prawdziwyprowokator 23.12.13, 19:35 NUDA NUDA NUDA. Podobno nie wypuściłi chytrej baby i nawet nikt nie nabawił się gronkowca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Harcmistrz Re: Wigilia 2013 - nuda IP: *.algo.radman.pl 23.12.13, 20:36 Ja dziś kupiłem 6 l samogonu, może starczy na święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wigilia 2013 - nuda IP: *.radom.vectranet.pl 23.12.13, 20:49 Szukają dobrego człowieka z Radomia moze pan Tomasik???, albo Kosztowniak???? chytra baba ? na nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzoza Re: Wigilia 2013 - nuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 22:45 Czy to prawda że było nawet wesoło? Podobno jakiś pajac zabawial tłumy ze sceny. Udawał, że śpiewa kolendy i miał taki fałszywy szyderczy, niepowtarzalny uśmiech. Ktoś potwierdzi? Mało relacji video ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ura Re: Wigilia 2013 - nuda IP: *.radom.vectranet.pl 23.12.13, 23:21 Ortografia lewacki capie się ci kłania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Wigilia 2013 - nuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 09:14 Klękaj ...kultury trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlock Re: Wigilia 2013 - nuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 16:09 olo nie ma żadnej kultury nawet tej " trochę" a co dopiero pełnej, ma za to kilkanaście nicków pod którymi się chowa i obraża ludzi. No ale podobno w wigilijny wieczór nawet bydlęta zaczynają mówić ludzkim głosem ....może zdarzy się taki cud. Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Wigilia 2013 - nuda IP: *.play-internet.pl 24.12.13, 12:15 "dobry czlowiek" - kto wymyśla takie hasła? Równie durne jak Siła w precyzji. Nie ma w nic nic wspólnego z tym miastem. To taka akcja wmawiania, że jesteśmy super. Fakty są jednak inne a obywatelom z innych miast najłatwiej to ocenić/potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyradomianin Re: Wigilia 2013 - nuda 24.12.13, 13:58 Somalijski imigrant przybył do Londynu. Zatrzymuje pierwszego napotkanego człowieka i mówi: - Dziękuję wam. Anglicy pozwolili mi tu mieszkać, dali mi mieszkanie, pieniądze na jedzenie, bezpłatną służbę zdrowia, wykształcenie i żadnych podatków. Przechodzień odpowiada: - To jakaś pomyłka, jestem Afgańczykiem. Somalijczyk łapie drugiego przechodnia i mówi: - Dziękuję za to, że Anglicy są tacy gościnni! - Panie, ja nie Anglik, ja Irakijczyk! Łapie trzeciego, zaczyna gadkę, a ten odpowiada: - Słuchaj, ja jestem z Pakistanu. Somalijczyk zatrzymuje jakąś kobietę, i pyta: - Pani jest może Angielką? - Nie, jestem z Pakistanu. - Ja nie mogę, gdzie się podziali Anglicy? Pakistanka spogląda na zegarek i odpowiada: - Przecież oni i Polacy wszyscy teraz pracują. Odpowiedz Link Zgłoś