Gość: roar IP: *.radom.pl 23.11.04, 17:26 Na pewno bede :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: batin Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.radom.pilickanet.pl 24.11.04, 14:37 ja tesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek963 Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:16 kto moze wygrac lige w tym roku .Domino? rosabud?"grafix? nissan? Faworytem jest rosabud ale kolejnosc moze byc taka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek963 Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:21 kto moze wygrac lige w tym roku .Domino? rosabud?"grafix? nissan? Faworytem jest rosabud ale kolejnosc moze byc taka 1 Domino 2nissan 3rosabud 4 grafix co o tym sadzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roar Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.radom.pl 25.11.04, 10:16 Zupełnie odwrócona bedzie tabela przedstawiona prze zCiebie - Zobaczysz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem kto Re: sedzie do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:04 organizatorzy do bani co wy ludzie robicie z tej siatkówki widocznie nie macie o niej zielonego pojecia same przekrety w niej sa i ustawianie meczy i dawanie punktow najlepszym zawodnikom to tez jest jedno wielkie oszustwo ten sedzie fomin to lepiej czlowieku idz do domu starcow a nie na sedziego za stary ten człowiek jest to tyle pozdrawiam Ja wiem Kto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia Kuczyński nie ma odwagi się podpisać Pała IP: *.udn.pl 24.11.04, 22:33 Jak byś przesedziował tylko co pan Roman Fomin to byś mógł coś konkretnego mówić.Śmiech na hali ajk kuczyński chciał 2 lata temu grać w Czarnych buhahaha tearz wybrał klub kibica jadaru i tam jest ,,wielki,, do zobaczeniu na amatroskiej znów sprowadzimy cię na ziemię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDUNA Re: Kuczyński nie ma odwagi się podpisać Pała IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.04, 11:30 DOBRZE ŻE TATUS ZROBIL DRUŻYNE ,TO MAJA GDZIE POGRAC "SIATKARZE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rylek Re: Kuczyński nie ma odwagi się podpisać Pała IP: *.udn.pl 06.12.04, 20:30 Bo to ,,gwiazdor,, i ,,siatkarz,, haha końby sie uśmiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postwKasztanaZRana Re: sedzie do bani IP: *.radom.pl 25.11.04, 10:21 Tak naprawde to wiele o siatkówce nie wiesz!! w amatorskiej lidze grają ludzie ktorzy maja wiecej występów w 1 lidze niz ty włosów na głowie. Skompromitowales sie ta wypowiedzia. A co to ma znaczenie kto został najlepszym zawodnikiem?? dla mnie nie ma, prawda ze niektórzy sa faworyzowani, ale.... najważniesze wydarzenia będa w sobote :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko PTS Pionki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:41 czy uwazacie ze PTS Pionki zasluzyl na awans do 1 ligi?? co mysliscie o tym mlodych chlopakach:) chyba maja troche pojecia o siatkowce:), pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.udn.pl 24.11.04, 23:20 Tak są w miarę dobrzy lecz dużo musza jeszcze trenować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor kuczyński sprzedawczyk IP: *.udn.pl 25.11.04, 15:29 pałą pałą kuczyński pała Odpowiedz Link Zgłoś