Dodaj do ulubionych

Hotel Kameralny, Dobra 5

IP: *.eu.sun.com 08.09.04, 11:08
Witam,

Szukam informacji na temat Hotelu Kameralnego na ulicy Dobrej 5. Czy ktoś jest
w stanie mi coś o tym hotelu powiedzieć? Mam tam rezerwację, ale zrobiłem się
dość nieufny gdy znalazłem dwie negatywne opinie o nim w sieci.

pozdrawiam
Janek
Obserwuj wątek
    • Gość: ja z Zamłynia Re: Hotel Kameralny, Dobra 5 IP: *.25.udn.pl 08.09.04, 15:42
      Hotelu nie znam, ale to jakiś domek jednorodzinny przy ulicy która jest Dobra
      tylko z nazwy. Po deszczu można stamtąd nie wyjechać, bo to droga gruntowa i
      powstaje bajoro. Alw hotel być może spokojny. Tylko to otoczenie, aż wstyd.
      • Gość: japko Re: Hotel Kameralny, Dobra 5 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 08.09.04, 17:29
        bylem tam raz z kolezanka ;) co prawda pare lat temu, ale mam bardzo dobre
        wspomnienia. holtelik jest naprawde kameralny, w domku jednorodzinnym sa
        przytulne pokoiki. jesli nic sie tam nie zmienilo od czasu kiedy tam bylem to
        warto polecic... i sniadanko dostalem :) w sumie to jak juz tam spedzisz noc,
        to napisz jak bylo. chetenie sie dowiem cos o ewentualnych zmianach.
        • Gość: japko Re: Hotel Kameralny, Dobra 5 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 08.09.04, 17:30
          z tym hotelem to byl dobry numer :) z okna w toalecie widzialem swoj dom :)
    • t.korzin Re: Hotel Kameralny, Dobra 5 10.09.04, 08:16
      jaka jest cena??za 2 osoby.odpiszcie pilnie
      • Gość: japko Re: Hotel Kameralny, Dobra 5 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 10.09.04, 09:10
        wtedy za 2 osoby + sniadanko zaplacilem 100 zl. czy cos sie zmienilo - nie wiem.
    • Gość: r Re: Hotel Kameralny, Dobra 5 IP: *.ghnet.pl / 193.111.144.* 10.09.04, 09:59
      dzieki stary
    • tomeeeek Re: Hotel Kameralny, Dobra 5 22.09.04, 16:59
      Ja byłem. Standard taki sobie. Dałbym z 1 gwiazdkę. Toalety nie w pokojach tylko
      na zewnątrz. Czysto, ale trochę siermiężnie. Śniadanie smaczne. Dla kogoś kto ma
      niewielkie wymagania - zupełnie ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka