Dodaj do ulubionych

Przed meczem Radomiak - Korona

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.11.04, 19:49
Według mnie prezydenci obu miast powinny walczyć ze wszystkich sił o to by
mecz odbył się z udziałem kibiców obu stron. Unikneli byśmy strasznej
awantury jaką są w stanie wywołać huligani Radomiaka Radom. Zwrócmy uwagę, że
ma ich być przeszło tysiąc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol CK JAKI KOLPORTER PROSTY PISMACZYNO z GW IP: *.globit / 217.98.57.* 04.11.04, 21:11
      KORONA(Pisane z dużych liter)
    • Gość: Karol CK KORONA - radomiak (dziady ) Radom 5:0 IP: *.globit / 217.98.57.* 04.11.04, 21:13
      j.w
      • Gość: kj ZAPRASZAMY DO KIELC IP: 82.160.68.* 04.11.04, 21:55
        na pogrom Radomiaka pt "KIELECKA MASAKRA PIŁKĄ FUTBOLOWĄ"
    • Gość: JEDZIEMY WSZYSCY BEDZIE NAS 2000 A NIE 1300-SPALIMY WAS KIELCE!!!! IP: *.direcpc.com 04.11.04, 22:16
      • Gość: kj POGROM RADOMIAKA W SOBOTE W KIELCACH IP: 82.160.68.* 04.11.04, 22:26
        "KIELECKA MASAKRA PIŁKĄ FUTBOLOWĄ"
      • Gość: lll Re: BEDZIE NAS 2000 A NIE 1300-SPALIMY WAS KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 22:32
        Głupoty piszecie jeśli chcemy żeby Radomiak coś w Polsce znaczył to trzeba
        zapomnieć o agresji.A powoływanie się na 76 to skandal.Ja prawdziwy kibic
        Radomiaka nie lubię Korony i wierzę że Radomiak powalczy,ale nie chcę spalić
        Kielc .Zrozumcie Ci co już nie raz rzucali kamieniami na Radomiaku że nie
        będzie sponsora (czyli pożądnej druzyny jeśli będzie agresja na stadjonie)
        • Gość: heja Re: BEDZIE NAS 2000 A NIE 1300-SPALIMY WAS KIELCE IP: *.udn.pl 04.11.04, 22:56
          Czytam te posty kiboli i widzę,że spadek Radomiaka to w dużej mierze ich
          zasługa. Jacy kibole taka gra.
          • Gość: ja Re: BEDZIE NAS 2000 A NIE 1300-SPALIMY WAS KIELCE IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.04, 23:21
            jaka polcja ,jakie prawo tacy kibole //patrz stadiony angli//rozumiesz///a mam
            takie pytanie do poslow ,senatorow ,czy moge zalozyc prywatne wiezienie ,kibole
            beda tam traktowani jak pieski w schronisku!!!!!!
      • Gość: ja radomianin Re: BEDZIE NAS 2000 A NIE 1300-SPALIMY WAS KIELCE IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 01:28
        a jedz baranie i lej sie bedzie spokoj a najlepiej bijcie sie tak aby sie wybic
        wszystkiego najlepszego bezmozgi ja jestem fanatykiem futbolu ale wam do mnie
        brakuje tysiac lat swietlnych
        • Gość: EDI Re: BEDZIE NAS 2000 A NIE 1300-SPALIMY WAS KIELCE IP: *.infoplus.com.pl 05.11.04, 10:54
          POPIERAM W 100%. Pozbierać wszystkich bezmózgowych kibiców i spalić w jednym
          piecu
      • Gość: Anty-GłąB Re: BEDZIE NAS 2000 A NIE 1300-SPALIMY WAS KIELCE IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.04, 10:27
        Ty kolego masz mozg ameby, jesli oczywiscie wisz co to jest....
      • Gość: (radomianin) Re: BEDZIE NAS 2000 A NIE 1300-SPALIMY WAS KIELCE IP: *.radom.pilicka.pl 05.11.04, 18:38
        ty, ten pusty sagan sobie spal, bo widze że nie masz z niego porzytku
        pozdrawiam cię serdecznie
      • Gość: kolegen Re: BEDZIE NAS 2000 A NIE 1300-SPALIMY WAS KIELCE IP: *.radom.pilicka.pl 05.11.04, 18:44
        CHŁOPAKI MAM SUPER SLOGAN NA WASZE SZTANDARY K I B O L E P O J E B O L E
        • Gość: Kibol Re: BEDZIE NAS 2000 A NIE 1300-SPALIMY WAS KIELCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 12:34
          Ja tupnę i wszyscy się wystraszą. Ta hołota to zwykła kupa gnoju. Pozdrawiam
          kibiców Radomia i Kielc
    • Gość: Zelo Re: Przed meczem Radomiak - Korona IP: *.radom.pilicka.pl 05.11.04, 07:27
      Milicjant z Golędzinowa mowi o świętości czerwca!!!!!!!!!!!!Paranja taka
      radomska
    • Gość: sm KIBOLE-BANDYCI, SPALCIE SIE SAMI !!!! IP: *.stat.gov.pl 05.11.04, 08:07
      Kibole-bandyci, spalcie sie sami, najlepiej z jakims ciekawym rytualem i blisko
      jakiegos cmentarza. Po pierwsze pokazecie wszystkim swoja gleboka i
      nieracjonalna milosc do klubu, policji ulatwicie zycie, a nam wszystkim
      uspokoicie nerwy. A jesli wam brak odwagi, to z was baby i pierdoly, a nie kibole.
    • Gość: 010 Re: Przed meczem Radomiak - Korona IP: *.udn.pl 05.11.04, 10:26
      Już z wypowiedzi na forum wynika,że normalni ludzie nie mają co szukać na
      meczu.Na trybunach zasiądą kretyni.
    • Gość: Czytelnik Re: Przed meczem Radomiak - Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 12:37
      Tak wygląda niestety czołowy priorytet naszych prezydentów (Marcinkowskiego i
      Banasiewicza), którzy chcą za wszelką cenę dofinansowywać Radomiaka (patrz
      zatrudnienie Wójcika na koszt podatnika oraz deklaracje o zfinansowania remontu
      czy też budowy stadionu). Chołota niech sięfinansuje sama za własne pieniądze i
      nie mówmy tu, że tzw. kibice są biali lub czarni - wszyscy są chuliganami.
      • kanalia2004 Re: Przed meczem Radomiak - Korona 05.11.04, 13:47
        do pana czylelnika CHOŁOTA TO MOZE TY I TWOJA RODZINA CYMBALE NIE PORÓWNOJ WIĘC
        WSZYSTKICH DO SIEBIE
        • Gość: normalny kibic do czytelnika IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.11.04, 18:40
          cymbale wez cos twardego i walnij sie w ten swoj glupi cymbal!siedzisz tylko w
          tym swoim domku i nosa za niego nie wystawiasz a wypowiadasz sie na temat spraw
          o ktorych nie masz pojecia bo zasrane redaktorki na sile szukaja sensacji i
          nawkladali takim imbecylom jak ty gowna do glowy ze kazdy kibic to bandyta itp.
          Oni zrobia wszystko zeby sie tylko gazeta sprzedala,zauwaz ze cala spirale
          nienawisci nakrecaja wlasnie tylko oni!!
          POZDRAWIAM NORMALNYCH KIBICOW RADOMIAKA I NIECH JUTRO BEDZIE NAS TAM JAK
          NAJWIECEJ I POKAZMY TYM WSZYTSKIM NIEKUMATYM JAK SIE POTRAFIMY BAWIC!!
        • Gość: Do czytelnika Re: Przed meczem Radomiak - Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:42
          Uogólnianie nie jset wskazane. To co piszesz świadczy tylko i wyłącznie że
          gó.. wiesz o kibicach i kibicowaniu. Od kilkunastu lat chodzę na mecze, jeżdze
          czasem na wyjazdy a z chuligaństwem nigdy nie miałem i nie mam nic wspólnego. I
          nie wystawiaj opinni o ludziach których nie znasz na podstawie wpisów
          przedszkolaków. Poczekaj do końca meczu, i wtedy oceń to co się działo. Ja mam
          przeczucie, że żadnych burd nie będzie.
          Prośba do Psństwa dziennikarzy: Nie piszcie o rzeczach o których nie macie
          pojęcia i nie wyciągajcie opinii na podstawie wpisów czynionych przez tzw.
          sieciowych napinaczy, którzy są dziećmi chcącymi zaistnieć w sieci a wszystko
          co potrafią napisać to Korona k.... czy Radomiak ch.. i tym podobne bzdety.
        • Gość: Do forumowiczów Re: Przed meczem Radomiak - Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:55
          Ludzie, po Waszych postach widać, że niewiele wiecie na czym polega
          kibicowanie. Dyskutując z osobami typu CK KArol czy Jedziemy wszyscy dajecie im
          satysfakcje ze glupoty które wypisują znajdują odzew. Sensem ich nędznego życia
          jest pokazanie się w sieci, nabluzganie na kogos i duma typu :patrzcie jak im
          dojeb..... Jakby szanowni państwo poczytali fora kibicowskie to by wiedzieli ze
          są oni prawdziwą zmorą prawdziwych kibiców i na wszystkich tych forach są
          tępieni. Do komputera może podejść każdy kilkulatek i napisac co chce.Niektórzy
          z nich nawet nigdy nie byli na meczu. Z tych osób do Kielc nie pojedzie żadna,
          bo muszą odrobić lekcje na poniedziałek i posprzatc swój pokój bo nie dostaną
          kieszonkowego. Dlatego prosze normalnych uczestników forum - ignorujcie takie
          wpisy bo one nic nie znaczą.
    • Gość: BUBEL Z KIELC WASZA PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.globit / 217.98.57.* 05.11.04, 19:24
      I RÓBCIE SE CO CHCECIE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka