partia-oszustow
05.08.13, 16:23
Przyznam szczerze, że do napisania tego posta zmusił mnie pan Łuczycki swoim blogiem, luczycki.blox.pl/html a szczególnie ten fragment: "Wybraliśmy nieudaczników, którzy wepchnęli nas w czarną dziurę niemocy, sobiepaństwa. Ludzie ci dbają tylko o interesy swoje, swoich krewnych i znajomych". Piękne, tylko jak to się ma do postawy pana Łuczyckiego?
Wszyscy doskonale wiemy, że od czasów objęcia rządów przez PO, IV władza w Polsce przestała istnieć. Umiejętnie kupili sobie ich przychylność i teraz brak jest jakiejkolwiek kontroli władzy przez niezależne media. Takich już nie ma.
W związku z tym, jako że pan Łuczycki jest czołowym politykiem PO i kandydatem PO na posła czy nawet prezydenta Radomia chciałem zadać publiczne pytania, które powinni byli zadać niezależni dziennikarze (ale to już wyjaśniliśmy, że ich nie ma).
]1.Był pan wicedyrektorem WORD.
W jaki sposób dostał tam pracę na eksponowanym dobrze płatnym stanowisku pana syn?
Nigdzie nie znalazłem ogłoszenia o przyjęcia do pracy w WORD, ani tym bardziej żadnych wyników jakiegokolwiek konkursu.
2.Z rekomendacji PO zasiada pan w Społecznej Radzie Szpitala Wojewódzkiego na Józefowie. W jaki sposób otrzymała tam pracę pana córka, otrzymując bardzo dobrze płatne stanowisko kierownicze?
Oczekuję odpowiedzi chociażby poprzez organ propagandowy PO czyli Gazetę Wyborczą.