Dodaj do ulubionych

Radomiak po okresie transferowym

IP: *.239.udn.pl 31.08.04, 20:05
www.radomiakradom.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: zywiec Re: Radomiak po okresie transferowym IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 20:30
      dzwoncie jeszcze do Grzegorza Mielcarskiego!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: www.radomiak.na.pl WWW.RADOMIAK.NA.PL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:31
      www.radomiak.na.pl - ZAPRASZAMY DO NIEZALEŻNEGO SERWISU KIBICÓW RADOMIAKA !!!
    • Gość: Maldini ZMIANA ZARZĄDU KONIECZNA IP: *.udn.pl 31.08.04, 20:33
      piłkarze własnie pojechali na godz.20:00 do muzeum wsi radomskiej gdzie mają
      wspólną kolacje.Ma ona jeszcze bardziej scementować drużyne.Mirek Siara 4
      tygodnie wyłączony z gry.bYŁ DZIS W wARSZAWIE DOSTAŁ ZASTRZYK I JUTRO KOLEJNE I
      TAK JESZCZE 4 RAZY.Dobre wrażenie dziś na sparingu zrobił Puzniak.Lecz niestety
      widać że większość tych chłopaków grała jeszcze nie dawno w 4
      lidze.Telęga,Pietrzyk CAŁA RESZTA ZARZĄDU DAJCIE SOBIE SPOKÓJ zawodnicy nie
      mają do was żadnego zaufania.Naprawde wiem co pisze.
      • Gość: Maldini Re: ZMIANA ZARZĄDU KONIECZNA IP: *.udn.pl 31.08.04, 20:36
        jutro o godz.10:30 trening Radomiaka w Przytyku
        • Gość: Dug Holiday Re: ZMIANA ZARZĄDU KONIECZNA IP: *.udn.pl 31.08.04, 22:04
          Oczywiście, że nie ma zaufania a kto do tych nieudaczników ma?!

Miasto zorganizowało wszystko co mogło i nadal jak widać chce pomóc i chwała
          za to.Gdzie jest Pietrzyk i jego rzesza sponsorów?, czy wypłacił już te 80 tyś
          PLN za awans?, gdzie są pieniądze z biletów?Podobno na meczu z Ruchem sprzedano
          ich -uwaga 2300:::)))).To jest jakaś paranoja a najsmutniejsze jest to, że ktoś
          ich wybrał!Panowie redaktorzy z Gazety Wyborczej!!!Dlaczego nie zadajecie
          prostych ale oczywistych pytań???Gdzie są pieniądze z transferu Konrada?
          Dlaczego od kilku miesięcy nikt nie odważył sie na przeprowadzenie wywiadu z
          Zarządem?Co się tam dzieje do jasnej cholery!!!!!!!????
          • Gość: Maldini Re: ZMIANA ZARZĄDU KONIECZNA IP: *.udn.pl 31.08.04, 23:40
            Niestety trzymają się kurczowo stołków.Min dlatego dostali ultimatum od
            miasta.Albo dymisja zarządu do końca września albo ...każdy myślacy wie o co
            chodzi.Najgorzej że Pietrzyk,Telęga zapowiedzieli że bez szans żeby
            odeszli.Telęga wyjechał by być nieuchwytnym!!!To skandal!!!Miasto zamierza po
            nowym roku jeśli przejmie obiekt wybudowania trzech płyt treningowych na
            miejscu starych boisk treningowych.Inna sprawa to że nie ma wzmocnień bo taka
            marke wyrobił sobie zarząd klubu jako nie wypłacalny!!!
          • Gość: T&T TAK: ZMIANA ZARZĄDU KONIECZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.08.04, 23:44
            Tego można się było spodziewać. Panowie "działacze", ja zdaję sobie sprawę, że
            nie jest łatwo tak przeskoczyć z czwartej ligi do drugiej. Jednak mądrości
            ludowe mają swoją głęboką zasadność jak np. ta, "że ta II-ga liga, to za
            wysokie progi, na Wasze działaczowskie nogi". Ja nawet, przyznam się szczerze,
            nie wiem do końca tak naprawdę co Was panowie działacze "nakręca" do działania.
            Przecież jakbyście nie wiem jak "przekręcali" pieniądze w Radomiaku, to każdy z
            Was może "chapnąć" góra, po jakieś 20 - 40 tysięcy. Czy to są
            pieniądze, "walcząc" o które trzeba się tak ośmieszać. Ja inaczej tego Waszego
            poszukiwania napastnika nazwać nie mogę. Trzeba naprawdę być mało operatywnym
            aby nie wiedzieć, że Okęcie chce oddać Tataja, bo im pieniędzy potrzeba jak
            powietrza. A Wy kogo znaleźliście? Nie wiem śmiać się czy płakać! Za co tak, my
            mieszkańcy Radomia jestśmy doświadczani. W Kielcach umieją znaleźć zarówno
            sponsora głównego, jak i szereg "płotek", a "kasę" mają taką, że za rok będzie
            I-sza liga. A w radomiu nic, nawet nie umiecie "ugadać" jakiejś sieci
            supermarketów, mimo, że ich chyba z 15 jest zakotwiczonych w Radomiu. Czy
            naprawdę to już koniec marzeń o dobrej grze Radomiaka?
      • Gość: VanDall Re: ZMIANA ZARZĄDU KONIECZNA IP: *.powiatradomski.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:05
        W zasadzie patrząc na ten śmieszny "zarząd" to nie wiem czy ubolewać nad ich
        ułomnością intelektualną czy lać ich bez pytania w mordę. Przecierz to są
        zwyczajne żłoby, które uczepiły się stołka i za nic w swiecie dobrowolnie go
        nie odpuszczą, ich trzeba siłą wypierdolić ze Struga bo inaczej sie nie da i
        trzeba to zrobić jak najszybciej bo im później tym gorzej dla klubu.
        • Gość: vist Re: ZMIANA ZARZĄDU KONIECZNA IP: 217.153.179.* 01.09.04, 18:04
          Stary mam propozycje zostań prezesem jak takis mądry zobaczymy co zdziałasz???
          • Gość: Carolus Re: ZMIANA ZARZĄDU KONIECZNA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 21:27
            juz sie kiedys nad tym zastanawialem, tylko nie wiem w jaki sposob;
            jesli wiesz to powiedz, bo naprawde chetnie stanalbym w szranki o prezesure w
            Radomiaczku

• Gość: vist Re: ZMIANA ZARZĄDU KONIECZNA IP: 217.153.179.* 01.09.04, 22:49
              wczesniej czy pózniej pietrzyk odejdzie (lepiej wczesniej ) będzie walne wystaw
              swoja kandydature przedstaw swoj program jak naprawic Radomiaczka mój głos już
              masz
            • Gość: vist Re: ZMIANA ZARZĄDU KONIECZNA IP: 217.153.179.* 01.09.04, 22:54
              tylko uwiez to naprawde nie jest takie proste choc bys nie wiem co
              robił .Zobaczysz jak szybko sie sparzysz .Bez strategicznego sponsora bedzie
              tylko wegetacja ale przekonaj sie sam.pozdro
              • Gość: Carolus Re: ZMIANA ZARZĄDU KONIECZNA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 23:44
                ja sobie naprawde zdaje sprawe z tego, ze to nie bedzie proste;
                mimo to uwazam,ze przy dobrej wspolpracy z miastem ( a ono takowa deklaruje po
                odejsciu aktualnego zarzadu ) i bezwzglednie z kibicami ( powstalo przeciez
                Stowarzyszenie Kibicow Radomiaka ), ktorzy ,choc ustawicznie ignorowani przez
                kolejne zarzady, moga naprawde wiele i czesto bardzo duzo soba reprezentuja (
                poza tym ich , czasem nawet fanatyczna, milosc do klubu, moze baaaardzo pomoc;
                zarowno w sprawach biezacych zwiazanych z klubem, jak i w poszukiwaniu
                sponsorow; ludzie sa badz co badz w roznych miejscach kraju i paraja sie
                roznymi zawodami; jedni nie moga nic,a drudzy niesamowicie wiele);
                wbrew pozorom kibice Radomiaka to nie tylko banda wyrostkow; to w duzej mierze
                ludzie dorosli i wyksztalceni, prawnicy, inzynierowie, czy lekarze; ich wiedza
                i przerozne znajomosci , gdy beda wiedziec, ze decyduja o losie swojego
                ukochanego klubu, moga i beda znaczyc wiele; jesli wiec slowa wiceprezydenta
                Radomia cos znacza i jest on powaznym czlowiekiem, to razem mozna zrobic wiele;
                mam kilka doraznych propozycji zwiazanych z dofinansowaniem klubu ( rozmawialem
                z kilkoma kolegami po fachu, ktorzy posiadaja wlasne lecznice, stwierdzajac, ze
                mimo ,ze nie sa zwiazani nawet z Radomiem, to przedstawione przeze mnie
                rozwiazanie pasowaloby im ze wzgledow czysto finansowych); jest to tylko
                dorazne dofinansowanie ( choc na duza skale to.... kto wie); jest to tez tylko
                moj pomysl; licze,ze inni tez maja wieksze lub mniejsze, warte rozwazenia;
                trzeba tylko z nimi wspolpracowac; idealem byloby tez, gdyby prezes klubu byl
                wybierany przez wszystkich zarejestrowanych kibicow i dzialaczy Radomiaka;
                wtedy nikt nie moglby miec pretesji, ze ten czy owy robi to , lub tamto; jesli
                chcemy byc wielcy, postepujmy jak wielcy
    • Gość: ... Re: Radomiak po okresie transferowym IP: 80.249.4.* 01.09.04, 10:43
      www.bronradom.friko.pl
      • Gość: Gela Re: Radomiak po okresie transferowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:20
        a czy masz kogos na ich miejsce????
        może Fałka??
    • Gość: Broniarz Na zawsze wierni RADOMSKIEJ BRONI!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 01.09.04, 18:00
      • Gość: rr Re: Na zawsze wierni RADOMSKIEJ BRONI!!!!!!!!! IP: *.rutex.slask.pl 02.09.04, 20:45
        no i co?
    • Gość: ? Jest napastnik!!! - Piotr Puzniak!!! IP: *.interia.pl 02.09.04, 13:13
      Przeciez jest napastnik! Piotr Puzniak, odkad sie pojawil w kazdym sparingu
      strzela bramki!!! A pan Makowiecki w koncu sie przestraszyl i juz nie chce
      sklada chopakowi zadnych podejrzanych propozycji. Szkoda ze kosztowalo to
      druzyne tyle straconych punktow. Eksperymenty z roznymi Siciakami nie wypalily
      i moze czas dac szanse mlodemu chlopakowi z radomia. A on juz pokaze co
      potrafi!!!
      • Gość: wasyl Re: Jest napastnik!!! - Piotr Puzniak!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 13:21
        TU trzeba troche zaryzykowac nie mamy złej druzyny brakuje jej tylko tak
        zwanego kopa czyli zawodnika który bedzie strzelał bramki a wyniki wtedy
        przyjda same ale moim zdaniem zobaczycie ze jak makowiecki da szanse Lesiszowi
        od poczatku meczu z podbeskidziem to wygrana mamy w kieszeni tylko troche checi
    • Gość: Maldini LESISZ-PUŹNIAK na PODBESKIDZIE. IP: *.udn.pl 02.09.04, 14:40
      Różne były ustawienia więc może spróbować zagrać młodą chcącą bardzo a to
      bardzo pokazania się na 2 ligowym frocie.
      • Gość: (L)uko Re: LESISZ-PUŹNIAK na PODBESKIDZIE. IP: *.udn.pl 02.09.04, 17:11
        Możesz sobie pogdybać. To tak jak kibice Legii namawiają Kubickiego do grania
        młodymi i co z tego?...
    • Gość: bryndzar Re: Radomiak po okresie transferowym IP: *.union01.nj.comcast.net 04.09.04, 05:54
      co sie kurwa dzieje zero wzmocnien to sie rowna 3 liga wtakim miescie kibic z
      usa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka