Gość: Lyche IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 09:26 Szukam miejsca w Radomiu, w którym znajdę części do modeli samolotów. Interesują mnie przede wszystkim elementy elektryczne typu silniczki, przewody. Nie pogardzę też adresem sklepu dla modelarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Voder Re: Fani modeli samolotowych - pomóżcie! IP: *.ppp.pl 27.08.01, 23:46 Gość portalu: Lyche napisał(a): > Szukam miejsca w Radomiu, w którym znajdę części do modeli samolotów. > Interesują mnie przede wszystkim elementy elektryczne typu silniczki, przewody. Kiedys mozna bylo w skladnicy harcerskiej ?? Osobiscie tam kupowalem roznego rodzaju elementy, coprawda nie elektryczne ale i takie bywaly. Nie wiem co zostalo ze skladnicy harcerskiej bo dawno tam nie bylem. > Nie pogardzę też adresem sklepu dla modelarzy. Moze dobrym pomyslem byloby zaintersowac sie sekcja modelarska Aeroklubu Radomskiego w pobliskim Piastowie ?? Mysle ze tam dostaniesz wartosciowe informacje. Nie mam pod reka telefonu, moge podac jutro. P.s Mysle ze zblizajace sie AirShow bedzie dobrym miejscem na nawiazanie kontaktow z modelarzami z naszego regionu. W zeszlym roku niesamowite akrobacje Andrzejewskiego na Extra 300 byly przeprowadzane lacznie z latajacym modelem Extry w duzo mniejszej skali. Fajnie bylo to obserwowac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konradc2 Re: Fani modeli samolotowych - pomóżcie! IP: 212.244.142.* 28.08.01, 11:21 Dziękuję mojej siostrze - "lyche" za zostawienie slota i tobie "voder" za pomoc. Mieszkam 500 metrów od lotniska w piastowie, więc się tam wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś