Dodaj do ulubionych

Amatorska liga siatkarzy

IP: *.radom.pl 23.11.04, 17:26
Na pewno bede :)
Obserwuj wątek
    • Gość: batin Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.radom.pilickanet.pl 24.11.04, 14:37
      ja tesz:)
      • Gość: SEDZIA KUCZYŃSCY WY PAŁY I FRAJERZY IP: *.udn.pl 24.11.04, 19:07
      • Gość: marek963 Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:16
        kto moze wygrac lige w tym roku .Domino? rosabud?"grafix? nissan? Faworytem
        jest rosabud ale kolejnosc moze byc taka
      • Gość: marek963 Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:21
        kto moze wygrac lige w tym roku .Domino? rosabud?"grafix? nissan? Faworytem
        jest rosabud ale kolejnosc moze byc
        taka
        1
        Domino
        2nissan 3rosabud 4 grafix co o tym sadzicie
        • Gość: roar Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.radom.pl 25.11.04, 10:16
          Zupełnie odwrócona bedzie tabela przedstawiona prze zCiebie - Zobaczysz :D
    • Gość: ja wiem kto Re: sedzie do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:04
      organizatorzy do bani co wy ludzie robicie z tej siatkówki widocznie nie macie
      o niej zielonego pojecia same przekrety w niej sa i ustawianie meczy i dawanie
      punktow najlepszym zawodnikom to tez jest jedno wielkie oszustwo ten sedzie
      fomin to lepiej czlowieku idz do domu starcow a nie na sedziego za stary ten
      człowiek jest to tyle pozdrawiam Ja wiem Kto
      • Gość: sedzia Kuczyński nie ma odwagi się podpisać Pała IP: *.udn.pl 24.11.04, 22:33
        Jak byś przesedziował tylko co pan Roman Fomin to byś mógł coś konkretnego
        mówić.Śmiech na hali ajk kuczyński chciał 2 lata temu grać w Czarnych buhahaha
        tearz wybrał klub kibica jadaru i tam jest ,,wielki,, do zobaczeniu na
        amatroskiej znów sprowadzimy cię na ziemię
        • Gość: ZDUNA Re: Kuczyński nie ma odwagi się podpisać Pała IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.04, 11:30
          DOBRZE ŻE TATUS ZROBIL DRUŻYNE ,TO MAJA GDZIE POGRAC "SIATKARZE"
          • Gość: rylek Re: Kuczyński nie ma odwagi się podpisać Pała IP: *.udn.pl 06.12.04, 20:30
            Bo to ,,gwiazdor,, i ,,siatkarz,, haha końby sie uśmiał
      • Gość: postwKasztanaZRana Re: sedzie do bani IP: *.radom.pl 25.11.04, 10:21
        Tak naprawde to wiele o siatkówce nie wiesz!! w amatorskiej lidze grają ludzie
        ktorzy maja wiecej występów w 1 lidze niz ty włosów na głowie. Skompromitowales
        sie ta wypowiedzia. A co to ma znaczenie kto został najlepszym zawodnikiem??
        dla mnie nie ma, prawda ze niektórzy sa faworyzowani, ale.... najważniesze
        wydarzenia będa w sobote :)
    • Gość: adasko PTS Pionki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:41
      czy uwazacie ze PTS Pionki zasluzyl na awans do 1 ligi?? co mysliscie o tym
      mlodych chlopakach:) chyba maja troche pojecia o siatkowce:), pozdrawiam:)
    • Gość: sędzia Re: Amatorska liga siatkarzy IP: *.udn.pl 24.11.04, 23:20
      Tak są w miarę dobrzy lecz dużo musza jeszcze trenować.
    • Gość: wiktor kuczyński sprzedawczyk IP: *.udn.pl 25.11.04, 15:29
      pałą pałą kuczyński pała
      • Gość: WKS1921 Re: kuczyński sprzedawczyk IP: *.udn.pl 26.11.04, 20:57

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka