vater1958 21.02.13, 11:02 tak - Radom to stan umysłu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sad Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 11:17 haha dokładnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: A mogli amputować! IP: *.ibles.pl 21.02.13, 11:38 No właśnie, ale nie amputowali, tylko zagipsowali. Błąd w sztuce, ale Gazeta Wyborcza i grono naganiaczy robi z igły widły i dorabia gębę Radomiowi tak, jak jeszcze za czasów PRL obrywał Bogu ducha winny Wąchock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowaprzemądrzała Re: A mogli amputować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 15:11 Z igły widły? prawie trzy tygodnie temu na tym samym Józefowie w gips włożono " skręconą" rękę i " naderwany nadgarstek" , po 4 dniach wycia z bólu i wizycie u innego ortopedy, okazało się że ręka jest złamana. To przerażające że pracują tam konowały ( może nie wszyscy) ale jak widać tacy też tam są, a to już nie jest ani igła, ani widły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: A mogli amputować! IP: *.radom.vectranet.pl 22.02.13, 08:50 skoro skrecona reke zagipsowano to uwazasz ze gips zaszkodzil zlamaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowaprzemądrzała Re: A mogli amputować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 14:29 Owszem, ręki nie złożono, lekarz ściągał gips skręceniowy i zakładał prawidłowy, poza tym uważasz że po założeniu gipsu na skręcenie ...łykasz sześć dni leki przeciwbólowe bo cię tak koszmarnie boli?????? Jeśli masz coś wspólnego ze służbą zdrowia ( nie daj boże jesteś medykiem) to nie chciałabym trafić w twoje ręce ( jako były pracownik służby zdrowia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomijanka Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: 193.46.186.* 21.02.13, 11:21 a ta Pani nie czuła, którą nogę złamała a którą jej gipsują? była w tym stanie umysłu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob the Builder !!!! IP: *.radom.vectranet.pl 21.02.13, 11:24 Jest sensacja!! Ch... że bida w kraju wał na wałku ale na głównej takie niusy.Zaraz się okaże że to chytrej babie gipsowali noge Odpowiedz Link Zgłoś
dzwiguradom Radomscy lekarze... 21.02.13, 11:30 Nie bez kozery na Akademii Medycznej w Lublinie straszy się młodych studentów I roku, że jak się nie będą uczyc to trafią do pracy w radomskim szpitalu... Widocznie ten lekarz się nie przejął i do Radomia trafił... Wyrazy współczucia dla pacjentki, zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Lubelska uczelnia... IP: *.ibles.pl 21.02.13, 11:45 Tak samo mogę bezkarnie rzucić błotem na lubelską, czy warszawską uczelnię, która gwarantuje dyplomem, że absolwent nie pomyli zdrowej nogi z chorą. Swoją drogą nie róbcie afery tam, gdzie jej nie ma. Są tysiące błędów lekarskich o których się pisze lub nie, ale rzadko dopisuje się, że jest to wina miasta, w którym zdarzył się przypadek. Gdy tylko jakiś dziennikarzyna wyciągnie na pierwszą stronę wydarzenie z hasłem "Radom" zaraz wtórują prześmiewcy skorzy do poniżania tego miasta. To jest nie fair panie i panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shock Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 15:13 znasz pojęcie " być w szoku" ? Bo ja właśnie jestem czytając twój kretyński post....jak jesteś obolała ...to wszystko cię napier....i dokładnie sama nie wiesz która strona jest która Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 08:21 Ach, teraz najmodniejsze słowo to SZOK. Dzieciobójczyni działa w szoku, pacjent działa w szoku, wobec tego lekarz też ma prawo do przeżywania szoku!:) Jak można pozwolić na założenie gipsu na zdrową kończynę? Życie w szoku od urodzenia z zaburzoną świadomością rozpoznawczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shock Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 14:32 Doskonałe pytanie do tych ....którzy gips zakładali - jak można nie zauważyć na którą nogę zakłada się gips????? teraz poczekajmy na efekt operacji, którą przeprowadzi " zszokowany " chirurg. Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast złam... 21.02.13, 11:29 No, skoro pielęgniarki i inni pracownicy mówią, że pytali...to pewnie (z)mówią całą prawdę i tylko to co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywnyradom Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł 21.02.13, 11:35 Ani o nodze ani o ręce dyrektor nie słyszał to ja dodam swoje trzy grosze. Jak byłem jeszcze w liceum i złamałem sobie raptem palca w lewej ręce to lekarz kilkukrotnie macał mi palca w prawej i na nią chciał zakładać szynę. Chyba ze 3 razy mu mówiłem, że to nie ta ręka. Na końcu twierdził, że tylko szynę przymierza :P. Złamania też nie widział mimo, że na rentgenie sam jako gó...arz jeszcze widziałem gdzie jest kość pęknięta. No taki to Radom właśnie i widać efekty straszenia studentów medycyny naszym miastem. Kumpelę w Łodzi straszono - jak nie będziesz się uczyć to trafisz do Radomia. Ku chwale precyzji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.ibles.pl 21.02.13, 12:01 Powiedz Twojej Kumpeli z Łodzi, że właśnie wydali tam miliard na centrum medyczne i je zamykają! To jest wpadka. I na forum nie ma głosów: to jest Łódź, ale kto zawinił. A błąd lekarza, choć oczywisty nie ma związku z miastem, jest jego błędem i nie wiesz, czy nie kształcił się w Łodzi. Znam wielu świetnych lekarzy z Radomia, którzy budują dobre imię akademickich ośrodków w Polsce. Dyskutujmy o przypadkach - zgoda, ale nie dajmy się manipulować i przypinać łaty. Radom nie jest lepszy od innych miast, ale nie zasługuje na opluwanie, ma historię, ma dorobek i jest konkurencyjny, stąd może wielu kłuć w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oświecenie Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 15:17 Konkurencyjny w jakiej dziedzinie? Jaśniej proszę, bardziej precyzyjnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywnyradom Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł 22.02.13, 12:19 widzisz zgadzam się, ale to nie ja na różnych uczelniach medycznych studentów straszę Radomiem, a do puki tak będzie niestety do Radomia nie będzie trafiała dobra kadra lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 18:02 za to najlepsza kadra hydraulików trafia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ubudubu4 W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast złam... 21.02.13, 11:36 Babę boli lewa noga, gipsują jej prawą a ona patrzy się na to i myśli o......... O niczym nie myśli bo nie ma mózgu. A wystarczyło zwrócić uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolombo7 A ta pacjentka, to nie mogła powiedzieć, że nie tą 21.02.13, 11:39 A ta pacjentka, to nie mogła powiedzieć, że nie tą nogę jej gipsują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: A ta pacjentka, to nie mogła powiedzieć, że n IP: *.radom.vectranet.pl 21.02.13, 16:52 A skad mogla wiedziec jak narzekala ze ja obydwie bola ? Dostala centralnie w nogi po kolanacha, ta druga Pani miala mniej szczescia bo byla bokiem i odwrocila sie tylem, niestety wyrwalo ja w gore i uderzyla w szybe, zsuwajac sie na asfalt. W dodatku ta Pani o ktorej mowa wstala zaraz po i na tych nogach chodzila, pozniej do karetki tez wsiadala na tych nogach... wiesz w ogole co to szok pourazowy ? Nie mowiac juz ze przyjechala tylko jedna karetka do dwoch Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: A ta pacjentka, to nie mogła powiedzieć, że n IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 08:52 oczywiście,bo złamana wcale gorzej nie boli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: A ta pacjentka, to nie mogła powiedzieć, że n IP: *.play-internet.pl 21.02.13, 20:17 A nie mogła kupić sobie opatrunku gipsowego w automacie i sama się "zagipsować ," a nie zawracać głowę biednym przepracowanym lekarzom ( szpitalny oddział, dyżur na izbie przyjęć, przyszpitalna poradnia, poradnia specjalistyczna, gabinet prywatny) .Doba za krótka na tyle pracy, przemęczenie daje znać o sobie ,a potem taki efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
kastamonu Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł 21.02.13, 11:44 Radom - siła w precyzji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasq Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.radom.vectranet.pl 21.02.13, 12:15 tak troche bez związku, ale biorąc pod uwagę że zatkali babke tamponem a radom mocno prawicowy ; demotywatory.pl/4054509/Wyobrazcie-sobie-ze-w-GPS-glos-podklada-Szczuka- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIEM Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.13, 08:19 PSL rządzi na Józefowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jantos51 W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast złam... 21.02.13, 11:45 Minister zdrowia a właściwie nie wypowiem drugiej nazwy powinien być zadowolony ze swojego personelu wysoko wykfalifikowanego który przynosi zaszczyty dla ministerstwa. Kto takiego barana zatrudnił w szpitalu specjalistycznym i jeszcze ukrywają jego personalia żeby mu się nie pogorszyło, może za mało zarabia z tak wysokimi kwalifikacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł 21.02.13, 21:16 To w Radomiu minister zdrowia rządzi i zatrudnia? Ciekawostka... Odpowiedz Link Zgłoś
miszczun Ra(n)dom znaczy przypadkowy, losowy... 21.02.13, 11:45 Luzik ... mógł wyciąć nerkę, albo zagipsować rękę, sprawdzić puls na gipsie i wypisać akt zgonu, i skierować do swojego prywatnego gabinetu po południu, Lekarze i prawnicy ... prawdziwe Jelita* narodu *Je...ana elita Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast złam... 21.02.13, 11:48 A pacjent był nieprzytomny, żeby powiedzieć, ze to nie ta noga? Odpowiedz Link Zgłoś
toxicwaltz Przeciez to wina tej kobiety, gdyż 21.02.13, 11:50 wypisała się na własną prośbę. Gdyby się nie wypisała na własną prośbę, to lekarz by się przecież nie pomylił. Odpowiedz Link Zgłoś
eldemon W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast złam... 21.02.13, 11:50 Niech się cieszy, że obydwóch nóg jej nie zagipsowali, jak taka niekumata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wers Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: 194.165.48.* 21.02.13, 11:53 Mogli przecież, prewencyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jack3yp Znowu Radom... 21.02.13, 11:51 Jak nie biorą (pazerna baba), to rozdają za darmo ( gips)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: A co, zawsze ma byc Uć? IP: *.ibles.pl 21.02.13, 12:10 No właśnie, w tytule powinna się znaleźć nazwa uczelni, którą kończył ten lekarz. W Radomiu nie ma akademii medycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Znowu Radom... IP: *.ibles.pl 21.02.13, 12:06 Prawda? Dzięki dziennikarzom radomskiego wydania Gazety, którzy pracują na opinię o swoim mieście. Z braku ambitnych tematów publikują tanie sensacje na miarę tabloidu. A winien nie pojedynczy lekarz, ale zaraz szpital, no i oczywiście miasto, bo to Radom. Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Baba powraca, teraz robi kariere w szpitalu! IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 21:59 Znowu darmowa reklama miasta. Nie ważne jak się mówi, ważne by się mówiło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik I co PiSiory, wina Kopaczowej? IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 17:25 Czyja to wina? Słucham! Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: I co PiSiory, wina Kopaczowej? 21.02.13, 21:18 Już powyżej jakiś pisiak oskarżał ministra zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: producent Re: I co PiSiory, wina Kopaczowej? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.02.13, 10:18 jak ona przejmie szpital to tobie dwie nogi dadzą do gipsu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.ibles.pl 21.02.13, 12:18 Głównie dziennikarzy, którzy taką informację przypinają na głównej stronie gazety. To swoiste robienie pręgierza swojemu miastu. Pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasjak Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 21:57 Pewnie, dziennikarze powinni napisać, że szpital w Radomiu dokonał nowatorskiej w świecie medycznym metody leczenia kończyn. Typowa dulszczyzna - brudy prać cichutko, we własnym domu, a bezczelna ofiara ma trzymać gębę na kłodkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontuzjowana Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.radom.vectranet.pl 21.02.13, 19:06 miałam kontuzje prawego kolana, lekarz na skierowaniu na RTG napisał żeby prześwietlić prawe kolano, na rtg elektroradiolog prześwietliła mi to które miałam kontuzjowane, a lekarz który opisywał zdjęcie napisał: w lewym kolanie zmian nie stwierdzono". Jak mógł znaleźć zmiany w lewym kolanie jak było prześwietlane prawe-kontuzjowane??? czy ze zdjęcia rtg tak trudno rozróżnić prawe kolano od lewego??? to jest szpital cudów hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 08:58 a ty się nigdy nie mylisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistake Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 14:35 Są zawody w których pomyłka może kosztowac czyjeś życie, o zdrowiu nie wpomniawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 19:02 ogolnie rzecz ujmując,jednak myli się każdy ,ty pewnie też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.radom.vectranet.pl 21.02.13, 19:19 podajcie może nazwisko tego lekarza- "intelygentnego" inaczej.. obym do niego w razie czego nie trafił.. koszmar.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
3jankor W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast złam... 21.02.13, 21:35 Mojemu znajomemu (na szczęście nie w Radomiu) zamiast wyciąć woreczek to mu woreczek ucięli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Oj tam, oj tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 22:23 Gdyby amputowali nie tę nogę, to byłby problem. A to tylko gips. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast złam... 21.02.13, 22:42 Wcale się nie dziwię,że zagipsowali prawą nogę a nie lewą złamaną to dla bezpieczeństwa pacjentki bo jakby w takim stanie w jakim ją wypuścili ze szpitala złamała by prawą nogę to mógłby być problem. Hasło Radom w precyzji się nie sprawdziło ale to dopiero początek roku a do końca 2013 jeszcze trochę zostało i myślę,że ekipa w WSS będzie się bardziej precyzyjnie przyglądać temu co robi za społeczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRHOUSE Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.13, 02:22 Tylko nie molestujcie tego co zakładał. Przecież on nie chciał tej Pani skrzywdzić. Wszędzie zdarzają się pomyłki. Teraz będą bardziej uważać." Koniec i bomba a kto czytał ten trąba" Odpowiedz Link Zgłoś
gaira W niebie... 22.02.13, 08:22 W niebie spotyka się Amerykanin, Niemiec i Polak z Radomia. Rozmawiają o tym , na co który zszedł. - Ja na Alzheimera – mówi Amerykanin. -Ja na Büergera- mówi Niemiec -A ja na Tochtermana- dodaje Polak z Radomia (Dla niewtajemniczonych – przy ulicy Tochtermana w Radomiu znajduje się szpital miejski). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: W niebie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 04:31 alee suuuuchar!!! błagam wymyśl coś lepszego (znośnego):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 08:47 pacjentka miała usta zakneblowane czy niepoczytalna skoro nie zwróciła uwagi,którą nogę gipsują?nie.....ona i jej synek postanowili zadyme z tego zrobić a personel wredny się zmowił przeciwko nim i wypisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.13, 09:38 Tu nie jest winny Radom, ani szpital, tylko konkretna osoba. Za zabójstwo małej Madzi odpowiada Sosnowiec? A może cała Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 13:55 a jak sie mają twoje wypociny do mojej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grey's anatomy Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 14:38 Niech się personel cieszy że tylko taką " zadymę" im zrobili , tylko taką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 19:04 och jak groźnie napisane:)a tu większość nieomylnych pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
zlewyleczony W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast złam... 22.02.13, 18:14 To chyba norma w tym specyficznym szpitalu, moje dziecko złamało nogę, pojechaliśmy na pogotowie do Szpitala na Józefowie i co prześwietlenie wykazało " stan bez zmian" ale kazano nam się zgłosić za parę dni do kontroli i co? Jakie zdziwienie było lekarza w poradni kiedy oglądając zdjęcie zobaczył złamanie. A co tam, że to dziecko i że bolało. No przecież musi boleć bo stłuczone. Po jakimś czasie dziecię złamało rękę - no tu lekarz stanął na wysokości zadania i od razu zagipsował, ale kazał przyjść na zdjęcie gipsu za tydzień. Po tygodniu inny lekarz zrobił wielkie oczy po co przyszliśmy tak szybko i kazał przyjść za kolejny tydzień. Jako obowiązkowi rodzice stawiliśmy się we wskazanym terminie i co - usłyszeliśmy "proszę przyjść za 2 tygodnie". Zadaję pytanie wspaniałym fachowcom czy szanują swój czas? Podejrzewam, że tak więc niech szanują też czas pacjentów. P.S. Może ktoś wreszcie poruszy temat sposobu opieki lekarskiej w tym Szpitalu. Bo normą jest oczekiwanie na pogotowiu na pomoc 4 godziny. Nie mówiąc już o fachowości, solidności i etyce lekarskiej. Czy to wszystko jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
vater1958 Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł 23.02.13, 07:01 a może zagipsowali nie tą lewą? niektórzy mają dwie lewe nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
helen2013 W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast złam... 24.02.13, 09:22 Skandal! Niech p.Luiza Staszewska zainteresuje się tym co dzieje się w jej szpitalu na Szpitalnym Oddziale Ratunkowym.Chorzy ,starzy ludzie siedzą po 10-12 godz. na krzesełkach czekając na "wyniki badań" .Dużo lepiej mają się pijacy walnięci na materace na korytarzu.Może lekarze robią co mogą ale niektóre pielęgniarki zajmują się układaniem pasjansów na komputerach.Ich stosunek do pacjentow pozostawia wiele do życzenia. Wiem co mówię bo mam porównanie z innymi szpitalami.Nie wiem kto przygotowywał to towarzystwo do pracy w zawodzie.Ogólnie brak kultury. Na izbie przyjęć niewiele lepiej.Wenflon zakładała mi jakaś niedouczona pielęgniarka (zrobiła to z trudem) od której strasznie śmierdziało papierosami. Zrobiło mi się niedobrze. Potem calą godzine nie było przy mnie nikogo. Wszystkich "wymiotło".Po 3 godzinach siedzenia na zydelku z wysoką temperaturą zapytałam na co ja właściwie czekam? Odpowiedziano mi,że na wyniki. Nie wiem kto mi odpowiedział bo oczywiście nikt nie ma na fartuszku wizytówki więc nie wiadomo z kim się rozmawia.Pełna anonimowość. Za to pacjentom zakłada sie obrączki na rączki. Nie daj Boże trafić jeszcze raz do szpitala na Józefowie.To samobójstwo.Niech p.Luizie nie będzie przykro tylko niech zacznie być dyrektorem z prawdziwego zdarzenia.Zrobi porządek w swoim szpitalu aby stal się przyjazny dla chorych.Opisałam to wszystko po to aby przyszłym pacjentom choć trochę pomóc.Ja nie chcialabym nigdy tam trafić. Nędza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 21:05 W piątek 22 lutego 2013 r.szpital na Józefowie wypisał z jednego oddziału niepełnosprawne, leżące dziecko. Była godzina 11.00 przed południem. Obowiązkiem szpitala jest odwiezienie niepełnosprawnego karetką do domu. Rodzice z dzieckiem czekali na transport -karetkę do godziny 23.00. To nie jest szpital, to jest miejsce , męki i upokorzeń ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 09:27 mam nadzieje,że niebawem zaczniecie płacic za wszystko i skończy sie ujadanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 09:29 damo niedomyta służbę to do domu sobie najmij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.13, 10:28 Wot, skaryszewska kultura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobra rada Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.13, 13:54 Pani asiu, gdybym miała nieprzyjemnośc z panią na oddziale ( bo jak mniemam jest pani pielęgniarką) to by pani juz za swoje chamstwo miała naganę. To właśnie tej " rzekomej służbie" polasowało się we łbach , w większości i zapomnieli jakie są ich obowiązki i rola wobec pacjenta. A jeśli pani nie wie, to każdy z nas płaci, płaci zdrowotne i to wcale nie mało a nie każdy korzysta z tego za co zapłacił. Zawsze może się pani przekwalifikowac na gosposię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 15:55 ojojoj co to byś paniusiu nie zrobiła :)) w głowach i d... się poprzewracało damo,bo własnie pielęgniarki z gosposiami mylicie i często w tym problem,swoją drogą wiesz ile paniusiu gosposia kosztuje?a ile praca pielęgniarki?co ty tam damo wiesz.......wracaj na kasę w biedronie i marz dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: W szpitalu zagipsowali zdrową nogę zamiast zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 17:33 Asiu nie wypowiadaj się lepiej bo jak się czyta twoje wypociny to rece opadają do piwnicy. Zamilcz i wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś