Gość: STattus IP: *.internet.radom.pl 25.04.02, 15:50 Ej komuchy słuchajcie,wystawiam wam gościa,który was tu naparza.To pan redaktor Paweł Podlipniak. Mam u Was piwo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robson Re: O choroba,tu pisze P.Podlipniak.poznaję po stylu IP: *.internet.radom.pl 26.04.02, 16:49 Widać że te bajery tutej to lipa, więc taki gostek mógł to napisać.Ale co on za jeden,jakiś farjer ciezki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Mr Podlipniak IP: 217.153.15.* 30.04.02, 09:04 Pan Podlipniak??? Ja znam jako Mr Podlipniak. Swego czasu uczył angielskiegio w Chałubińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinrich Re: O choroba,tu pisze P.Podlipniak.poznaję po stylu IP: *.internet.radom.pl 29.04.02, 19:32 I ty Pawełku przestań ,bo nam się portusie trzęsą. Ubecy i komuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricardo Re: O choroba,tu pisze P.Podlipniak.poznaję po stylu IP: *.internet.radom.pl 02.05.02, 18:51 Przez Podlipniaka wyleciał z Gazety Miękus. Odpowiedz Link Zgłoś
podlipniak Re: O choroba,tu pisze P.Podlipniak.poznaję po stylu 06.05.02, 09:49 Gość portalu: Ricardo napisał(a): > Przez Podlipniaka wyleciał z Gazety Miękus. Usłyszałem, że na forum "Gazety" jest wątek mi poświęcony. Zabieram głos jedynie dlatego,iz poczułem się dotknięty tym co napisał Ricardo, bo jest to szczytem głupoty nawet w powodzi głupoty jaka przepływa przez forum dzień w dzień. W jaki sposób Piotr Miekus, mój kolega, wyleciał z Gazety przeze mnie? Chciałbym to wiedzieć. Jest to bdzura, bo ja w Gazecie nie pracuję już od kilku lat. Nie jestem krewnym Michnika i nie mam absolutnie żadnego wpływu na zmiany kadrowe w Wyborczej. Pozdrowienia dla Nitki - ex-Chałubińszczanki. CUL8R ! Odpowiedz Link Zgłoś