozycji "upchnęli" się na miejskich stołkach (np. były, niedoszły poseł SLD w radzie nadzorczej jednej ze spółek miejskich w mieście rządzonym przez PiS i inni ze wszystkich innych partii) i normalnie nie wypada im podnosić głosu gdy dzieją się takie wałki. Dla mnie cała "klasa polityczna" jest skompromitowana i dlatego nie krzyczy, żeby nie narazić się na ujawnienie swoich "upchniętych" po różnych instytucjach. Oni się wzajemnie wspierają i wzajemnie szachują. To już zaczyna być prawie jak mafia. Od wielu lat te same twarze, te same nazwiska, te same partie. Nie dopuszczają nowych. Klika!!!!!!! To jest już patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matty kompromitacja Kosztowniaka IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 17:21 O czym Ty mowisz?Jaka opozycja?W Radomiu nie ma opozycji wobec PiS i Kosztowniaka.Zatrudnienie ex posla Sonty to kolejny dowod na to ze PiS w Radomiu robi co chce.Nikt ich nie sprawdza nikt ich nie kontroluje. Zadna wladza w Radomiu po 1990 r. nie miala takie komfortu jak PiS i Kosztowniak.Media radomskie poza GW nie patrza w miescie pis na rece.Pamietacie jak solida byla opozycja jak w miescie rzadzil Wlodarczyk czy Marcinkowski. Kosztowniak nic nie robi jako prezydent od 6 lat, a dodatkowo dba tylko o PiS i dzialaczy tej partii.Jest najgorszym partyjnym pisowskim prezydentem Radomia po 1990 r. A co do 2014 r. to znowu pewnie wygra Kosztowniak i PiS.Inne radomskie partie w miescie nie dzialaja zbyt dobrze i ludzie beda kojarzyli tylko Kosztowniaka i PiS.Dodatkowo w Radomiu na wybory chodzi glownie elekorat 50 plus, masa emerytow,urzednikow i dzialaczy tej partii.A frekwencja w wyborach samorzadowych w Radomiu jest bardzo niska. Najgorzej dla Radomia bedzie jak mowil posel Suski i zapowiadal juz tak na wiosne 2014r. ze w tym roku wyborczym PiS bedzie mial 14 radnych i prezydenta juz w I turze.Jezeli obecna sytuacja polityczna w miescie sie utrzyma to tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VX Re: kompromitacja Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.12, 13:00 Jestem z elektoratu "50 plus". W wyborach uczestniczę zawsze, na PiS nie głosuję NIGDY!!! Uprzejmie proszę, by nie utożsamiać mnie z oszołomami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwek Jaką pensję ma prezio tego grajdołka? IP: *.180.86.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.10.12, 17:15 Bo ten cały Sońta to przecież pracował społecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matty Kompromitacja Kosztowniaka IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 17:28 Jak spolecznie?Media informowaly w 2011 r. ze ma zarabiac na tym satnowisku okolo 5 tys. co miesiac.Jak na Radom to nie sa male pieniadze Wiec powienien sie z nich rozliczyc przed swym bylym elektoratem.Niestety ale PiS robi co chce i ich nikt nie kontroluje taki ,, prywatny radomski folwark". Byly posel SLD Wikinski dostal rade nadzorcza w Administratorze i tez siedzi od ponad roku cicho i nie krytykuje PiS.Powoli za to szykuje sie do startu w wyborach samorzadowych w 2014 r. A co do posla Sonty to bedzie on kandydowal podobno znwou na radnego z listy PiS w 2014r.?Chyba ze nastapi wielki sukces Kuzmiuka i wroci w 2014r. do PE i wtedy Sonta wroci do Sejmu w 2014r.Oby ten CZARNY SCENARIUSZ dla naszego miasta nie nastapil i oby ani Kuzmiuk ni ebyl w Brukseli ani Sonta na Wiejskiej.Naprawde szkoda Radomia, nasze miasto nie moze miec tak fatalnych pisowskich politykow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odrzucony Re: Kompromitacja Kosztowniaka IP: *.vfserver.com 27.10.12, 19:29 To kolejny brutalny atak na PIS, Radio Maryja i UM RADOM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tad Re: Kompromitacja Kosztowniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.12, 23:19 Szkoda , że Radom ma tak fatalnego Prezydenta.To miasto nigdy nie miło gospodarza.Nikt nie dbał o Radom i Kosztowniak wpisuje się w tą fatalną tradycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nr Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.12, 23:42 Wiesz czyją matką jest nadzieja, nie zaczynamy zdania od "I" Odpowiedz Link Zgłoś
jbest Jedno trzeba ekipie PO przyznać 27.10.12, 23:48 SĄ ZMOBILIZOWANI. Przyjeżdża wiceminister, po raz enty obiecuje gruszki na wierzbie w tle rozpierduchy na radomskim dworcu i jest cisza (po paru dniach liczbe komentarzy można policzyć na palcach jednej ręki). Artykuł o Kosztowniaku: liczba komentarzy w pare godzin po opublikowaniu: prawie 30. By żyło się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyka Re: Jedno trzeba ekipie PO przyznać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 08:17 Tak się zastanawiam głupi jesteś czy głupiego udajesz, a może masochista bredzisz i lubisz jak się na twoje brednie odpowiada. Kosztowniak i jego ekipa to najwięksi szkodnicy na przestrzeni ostatnich 6 lat jacy demolują to miasto. Bezmyślne wyrzucanie pieniędzy w błoto ( wide stanowisko dla nieudacznika Sońty), tracenie pieniędzy przez niedopatrzenia urzędników ( komputery dla szkół, obwodnica) a dworzec ...i do dworca się przyczynili, jak władze miasta rozmawiały z wiceministrem, co osiągnęły, jakie argumenty przytaczały ??? Byłeś na spotkaniu z wice? Dałeś upust oburzeniu w imieniu mieszkańców Radomia??? Nie? To nie masz moralnego prawa rzucać kamieniami w innych. Odpowiedz Link Zgłoś
jbest Re: Jedno trzeba ekipie PO przyznać 28.10.12, 08:26 A nie widzisz szkodnictwa i kolesiostwa w skali całego kraju? Ślepy jesteś? 100 tys. nowych urzędniczych POsad powstało w ostatnich 5 latach, by poupychać kolesi. Przykład pierwszy z brzegu: 500 tys. premii za niezbudowanie stadionu narowego, na tym forum ktoś napisał o 100 tys. miesięcznie dla Grada lub 43. tys. miesięcznie dla p. Wasiak w PKP, a na dworcu bez zmian. Możesz wskazać przykłady "demolowania miasta"? O co chodzi z komputerami do szkół czy obwodnicy? Przecież się buduje, a to że jakiś "fachowiec" z PO sobie cośtam powypisywał to już jego problem. Każdy może pisać co mu się podoba lub co mu nakazują. A argument o tym że nie mam prawa krytykować bo nie byłem na spotkaniu z wice to debilizm miesiąca. Sory, ale mam 159 innych ciekawszych rzeczy do roboty niż wysłuchiwanie tych samych bajek co pare lat. Ze mnie ekipa fachowców nie zrobi naiwnego idioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyka Re: Jedno trzeba ekipie PO przyznać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 10:56 Jaki ty jesteś przewidywalny, zamiast argumentu to mi piep.....co PO robi w kraju a ja mam gdzieś ....najpierw i najbardziej interesuje mnie to co się dzieje tutaj. Aż dziw że to do ciebie nie dociera. Przecież jesteś taki żądny dowodów, pism, numerów spraw i na spotkaniu nie byłeś. Utwierdzam się w opinii że szkoda na ciebie czasu i atłasu. I cytując mojego wspaniałego licealnego nauczyciela powiem " Jbest i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu" . Odpowiedz Link Zgłoś
jbest Re: Jedno trzeba ekipie PO przyznać 28.10.12, 11:06 Przez kilka lat sączono ci do łba żeby wybrać mniejsze zło. Czy aby na pewno to zło jest mniejsze? Czy skoro PO zawłaszczyło cały kraj to uważasz, że wygrywając w Radomiu tego nie zrobi? Naiwność ludzka nie zna granic Po kiego ....mam łazić na festiwale obietnic? Równie dobrze mogę sobie włączyć Tuska na tvn24 i posłuchać. Tak samo mogę sobie włączyć Grabarczyka, który przyjechał do Radomia przed wyborami samorządowymi i składał takie same obietnice tylko daty realizacji tych obiecanek były siłą rzeczy wcześniejsze. Szkoda czasu, n ie wierze im jak psom i nie zamierzam zmarnować na nich nawet sekundy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyka Re: Jedno trzeba ekipie PO przyznać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 13:56 To zamilcz na temat tych którym Radom w miarę drogi sercu i dosyć mamy działań szkodników pt. pisowskie władze miasta. Kupa kolesiostwa i układów. No ale śmiem twierdzić że jesteś jednym z nich a jako ten " dobry ptaszek" nie będziesz kalał własnego gniazda. Więc nie pozostaje ci nic innego jak " klaskaniem mieć obrzękłe prawice". Na szczęscie na was Radom się nie kończy aspołeczny osobniku. Wiesz teraz po kiego grzyba???? Pewnie nie , bo jesteś wyjątkowo ograniczony , koliber ma więcej w czaszce niż ty. Specjalności pisowska wykręcać kota ogonem. My od Sasa ty od lasa. Widać że to twojego łba ci nic nie sączoną. Ciebie pojono jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
jbest Re: Jedno trzeba ekipie PO przyznać 28.10.12, 15:53 UWAGA: Ciekawy przypadek. PS. Zapomniałeś dodać: jadem faszyzmu i nazizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Jedno trzeba ekipie PO przyznać IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.12, 18:58 no cóż debil nigdy nie pojmie że jest debilem, po co z nim dyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozmodlony Re: Jedno trzeba ekipie PO przyznać IP: *.30.157.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.12, 19:55 Ani psychol nigdy nie przyzna, że ma problem z głową :) Jak Macierewicz chciał edukować polskie służby "Książka Anatolija Golicyna, byłego oficera kontrwywiadu ZSRR, który uciekł na Zachód w 1961 r., jest białym krukiem. Nie można jej kupić ani w księgarni, ani w antykwariacie. Szare okładki i czerwony tytuł „Nowe kłamstwa w miejsce starych” można zobaczyć jedynie w siedzibie Służby Kontrwywiadu Wojskowego, który chyba jako jedyna tajna służba w świecie chciał poprzez literaturę edukować społeczeństwo. Książka została przetłumaczona, wydrukowana i wydana na polecenie pierwszego szefa SKW Antoniego Macierewicza i miała być bezpłatnie kolportowana wśród studentów, dziennikarzy, naukowców i oficerów wywiadu. Dla tych ostatnich miała się stać obowiązkowym podręcznikiem szkoleniowym. Tylko że cały wydrukowany nakład zalega od czterech lat w magazynach wydawcy, czyli SKW, i nikt nie wie, co z książkami dalej zrobić." www.polityka.pl/kraj/analizy/1517212,1,jak-macierewicz-chcial-edukowac-polskie-sluzby.read Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejs Re: Jedno trzeba ekipie PO przyznać IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.12, 20:54 Nie wiem co ma twój wpis do treści komentowanego artykułu, ale jeżeli już straciłem czas na jego przeczytanie to się ustosunkuje pod warunkiem, że to co napisałeś jest prawdą, a tego nie zawsze po "Polityce" można sie spodziewać. Po 1. twierdzisz, że radziecki, a teraz rosyjski wywiad są beznadziejne? Jeżeli czegoś się możemy od ruskich nauczyć to właśnie jak prowadzić wywiad i to na wszystkich płaszczyznach, a poza tym tak najlepiej poznać wroga. Jeżeli już kogoś chciał edukować to wywiadowców a nie społeczeństwo bo to debilizm, na który mogli wpaść tylko w "Polityce", a co do obowiązkowości wśród oficerów wywiadu to jak najbardziej. Co za brednie Tu mam jeszcze dla ciebie ciekawą lekturę i bardzo ubolewam, że np nie napisano tego m. in. w "Polityce" niezalezna.pl/34247-macierewicz-wygrywa-mon-przeprasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozmodlony Re: Jedno trzeba ekipie PO przyznać IP: *.181.157.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.12, 22:26 > twierdzisz, że radziecki, a teraz rosyjski wywiad są beznadziejne? Gdzie niby tak twierdzę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejs Re: Jedno trzeba ekipie PO przyznać IP: *.opera-mini.net 28.10.12, 22:51 No skoro krytykujesz za "Polityką" pomysł uczenia się od ruskich metod wywiadowczych to chyba logiczne jest, że uważasz, iż od nich nie ma się czego nauczyć, a co za tym idzie są słabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Banda cwaniaków IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.12, 09:54 Przykładów marnotrawienia publicznych pieniędzy jest dużo więcej. Przypomnijmy : - umorzenie kary w wysokości pół miliona złotych firmie Rossabud w związku z nieterminowym oddaniem galerii Rossa ( vicek Marszałkiewicz, no ta bene posiada mieszkanko w budynku wybudowanym przez Rosabud ) - kamienica Rynek 7 oddana na preferencyjnych warunkach kolesiowi od którego koledzy z Ratusza kupowali samochody, teraz wraca do Miasta obciążona hipoteką - zakupy luksusowych samochodów dla spółek miejskich. Nie można również zapominać o tworzeniu nowych miejsc pracy dla członków rodzin i totumfackich ( sekretarz Miasta, bodajże szwagier Kosztowniaka, różne byłe radne ) Gdzie jest u diabła i co robi prokuratura ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deed Re: Banda cwaniaków IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.12, 11:09 Jakież to te luksusowe samochody do miejskich spółek? Skoda Roomster? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Banda cwaniaków IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.12, 11:23 Na przykład Toyota dla tzw. Lotniska. A w Rewitalizacji Prezes też z Ostrowca do Radomia Skodą dojeżdża ? Poproszę merytorycznie, apropos innych spraw, które poruszyłem, a które pokazują jak marnotrawi się publiczną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deed Re: Banda cwaniaków IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.12, 15:57 A co to jest "tzw. lotnisko"? Toyota to wg luksus? No to mamy trochę inne wyobrażenie na temat luksusu. Nie wiem kto jeździ z Ostrowca codziennie. Może podaj konkrety bo nie jestem zorientowany. To samo tyczy się twoich zarzutów z wcześniejszej wypowiedzi. Podaj konkrety i wskaż nieprawidłowości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Ile zarobił szprendi "doradzając" elektrowni IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.12, 08:14 czy inni PO-PSLowscy działacze poupychani na dobrze opłącanych stołkach? GW rozbuchuje sprawe Sońty do granic niemożliwości, a taka np pani Wasiak z PO zarabia w PKP 43 tys. miesięcznie, a o tym co się w tej firmie dzieje świadczy chociażby stan radomskiego dworca. O Gradzie i jego 100 tys. miesięcznie już nie wspomne. Nie popieram szukania stołka dla Sońty, ale po 1. Sońta został zwolniony 2. Wybierajmy mniejsze zło nie sugerując się tego typu wrzutkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) Budowa pomnika Lecha Kaczyńskiego kuleje IP: *.play-internet.pl 28.10.12, 08:31 Podobno kasę budowy pomnika zasili niejaki Karol Frieman, który spienięży swoją najnowszą bryczkę i należność za sprzedaż odda na budowę pomnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Budowa pomnika Lecha Kaczyńskiego kuleje IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.12, 08:40 Niesamowite, no i....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radky Re: Budowa pomnika Lecha Kaczyńskiego kuleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 09:41 Możemy sobie pisać co chcemy ale co zrobić aby PiS i Kosztowniak przegrali wybory samorządowe w 2014 r. w naszym powiatowym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybór Re: Budowa pomnika Lecha Kaczyńskiego kuleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 10:59 Proste iść i głosować przeciwko tej zgrai nieudaczników z Kosztowniakiem na czele. Kosztowniakowi nie , nie, nie i jeszcze raz nie już od dzisiaj. Wybrać mniejsze zło jak powiedział jeden z przedmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Budowa pomnika Lecha Kaczyńskiego kuleje IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.12, 11:07 Twierdzisz że PO jest mniejszym złem? Buaahahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasz dziennik PIS Re: Budowa pomnika Lecha Kaczyńskiego kuleje IP: *.vfserver.com 28.10.12, 11:53 Pan Poseł Sońta to pika i awangarda radomskiego PIS, już niedługo Pan Poseł Suski będzie mu buty czyścić, oczywiście jak go dopuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybór Re: Budowa pomnika Lecha Kaczyńskiego kuleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 13:59 Gdzie przeczytałeś " PO to mniejsze zło" twierdzę, że konkurent nieudacznika Kosztownika będzie mniejszym złem niż on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Budowa pomnika Lecha Kaczyńskiego kuleje IP: *.opera-mini.net 28.10.12, 22:54 A kogóż to masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hołd suski Re: Budowa pomnika Lecha Kaczyńskiego kuleje IP: *.181.90.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.13, 23:44 To piękny pomnik wielkiego człowieka, hehe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spliff Ten cały Sońta wygląda jakby ... IP: *.180.247.96.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.10.12, 09:10 Ten cały Sońta wygląda jakby dawno nie srał albo często palił codzień dżońta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianka negre Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 29.10.12, 15:47 Skandal,skandal!! Jendego i drugiego Pana wyslalabym w kosmos.Ufoludki,tam ich miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macius Re: Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 08:20 ujeb.se/movO Odpowiedz Link Zgłoś
alejagwiazd Prezydent: to było stanowisko specjalnie dla Sońty 19.07.13, 09:26 Radom jest patriotycznym i katolickim miastem od zawsze rzadzonym przez PIS. Kto zatem czuje sie tu wykluczony ? Chyba tylko geje i lesbijki ale watpie ze Sonta mial sie nimi opiekowac. Odpowiedz Link Zgłoś