Dodaj do ulubionych

Dr Antoni Nierubca

08.12.12, 11:16
Poszukuję informacji na temat Pana dr.Antoniego Nierubcy - urologa, czy przyjmuje prywatnie, gdzie, ew.kontakt telefoniczny.
Obserwuj wątek
    • j.an Re: Dr Antoni Nierubca 08.12.12, 13:53
      dr Nierubca przyjmował w poniedziałki w gabinecie na ul. Wyszyńskiego 3/2, tam przyjmował,teraz nie wiem bo jest prawdopodobnie ordynatorem na urologii RSS.Bardzo dobry lekarz.
      • Gość: mm.69 Re: Dr Antoni Nierubca IP: *.radom.vectranet.pl 08.12.12, 15:31
        Dzięki za info.
    • Gość: andrzej popielarsk Re: Dr Antoni Nierubca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.14, 11:41
      Interesuje mnie gdzie i kiedy przyjmuje prywatnie dr.Nierubca -jakiś bliższe namiary.Z góry dziękuję.
      • j.an Re: Dr Antoni Nierubca 14.03.14, 15:50
        Prawdopodobnie teraz przyjmuje w przychodni przy ul.ks.Sedlaka,jest tam kilka gabinetów.
    • Gość: chory Re: Dr Antoni Nierubca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.14, 14:16
      daj sobie z tym dr spokój!poszukaj dobrego dr-a!
    • b-ania Re: Dr Antoni Nierubca 19.03.14, 12:40
      Nie róbca se jaj, to porządny lekarz.
      • Gość: róbta co chceta Re: Dr Antoni Nierubca IP: *.radom.vectranet.pl 24.03.14, 14:52
        mam inne zdanie , kamień w pęcherzu rozdzielił na trzy mniejsze i kazał "urodzić" .
        zapewniam że ich wielkość nie pozwalała na to . trzeba było je usunąć w inny sposób .
        ale nie na urologii w Radomiu .
    • Gość: radomianka Re: Dr Antoni Nierubca IP: *.radom.vectranet.pl 24.03.14, 15:49
      A ja proszę o namiary do lekarza,najlepiej kardiologa ,który zechciałby przyjść do domu z prywatną wizytą lekarską do chorej osoby leżącej , zbadać i wykonać ekg.Do tej pory wszyscy lekarze do których dzwoniłam odmówili, mają dużo pracy lub nie posiadają aparatu . Świadomość ,że mieszkam w takim mieście gdzie nikt nie chce zająć się starą chorą osobą jest straszna. Dzięki.
      • Gość: rr Re: Dr Antoni Nierubca IP: *.radom.vectranet.pl 24.03.14, 18:32
        A pogotowie?
        • Gość: radomianka Re: Dr Antoni Nierubca IP: *.radom.vectranet.pl 24.03.14, 19:56
          pogotowie jest dla ludzi młodych i być może chorych. Starymi to sie nikt nie interesuje. Coś wiem na ten temat
    • jazmatazz55 Re: Dr Antoni Nierubca 05.10.15, 17:19
      Dr.Nieróbca obecnie przyjmuje prywatnie w przychodni Centrum Bernardyńska na ul. Bernardyńskiej.Po pierwszej wizycie przyjął mnie do szpitala na NFZ bez czekania tylko musiałem przypomnieć mu,że byłem u niego prywatnie naprawdę rzetelny lekarz polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka