Gość: :) IP: *.com 06.12.04, 23:29 Było spotkanie z którego nic nie wynika i tak każdy mówi że coś bedzie wiadomo pod koniec tygodnia po zebraniu potem będzie ze po nowym roku itp i w końcu sie okaze że nic z tego ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Wokół Radomiaka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.04, 07:49 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wokół Radomiaka IP: *.radom.pilicka.pl 07.12.04, 08:16 Pan Prezydent Banasiewicz opowiada już ponad rok czasu, że ma sponsora i nic z tego na razie nie wynika. Niech wreszcie przestanie opowiadać ludziom bajki i coś zrobi, ale w to nie wieżę. Wójcik wczoraj znowu nie przyjechał, a w poprzedni czwartek ściął się z Prezydentem, a poszło o kasę. Zaczyna się. Prezydent powinien odpuścić Wójcika, ten tylko wydoi i tak biednego Radomiaczka, spakuje później walizki, odjedzie i powie: "ale frajerzy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirco Re: Wokół Radomiaka IP: 217.96.36.* 07.12.04, 08:44 Tradycyjnie są chęci, rozmowy, dużo szumu, a jak przychodzi do konkretów (czytaj pieniędzy) wszystko się rozmywa. Znając życie na gadaniu się skończy. A swoją drogą dla mnie dalej nieodgadniona jest rola Wójcika. Niby coś robi, szuka sponsorów, a jak przychodzi do konkretnych rozmów jest nieobecny. Zresztą co to za rozmowy skoro nie było także prezesa Ruchu. Śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wokół Radomiaka IP: *.radom.pilicka.pl 07.12.04, 09:16 Masz całkowitą rację. Dużo się tylko mówi, ale to tylko pozory, że miasto nasze coś robi. W Radomiu zawsze tak było. Picowanie i nic więcej. Miasto nawet nie zapłaciło za remont boiska, budynku i trybun, koszty pokrył RKS Radomiak, a tyle się mówiło, że za wszystko płaci miasto. Dziadostwo do kwadratu, a teraz zabiera się targowisko klubowi, które sam Radomiak stworzył jak Pan Wojcieszek był dyrektorem klubu. Jest propozycja drogowych firm radomskich o przekazywaniu dużych pieniędzy na Radomiaka, ale muszą one wygrywać przetargi, a w tej chwili wygrywają, ale firmy kieleckie!!! Komuś na tym zależy. Zapomniałem, mieszkam przecież w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qń Re: Wokół Radomiaka IP: 213.199.233.* 07.12.04, 11:56 co do dziadostwa w Radomiu to masz ,racje ale faktem i uczciwym procesem wybierania firm sa przetargi i oferty czyli "tanszy, szybszy, lepszy" radomskie firmy raczkuja wiec co moga zdzialac jak inne sa na rynku od kilkudziesieciu lat i maja potezne zaplecze wracajac do tematu klubu, tez nie widze optymistycznego zakonczenia tej sprawy, zreszta jak wiele iinych rzeczy w tym miescie nie mialo klimatu do tworzenia sie tak i ta sprawa spali sie i zostanie smród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin A to polska rzeczywistosc /czytaj radomska/... IP: 207.35.240.* 07.12.04, 13:03 Wlasnie to sa kpiny, ze nie bylo na tym spotkaniu ani prezesa Ruchu ani Wojcika. Tzn, ze Banasiewicz spotkal sie z jakims bubkiem z Ruchu, pogadali o modzie i pogodzie, wypili jakis browarek i na tym sie skonczylo.... No to kiedy beda konkrety? Czy podpisanie umowy z tym niby sponsorem strategicznym Radomiaka jakim ma byc Ruch dojdzie do skutku czy to to takie mydlenie oczu tylko? Pytam sie, komu faktycznie zalezy na ratowaniu zasluzonego klubu radomskiego? I drugie pytanie, jaka jest rola p.Wojcika w tym wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Kibic Czarne chmury... IP: 213.199.233.* 07.12.04, 14:37 sie zbieraja nad Radomiakiem, blyska , grzmi , przestanie padac i skonczy sie bajka o klubie w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blitzkrieg Re: Czarne chmury... IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 07.12.04, 14:53 Panowie czemu dzielicice skore na niedzwiedziu.Nie mozecie poczekac az to wszystko sie wyjasni.17 walne zebranie i zobaczymy najblizsza przyszlosc Radomiaka.Na dzien dzisiejszy nie utrzymamy 2 ligi, wiec to co szykuje Banasiewicz z Wojcikiem jest jedyna szansa.Jesli tylko tak gadaja to wiadomo ze lecimy, ale jesli cos z tego bedzie to mozemy powalczyc.Ja juz wole zeby chociaz w gadaniu lepiej sie rysowala przyszlosc klubu niz totalna cisza i brak jakiegokolwiek zainteresowania.Mam nadzieje ze to wszystko wypali i bedzie dobrze.Wasze biadolenie jest typowo Polskie, tak jak i rzeczywistosc ktora opisujecie.Jak chcecie to placzcie ja cierpliwie poczekam.Pozdrawiam najwierniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Czarne chmury... IP: *.radom.pilicka.pl 07.12.04, 16:24 Człowieku przecież w tym miescie wszystko kończy się na gadaniu, dookoła sami picerzy i krętacze, a każdy chce coś ugrać na czym tylko się da. Nikomu nie zależy na sporcie i tym samym na Radomiaku. Myślisz, że nagle Wójcik zapałał miłością do Radomiaka, chyba cię p.....ło. Wójcik to ku..arz, alkoholik i "kasa misiu, kasa". Radomiak jest tylko dobrym nośnikiem, żeby było głośno i żeby o mnie nie zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.czarni.pl Re: Czarne chmury... IP: *.udn.pl 07.12.04, 17:22 Myślę całkowita racja.Biz... ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czarne chmury... IP: *.com 07.12.04, 17:45 miał być Polsat Grupa Żywiec przed sezonem 2 ligi a co było wielkie g... teraz Ruch i Grupa Żywiec i co będzie oby nie wielkie g... moim zdaniem to wszystko przedwyborcze bełkotanie z tygodnia na tydzień odkładane są wyniki spotkań decyzji o sponsoringu i zawsze tylko słuchać z ust prezydenta pod koniec tygodnia hmmm zapomniał powiedzieć którego tygodia ! Odpowiedz Link Zgłoś