Dodaj do ulubionych

Firma JADAR uzyskała certyfikat ISO

19.08.04, 21:07
Na stronie internetowej JADARU (www.jadar.pl) podano wiadomość:

"Wiosna tego roku była dla Przedsiębiorstwa JADAR PTE okresem bardzo ciężkiej
i wytężonej pracy, ale owocowała także szeregiem wydarzeń, którymi chcemy się
z Państwem podzielić. Tuż po przeniesieniu siedziby firmy do nowego budynku w
Radomiu, w miesiącu kwietniu, Przedsiębiorstwo JADAR PTE uzyskało Certyfikat
Systemu Zarządzania Jakością według normy ISO 9001 : 2001 oraz Certyfikat
Międzynarodowej Organizacji Jakości IQNet przyznane przez Polskie Centrum
Badań i Certyfikacji S.A. w Warszawie. W ten sposób potwierdzony został fakt
doskonałej dbałości o jakość naszych wyrobów oraz pełną satysfakcję klienta.
Niebawem nastąpi uroczystość oficjalnego wręczenia certyfikatów."

Bardzo ładnie i bez wielkiego rozgłosu. Tak powinno być. Ważne, że jest to
certyfikat PCBC, polskiej narodowej firmy.
Składam gratulacje Prezesowi-właścicielowi firmy JADAR oraz załodze. Jest to
wielki sukces okupiony dużym wysiłkiem i pracą.
Myślę, że wysoka jakości produkowanych wyrobów znajdzie uznanie u klientów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mokry Re: Firma JADAR uzyskała certyfikat ISO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.08.04, 21:31
      No. Swoje zrobiłeś teraz możesz ucałować jego póldupki. Wielkie mo halo! Nasza
      gmina ma ten certyfikat i co? Jak było "super" tak pozostało.
      • Gość: Aleksander Re: Firma JADAR uzyskała certyfikat ISO IP: *.udn.pl 21.08.04, 18:41
        O co ci chodzi Mokry ?. Jak nie masz nic do powiedzenia to nic nie pisz.
        Szkoda, że wogóle umiesz pisać, bo robisz sobie krzywdę. Może podasz swoje
        sukcesy, skończyłeś już szkołę podstawową ?. Może tylko tyle udało ci się
        osiągnąć w swoim życiu, bo to widać po twoim poziomie kultury osobistej. A może
        udało ci sie okraść struszkę, albo zerwać łańcuszek, a może "wkopać" słabszemu.
        Osiągnąłeś mało, bo masz doświadczenie w lizaniu d.... innym, aby jako tako
        egzystować. Powodzenia w liza...
    • Gość: Pello Re: Firma JADAR uzyskała certyfikat ISO IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 19.08.04, 21:48
      Z pewnością znalazła uznanie w Urzędzie Miejskim podczas wyboru rodzaju podłoża
      projektowanych ścieżek rowerowych. A u mnie nigdy nie znajdzie uznania od
      czasu, kiedy kierowca jednej z ciężarówek jadaru o mało nie zabił mnie
      na "siódemce" wyprzedzając na trzeciego pod górę, na linii ciągłej.
      • Gość: PITAGOR Re: Firma JADAR uzyskała certyfikat ISO IP: *.internet.radom.pl 21.08.04, 20:26
        Powtarzam po raz kolejny: firma Jadar nie wygrała przetargu na dostarczenie
        kostki pod budowę drogi rowerowej wzdłuż ul. Chrobrego.
        • Gość: Pello Re: Firma JADAR uzyskała certyfikat ISO IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 21.08.04, 20:38
          ...i bardzo dobrze.
          • Gość: PITAGOR Re: Firma JADAR uzyskała certyfikat ISO IP: *.internet.radom.pl 21.08.04, 20:44
            co oczywiście nie znaczy, że kostka jest po to by ją kładziono na ścieżkach
            rowerowych ;-)
        • Gość: ooo Re: Firma JADAR uzyskała certyfikat ISO IP: *.udn.pl 22.08.04, 09:51
          A kto wygrał przetarg na dostawę kostki?
    • Gość: Woroszyłow Re: Firma JADAR uzyskała certyfikat ISO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.08.04, 20:12
      A u mnie stracił za zniszczeni 80-letniej historii klubu Czarnych. Tak
      zdegradować taaaaką historię. Zawsze wiedziałem, że dla chłopa historia nie ma
      żadnego znaczenia. liczy się tylko kto ile da: komuniści ziemię w ramach
      reformy rolnej, Unia lepszą cenę na żywca a swoi w mieście intratne kontrakty
      na kostkę.
      • Gość: Jola Re: Firma JADAR uzyskała certyfikat ISO IP: *.udn.pl 22.08.04, 17:37
        >>A u mnie stracił za zniszczeni 80-letniej historii klubu Czarnych. Tak
        zdegradować taaaaką historię. Zawsze wiedziałem, że dla chłopa historia nie ma
        żadnego znaczenia. liczy się tylko kto ile da: komuniści ziemię w ramach
        reformy rolnej, Unia lepszą cenę na żywca a swoi w mieście intratne kontrakty
        na kostkę.<<

Zniszczył nazwę Czarni to przezydent, bo oddał klub na takich warunkach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka