po-pzpr 17.03.14, 15:26 Począwszy od zwykłego remonciku dworca PKP a skończywszy na Muzeum Sztuki Współczesnej. Za co się nie wezmą to wszystko spier.dolą. Byle by trochę kasy budżetowej zostało dla nich. Jak Putin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hotpies Uprasza sie nie dyskutowac z idiota/psychicznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 16:17 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wemur Re: Uprasza sie nie dyskutowac z idiota/psychiczn IP: *.204.62.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.03.14, 16:51 a co ma PO do dworca..u nas przcuież Kosztowniak rządzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wemur Re: Uprasza sie nie dyskutowac z idiota/psychiczn IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.14, 22:39 Spadaj z tego forum przygłupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldksajg Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 17:04 Coś ci się pomieszało. W Radomiu rządzi PiS z Kosztowniakiem na czele to co ma się PO przejmować Radomiem. Chcieliśta PiSu to macie. Odpowiedz Link Zgłoś
wspolpraca.radom Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! 17.03.14, 17:16 "Reaktywacja prawie upadłej fabryki broni to nie jedyny przykład wsparcia Platformy Obywatelskiej w Radomiu. Nie byłoby obwodnicy południowej, sanepidu, sądu bez inicjatywy i zabiegów przedstawicieli PO w Warszawie. System Powiadamiania Ratunkowego, Archiwum Państwowe, Polska Grupa Zbrojeniowa nie wzięły się znikąd. Nie byłoby marzeń o lotnisku cywilnym na Sadkowie bez wsparcia Pani Marszałek Kopacz i Pana Posła Witkowskiego." To nie wszystko. Nie byłoby żadnej znaczącej inwestycji w Radomiu w ciągu ostatnich lat bez wsparcia Platformy Obywatelskiej. Czego jeszcze chcesz? Rządzi PiS. Ich rozliczaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Polak Tylko IV RP IP: *.yourproxyhost.com 17.03.14, 17:26 Tylko kolejna IV RP Kaczyńskiego i Łyżwińskich uzdrowi Nasz Kraj . PIS DO BOJU O WOLNĄ POLSKĘ, JESTEŚMY ZNIEWOLENI PRZEZ TUSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLAWO JAK CHOLERA Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.14, 21:14 POsikałem się z zachwytu. I chyba zwalę się w pory, bo gdyby nie ryby, toby,,,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 18:12 Podpalaczu nie baw sie zapalkami bo pieluche zmoczysz. Lepiej idz wyszorowac pomnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO won z Radomia Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.dataferret.co.uk 17.03.14, 18:53 SB-eckie POlityczne POmioty próbują zakłamać rzeczywistość. Dworzec remontowany był przez spółkę PKP gdzie wiceprezesem z nadania PO jest radomianka Wasiak z pensją 46 tysięcy miesięcznie. Muzeum Sztuki Współczesnej rządzone przez koalicję PO-PSL i obsadzone przez ludzi PO-PSL do tej pory nie potrafią zakończyć inwestycji. Nawet ich Wajda wypowiada się o nich niePOchlebnie. Won z Radomia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wemur Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.204.171.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.03.14, 18:56 kOSZTOWNIAK czy cos zrobil...jasne...dług... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wemur Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.204.171.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.03.14, 18:57 a remont dworca to katastofa Kosztownaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Krochchmal Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: 107.161.23.* 17.03.14, 19:05 A ślepy dyrektor biura z pedalską brodą znowu jątrzy i kłamie. Niewybudowane autostrady to też wina Kosztowniaka. I janosikowe też. I to że nie powstał tor formuły 1 też. Co za naćpane bezmózgi z Partii Obłudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wemur Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.14, 20:33 Ten kretyn Karol dokonał wszystkie wpisy. Używa różnych nicków i IP. Z tym czerwonym pajacem się nie dyskutuje jego się wyrywa jak chwasty. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.z.radomia Re: "Dokonania" PiS w Radomiu - totalne ZERO !!! 17.03.14, 20:46 W Radomiu rządzi PiS od 7 lat, więc warto się przyjrzeć ich dokonaniom. Remonty ulic trwające zwykle o wiele dłużej niż w planach (wokół GS, Słowackiego, 1905 roku), park Kościuszki, największe bezrobocie wśród miast tej wielkości, duże zadłużenie, wysokie podatki lokalne, skandal z "nadwyżką śmieciową", prywata w oświacie i nepotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wemur Re: "Dokonania" PiS w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.14, 21:23 Karol znowu czyjesz się źle? Pieprzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.play-internet.pl 17.03.14, 20:07 PiS dostał wolna rękę przy budowie lotniska i pozyskiwania nowych inwestorów stawiających kolejne fabryki. Co widzą zwykli obywatele? Ja mijam kolejny nowy market i wciąż nie mogę polecieć nawet do Rzymu na beatyfikację JP2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyksympatyka Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.14, 18:15 Karol ty się lepiej postaraj o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wemur Re: Karol Witerski autor prawie wszystkich wpisów IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.14, 20:30 Debil Karol dokonał wszystkich powyższych postów. Totalny lewacki kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Wemur weź proszki IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.14, 22:26 Wemur, zapomniałeś wziąć swoje proszki i zaczynasz bić pianę oraz obrażać ludzi. W pierwszym swoim wpisie w tym wątku pisałeś do rzeczy.Gdzieś ty widział lewaka ? Przecież nawet nie wiesz co ten termin oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wemur Re: Wemur weź proszki IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.14, 22:33 Lewacka menda pisała. Spadaj jełopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wemur Re: Karol Witerski IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.14, 22:37 Termin to ty sobie załatw u psychiatry gląbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wemur Re: Karol Witerski autor prawie wszystkich wpisów IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.14, 22:35 Przepłoszył swoich ziomali i nawet oni przestali odwiezać to forum. Brawo Karol tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja @Wemur IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.14, 23:05 Wemur, koniecznie weź te proszki. Sam ze sobą piszesz. Pardon, że zapytam, schiza paranoidalna, czy zwykła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Karol Witerski autor prawie wszystkich wpisów IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.14, 23:13 I dalej to robi. We łbie mu się pomieszało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 07:39 wszyscy wiedzą że pełoo to złodzieje oszuści banda niszcząca Polskę kto twierdzi inaczej sam jest w tej bandzie i pobiera za to sowite wynagrodzenie nie należe do żadnej partii jestem zwykłym Polakiem by ktoś czegos mi nie zarzucił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Karol Witerski autor prawie wszystkich wpisów IP: 198.204.237.* 18.03.14, 07:40 A ten Witerski to pewnie idzie na radnego. Czy on już nie startował z Kocham Radom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Karol Witerski autor prawie wszystkich wpisów IP: 198.204.237.* 18.03.14, 07:43 A czy czasami to nie ten niedoszły prawnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Oszołom czy slepiec?! IP: *.radom.vectranet.pl 18.03.14, 10:59 Oszołom jest zaślepiony swojakami. Ślepiec nie widzi rzeczywistości. Nie wiem nawet do której zakwalifikować twórcę tego wątku. Pewnie należy do obydwóch kategorii. Więc informuję go, że póki co to PiS a nie PO rządzi Radomiem od dwóch kadencji i to Kosztowniak z PiS roztrownił budżet z 8-u lat na byle jakie inwestycje (ul. Słowackiego, Park Kościuszki, fontanny itd.) oraz zadłużył miasto na 400 mln. zł. To nie tylko źle świadczy o PiS-e ale wręcz dyskwalifikuje go i jego Kosztowniaka jako partię rządzącą czymkolwiek. No może Ukraińcami w wojence z Rosją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witerski Re: Oszołom czy slepiec?! IP: *.radom.vectranet.pl 18.03.14, 16:36 SLD czy PO ukradliby więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.radom.vectranet.pl 18.03.14, 17:37 Lepiej niech PO i SLD z Palikmiotem trzymają się zdala od Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyksympatyka Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.radom.vectranet.pl 18.03.14, 21:24 Witkowski się zmęczył już nie robi konferencji a szkoda by były autentyczie głupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz z Halinowa Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: 37.48.85.* 19.03.14, 18:30 Niech żyje PIS i IV RP Kaczyńskiego i Łyżwińskich, Precz z Komuną i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyksympatyka Re: "Dokonania" PO w Radomiu - totalne ZERO !!! IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.14, 18:39 Karol to nie jest śmieszne. Poziom Palikota. Obniżasz standardy tego szacownego lewackiego forum. Odpowiedz Link Zgłoś