Dodaj do ulubionych

IRA w Media Markt

IP: *.udn.pl 10.12.04, 23:03
Nie lubię dziada Gadowskiego, odkąd zostawił żonę i niepełnosprawną córkę. Do
piekła z nim!
Obserwuj wątek
    • Gość: anty-gad/katowice Re: IRA w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:07
      Chłopaki tracą w bardzo szybkim tempie sluchaczy oraz spada im sprzedaż plyt.
      Nic nie maja dobrego do zaproponowania, wiec wchodzą do hipermarketów, gdzie
      glownie popkultura, i chała.
      • Gość: ? Re: IRA w Media Markt IP: 193.111.144.* 11.12.04, 00:40
        ?/
        • Gość: kulavik Re: IRA w Media Markt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.12.04, 01:17
          ale bzdury wypisujecie... IRA rzadzi czy wam sie to podoba czy nie:P znajdzcie
          pare takich kapel co zawsze na koncertach maja komplet i ZAWSZE rozwalaja
          nadgarstki... no?? czekam na jakies propozycje;)
          • Gość: lower Re: IRA w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 02:07
            taaaa, nie3 stac ich nawet na salę w Radomiu. Skomlą po Urzędzie Miejskim, żeby
            nie musieli placic
            • Gość: on Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:28
              A ja nie lubię debili, którym osądy podsuwa gazetka dla idiotów, dla żartu
              nazwana Faktem.
    • Gość: Media (radomskie) Re: IRA w Media Markt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.12.04, 07:42
      Przykład Media Markt pokazuje że jednak pieniądze rządzą światem. Można kupić
      każdego: od księdza (nawet biskupa) po wiecznie naćpanych grajków. Ciekawe kto
      następny?
      • kleksik Re: IRA w Media Markt 11.12.04, 08:14
        Ze "od biskupa", jeszcze potrafie zrozumiec, bo jak wygladala ta sprawa - kazdy
        wie. Ale "wiecznie nacpanych" ? Na to jest paragraf dzieciaku !
        • Gość: tala Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 09:30
          IRA to IRA!Rulezzz Jak sie komus nie podoba to ich nie slucha Na pewno macie
          racje ze spada liczba fanow co tam te 8 tys.na 15-leciu nie?na 100%macie racje
          ze zrobili to dla kasy nie po prostu 100% sie z wami zgadzam na pewno nie
          zrobili tego dla fanów bo jak..co tam ze prawie po kazdym koncercie zgrzani
          zmeczeni ale zawsze mili i z usmiechem na twarzy rozdaja autografy..ale nie na
          pewno zrobili to dla kasy..jak bedziecie tak dalej sie czepiac to IRE bedzie
          mozna zobaczyc nie rozdajaca graphy w supermarkecie(bo zle)nie grajaca w malych
          klubach(bo po co przeciez nie maja kasy na sale)zostaja tylko duze sponsorowane
          koncerty na ktore IRA zostanie zaproszona(ale wtedy byscie narzekali na cene
          biletu..).....no cóż gratuluję myślenia i powodzenia zyczę...
          • Gość: ira- Re: IRA w Media Markt IP: *.udn.pl 11.12.04, 15:43
            Ok. Chłopaki grają jak grają. Zapełniaja salę i amfiteatr? To prawda, lokalny
            patriotyzm. kto chodzi na ich koncerty? Głownie dość nieletnia młodzież. Może
            ok, teksty ciekawe, muzyka czasem też (znacie interpretację Gadowskiego
            Inwokacji? polecam). Kulavik, ale żeby aż tak piać? No cóż może i na Carrion
            też kiedyś przyjdzie komplet do Resursy. Chłopaki wrócili i chwała m za to. Nie
            odnieśli sukcesu, grają tam gdzie mogą. A to, że Gadowski zostawił rodzinę to
            rzeczywiście nie jest ok. Szczególnie w obliczu jego zaangażowanych tekstów.
            Wiara, Nadzieja i parę innych ... No tak. Właściwie nie napisałem nic
            odkrywczego. A teraz posłucham sobie komercyjnej chały, czyli nowej płyty
            Wilków.
            • Gość: oprawca Re: IRA w Media Markt IP: *.idea.pl 11.12.04, 20:26
              Polecam przy okazji łódzką kapele Coma. Ostatnia płyta rewelka.
              • Gość: masztalski Re: IRA w Media Markt IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 12.12.04, 12:16
                trzeba rozdzilic to co kazdy z muyzkow robi pryuwatnie od tego co robi
                w "branży".Tez mi sie nie podoba to,ze ta jego corka i jego zona zostaly
                same.Ale my nie znamy szczegolow.Moze one tak chcialy?

A co do samej muzyki Iry to wydaje mi sie,ze nic szczegolnego nie sa w stanie
                stworzyc.Za to co za nami wielkie dzięki...o przyszlosci nie mowie.
        • rain_27 Re: IRA w Media Markt 17.12.04, 21:16
          Kleksik.....
          wielki + dla Ciebie :)
    • Gość: nata Re: IRA w Media Markt IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 12.12.04, 16:07
      ale niektórzy z was sa smieszni :)

ale widac, jesli kieruja sie w zyciu tym co pisze FAKT to sie nie dziwie :)

jaka maja wynajac sale w radomiu jak zadnej konkretnej sali nie macie??:) macie
      tylko katakumby i resurse! czy komus sie to podoba czy nie katakumby sa za
      małe! resursa juz tez okazuje sie za mała:)
      i bylam na prawie wszystkich koncertach IRY w radomiu, przedzial wiekowy 12 -
      50 lat i to jest w tym najfajniejsze !!:)
      to wchodzenie do hipermarketu, ze jakoby sie tam sprzedaja !! ludzie no a gdzie
      maja sie spotkac ze swoimi fanami ?? na bazarze?? na ulicy ?? po to sa takze
      takie sklepy zeby normalny szary czlowiek mógl od czasu do czasu zobaczyc sie
      ze swoim ulubionym muzykiem!!

Lubie IRE, zawsze lubilam i bede to robic, choc w moim wypadku patriotyzm
      lokalny jakos nie dziala, nie jestem z radomia!

Oglądnijcie sobie to DVD - zobaczcie jak sie ludzie bawia na ich koncertach, to
      chyba najlepszy TAAAKI koncert jaki kiedykolwiek miał miejsce w Radomiu!

a zycie osobiste Artura tyle ma wspolnego z jego praca co NIC !!
      • Gość: Ania Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:49
        Zgadzam się zycie osobiste zostawcie dla niego:)
        A muzyka chcac czy niechcac jest dobra ludzie przychodza bawią sie i jest git a
        Ci co wola ponarzekac to niech mają to dla siebie I jesli mowice ze sami
        maloletni przychodza to ja z wielką przyjemnoscia zapraszma na koncert gdzie
        mozna zobaczyc kobiety po 40 i dziewczyny 15 letnie:)
        Sama wiem po sobie jak jest
        ale niezaprzeczam ze mozna miec negatywne opinie o zepsole bo itakie w gre
        wchodzą i pre takich mam..
        Pozdrawiam
        Ania
    • Gość: on Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:26
      Ależ to klasyka...!!! Banda łazęg i niudaczników ma swoje 5 minut pastwiąc się
      nad kimś komu się udało. No więc posłuchajcie mnie leszcze i niedojdy! Wasze
      wspisy pożyją tu jakieś parę godzin, potem dym opadnie i okaże się że zespół
      dalej robi swoje, spełnia swoje pasje i ku radości fanów gra sobie dalej, a wy
      przy swoich klawiaturkach dalej sączycie jad, bo łatwiej wklepywać na ekranie
      farmazony niż coś w życiu osiągnąć, prawda? I przy tych klawiaturkach zgnijecie
      i słusznie, bo to sprawiedliwy los dla frustratów, oferm i zakompleksionych
      miernot!!!
    • Gość: Mała Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:10
      a ja kocham Gadzia!!!! jesteś wielki!!! IRA- dziekuję za to że jesteście!!! :***
    • Gość: ktoś Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:20
      Kurcze, szczena mi dosłownie opadła, gdy przeczytałam, że Gadzio zostawił
      rodzinkę. Kiedy to się stało??? A tak, na marginesie, to ma jeszcze dwójkę
      dzieci nie? Bo mówicie tylko, że zostawił żonę z córką. Pozdr.
    • Gość: ona... Re: IRA w Media Markt IP: *.238.85.143.adsl.inetia.pl 15.12.04, 13:29
      Jeżeli ktoś na prawde lubi IRE to nie przestanie jej słuchać dlatego , że coś
      złego wydarzyło się w życiu prywatnym jakieś osoby z zespołu.Ja IRY słucham
      dla tego ponieważ ich piosenki są świetne i nie obchodzi mnie ich życie
      prywatne , zawsze ich będe słucha bez względu na wszystko.IRA najlepsza!!!
    • Gość: ktoś Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:11
      Ależ mnie absolutnie to nie przeszkadza. po prostu strasznie się zdziwiłam i
      chciałabym wiedzieć nieco więcej o tym. Czy to źle? Zresztą nevermind. Pozdr.
      • Gość: ja bo nie kto inny Re: IRA w Media Markt IP: *.udn.pl 15.12.04, 18:30
        czy dla was liczy się tylko życie prywatne??? przeciez oni na scenie nie
        śiewaja o sobie, tylko zwykłe teksty które owszem mają jakieś przesłanie, ale
        niekonieczne z życia osobistego. uważam ze IRA jest THE BEST i nikt mnie nie
        zmusi do zmiany zdania tak jak i my nikogo nie zmusimy. IRA rullez
        • Gość: piotr Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:24
          i biskup Zimoch był w mediamarkcie żeby go poświęcić, dostał za to 10000 i w
          ten sposób rozgrzeszył media markt za pracę w niedzile
    • Gość: @gnieszk@ Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 01:54
      Rachela...."dziad" to cie robił!
      jesli ty osadzasz... dlaczego mam sobie darowac, pozatym uwazaj bo wpadniesz we
      własne słowa....
      zycie osobiste nie ma tu nic do rzeczy! chyba ze tak co niektórzy wybieraja
      muzyke...
      TO GRATULUJE ROZUMU:))
      zespół IRA cudowna muzyka..wspaniali muzycy i nieziemski wokal
      zycze im jak najlepiej słucham od lat i jestem z nich bardzo DUMNA!
      pozdrowienia dla ludzi umiejacych słuchac MUZYKI.... a nie tylko czytac
      brukowce i grzebac w czyims zyciu osobistym!
      Dlaczego RACHELA...wytykasz NIEPEŁNOSPRAWNA??
      to właśnie tacy ludzie jak TY czynia niepełnosprawnych INNYMI....
      DO PIEKŁA??/HEE..HE... NIE MARTW SIE ZAPEWNE ZOSTAWIA MIEJSCE DLA CIEBIE:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka