Dodaj do ulubionych

KONIEC TV DAMI

02.12.04, 14:30
Niestety, to fakt.
A w zamian "telewizja" ITV mająca w swoim szerokim repertuarze min.
telefoniczną rozmowę z jasnowidzem, za "jedynie 9 zlotych plus Vat" :/ Blady
strach. Z tego co wiem, "cięcia" szykują sie tez w innych "radomskich"
mediach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wasley Re: KONIEC TV DAMI IP: *.10.udn.pl 02.12.04, 15:38
      Kleksik ma niestety rację. Dziś o godzinie 12.30 Program Lokalny przestał
      istnieć. Wyobraźcie sobie, że te dranie z Vectry nie pozwolili dziennikarzom
      nawet pożegnać się z widzami i podziękować im za tyle lat goszczenia w ich
      domach.
      • Gość: JFK dlaczego dranie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 15:58
        Oni nawet nie są z naszego regionu...Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości, to
        raczej w stosunku do poprzedniego właściciela- wyciągnął kasę ma maksa i bye!
        Vectra tak samo może zlikwidować Discovery, jeśli dojdzie do wniosku, że nie
        przynosi im dochodów. Natomiast styl likwidacji inwestycji przez większe firmy
        jest już chyba w Polsce ugruntowany- pewnego dnia nie wpuszcza się pracowników
        do budynku i koniec. Nie są to odosobnione przypadki.
      • Gość: martica a to radom wlasnie :) IP: *.w3cache.pl / *.pl 02.12.04, 16:47
        tu sie jak zwykla nic nie oplaca :).
        po co nam lokalne media - wyatarczy pzreciez wejsc na dach i przekrecic antene
        na tube sld, czyli na tvp 3 :)).

tu nawet nie uda sie protest obywatelski, bo jak sie zrezygnuje z vectry, to
        nie ma co innego wybrac :).na tym wlasnie polega monopol. co zrobisz vectrze?
        • Gość: kzn78 Re: a to radom wlasnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:30
          szkoda...
          ODCIELI KABEL ALE NIE ODETNĄ PROGRAMU!!!!
          ONI NADAL NADAJĄ - www.lokalny.dami.com.pl
          TO SIĘ NAZYWA TELEWIJA Z MISJĄ - INNI BY DALI SE LUZU... ONI WIDAĆ JESZCZE
          WALCZĄ - jednak prawda jest jedna głową muru nie przebijesz... ale może Goliat
          kontra Dawid??? kto wie..
    • b4rtek Re: KONIEC TV DAMI 02.12.04, 17:33
      Rozumiem. Kiedy więc obnizka abonamentu?
      • Gość: madzialena Re: KONIEC TV DAMI IP: *.pu.kielce.pl 02.12.04, 17:37
        pewnie niedoczekanie nasze!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: damik Re: KONIEC TV DAMI IP: 193.111.144.* 02.12.04, 17:41
      wczoraj podali że nadają w intenecie to ich odcięli od telewizji. To zwykłe
      bandyctwo. I to bez względu na fakt, kto jakie poglądy wyznaje. Ja np. bardzo
      lubię pana prezydenta Marcinkowskiego, który akurat byłw Dami krytykowany, ale
      uważam ,że źle że teledziennik zniknął.I nie ma znaczenia czy był prawicowy czy
      lewicowy (a takie tu opinie były). Chłopaki dostali nagrodę jako lokalna
      kablówka, ale ich odcięli. Tak się nie robi.
    • Gość: zainteresowany Re: KONIEC TV DAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:48
      O łepek, czy antyłepek lubi pana prezydenta Marcinkowskiego. Chyba już wiem kto
      to jest...ale do rzeczy z tego co wiem, Vectra stara się o koncesję od KRRiT na
      nadawanie programu lokalnego w Radomiu. Być może program wróci na wiosnę.
      Ogólnie rzecz biorąc jest tendencja ze strony Vectry na robienie
      profesjonalnych programów informacyjnych lokalnych. poza tym taki program musi
      na siebie zarobić, wówczas mogą ludzie liczyć na podpisanie umowy. Tego zyczę
      TVK Dami Radom.
      • Gość: Modar Re: KONIEC TV DAMI IP: *.53.udn.pl 02.12.04, 18:23
        .....moja żona powiedziała że to, chamstwo tak nas telewidzów traktowc...i w ogole za co ona płaci...skoro nie ma dziennika radomskiego...
      • Gość: krysek Re: KONIEC TV DAMI IP: *.udn.pl 02.12.04, 18:25
        Ja wypowiadam warunki umowy tym palantom z Vektry.
        Kupuję satelitę a z nimi nie chcę mieć nic wspólnego
        Chamstwo tych typów nie zasługuje nawet na komentarz
        • Gość: Dariusz Osiej Re: KONIEC TV DAMI IP: *.udn.pl 02.12.04, 22:05
          Rzadko wypowiadałem się na radomskim forum. Nawet bardzo rzadko. Jednak to co
          piszecie po tym jak zostaliśmy od Was odcięci, powoduje wielkie wzruszenie w
          naszym zespole redakcyjnym. DZIĘKUJEMY !!!. Byliśmy i będziemy dla Was -
          mieszkańców Radomia. Nie byliśmy doskonali, ale naszą siłą była lokalność. To
          zaszczyt dla Was pracować. Pozdrawiam Dariusz Osiej.
    • Gość: terra Re: KONIEC TV DAMI IP: *.udn.pl 02.12.04, 22:26
      Przestaję płacić abonament dla jakiejś vectry, ja umowę podpisywałem z dami,
      która nadawała lokalny dziennik.
      • Gość: MODAR Re: .......TELEDZIENNIK ŻYJE........ IP: *.53.udn.pl 03.12.04, 20:13
        ....moja żona ze mną obejrzała dzisiejszy teledziennik na internecie i przyrzekła że będzie go oglądać codziennie ...żeby dowiedziec co sie dzieje w Radomiu.....panie Darku i cały zespole Dami...TAK TRZYMAĆ !!!!!
        UKRAINA WYGRAŁA I MY TEŻ WYGRAMY.........
    • Gość: why Re: KONIEC TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:00
      why
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka