Dodaj do ulubionych

Autobus "za" przystankiem

IP: 80.249.4.* 19.10.04, 08:05
Od pewnego czasu zauważyłem, że autobusy MPK zatrzymują się...
za przystankami. Może tylko mi się tak wydaje, ale żeby wsiąść do autobusu trzeba gonić dobre kilkanaście metrów. Kiedyś tak nie było, czyżby kolejna debilna derektywa unijna :-) ? Mi to tak nie przeszkadza, ale dla starszej osoby, która porusza się np. przy pomocy laski jest to dość uciążliwe.
Czy podzielacie moje spostrzeżenia? Jeśli tak to może jakaś wspólna interwencja w MPK.
Pozdro dla wszystkich forumowiczów.
Obserwuj wątek
    • tempus_fugit Re: Autobus "za" przystankiem 19.10.04, 10:13
      A'propos pracy MPK... dwa tygodnie temu około godz. 15.00 miałem okazję
      zaobserwoać prawdziwy wyścig ulicami Radomia. Ścigały się trzy autobusy linii
      7, które na przystanek przy szpitalu podjechały w odstępach półminutowych,
      urzadziły sobie wyścig przez 1905 r aby spotkać się na przystanku pry PKS. To
      tyle na temat racjonalizacji funkcjonowania komunikacji w Radomiu. Pozdr.
      • Gość: Wkurzony Re: Autobus "za" przystankiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 10:39
        Mało tego powstawiali jakieś słupki na przystankach żeby numerki autobusów było
        widać z daleka (kierowcy nie wiedzą gdzie mają stanąć czy co?)za dużo kasy
        mają. Kierowcy autobusów myślą że muszą podjechć tak na przystanek aby drzwi
        otworzyły sie cenatralnie na przeciw słupka, mają chyba ubaw z ludzi jak się
        tłoczą i obijają o ten słupek. Hamstwo na całego.
        • Gość: REJF1 Re: Autobus "za" przystankiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:01
          A ja przy okazji z konkretnym i krótkim pytaniem - gdzie i komu można zglosić,
          poskarzyć się na niepunktualna jazdę autobusów ??

Darz bór
          ======
          REJF
          • best_seler Re: Autobus "za" przystankiem 19.10.04, 16:27
            >A ja przy okazji z konkretnym i krótkim pytaniem - gdzie i komu można zglosić,
            >poskarzyć się na niepunktualna jazdę autobusów ??

mzdik@mzdik.pl
            przewozy@mpk.radom.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka