Gość: Rachela z Wesela IP: *.udn.pl 10.12.04, 23:03 Nie lubię dziada Gadowskiego, odkąd zostawił żonę i niepełnosprawną córkę. Do piekła z nim! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty-gad/katowice Re: IRA w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:07 Chłopaki tracą w bardzo szybkim tempie sluchaczy oraz spada im sprzedaż plyt. Nic nie maja dobrego do zaproponowania, wiec wchodzą do hipermarketów, gdzie glownie popkultura, i chała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulavik Re: IRA w Media Markt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.12.04, 01:17 ale bzdury wypisujecie... IRA rzadzi czy wam sie to podoba czy nie:P znajdzcie pare takich kapel co zawsze na koncertach maja komplet i ZAWSZE rozwalaja nadgarstki... no?? czekam na jakies propozycje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lower Re: IRA w Media Markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 02:07 taaaa, nie3 stac ich nawet na salę w Radomiu. Skomlą po Urzędzie Miejskim, żeby nie musieli placic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:28 A ja nie lubię debili, którym osądy podsuwa gazetka dla idiotów, dla żartu nazwana Faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Media (radomskie) Re: IRA w Media Markt IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.12.04, 07:42 Przykład Media Markt pokazuje że jednak pieniądze rządzą światem. Można kupić każdego: od księdza (nawet biskupa) po wiecznie naćpanych grajków. Ciekawe kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
kleksik Re: IRA w Media Markt 11.12.04, 08:14 Ze "od biskupa", jeszcze potrafie zrozumiec, bo jak wygladala ta sprawa - kazdy wie. Ale "wiecznie nacpanych" ? Na to jest paragraf dzieciaku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tala Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 09:30 IRA to IRA!Rulezzz Jak sie komus nie podoba to ich nie slucha Na pewno macie racje ze spada liczba fanow co tam te 8 tys.na 15-leciu nie?na 100%macie racje ze zrobili to dla kasy nie po prostu 100% sie z wami zgadzam na pewno nie zrobili tego dla fanów bo jak..co tam ze prawie po kazdym koncercie zgrzani zmeczeni ale zawsze mili i z usmiechem na twarzy rozdaja autografy..ale nie na pewno zrobili to dla kasy..jak bedziecie tak dalej sie czepiac to IRE bedzie mozna zobaczyc nie rozdajaca graphy w supermarkecie(bo zle)nie grajaca w malych klubach(bo po co przeciez nie maja kasy na sale)zostaja tylko duze sponsorowane koncerty na ktore IRA zostanie zaproszona(ale wtedy byscie narzekali na cene biletu..).....no cóż gratuluję myślenia i powodzenia zyczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira- Re: IRA w Media Markt IP: *.udn.pl 11.12.04, 15:43 Ok. Chłopaki grają jak grają. Zapełniaja salę i amfiteatr? To prawda, lokalny patriotyzm. kto chodzi na ich koncerty? Głownie dość nieletnia młodzież. Może ok, teksty ciekawe, muzyka czasem też (znacie interpretację Gadowskiego Inwokacji? polecam). Kulavik, ale żeby aż tak piać? No cóż może i na Carrion też kiedyś przyjdzie komplet do Resursy. Chłopaki wrócili i chwała m za to. Nie odnieśli sukcesu, grają tam gdzie mogą. A to, że Gadowski zostawił rodzinę to rzeczywiście nie jest ok. Szczególnie w obliczu jego zaangażowanych tekstów. Wiara, Nadzieja i parę innych ... No tak. Właściwie nie napisałem nic odkrywczego. A teraz posłucham sobie komercyjnej chały, czyli nowej płyty Wilków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oprawca Re: IRA w Media Markt IP: *.idea.pl 11.12.04, 20:26 Polecam przy okazji łódzką kapele Coma. Ostatnia płyta rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masztalski Re: IRA w Media Markt IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 12.12.04, 12:16 trzeba rozdzilic to co kazdy z muyzkow robi pryuwatnie od tego co robi w "branży".Tez mi sie nie podoba to,ze ta jego corka i jego zona zostaly same.Ale my nie znamy szczegolow.Moze one tak chcialy? A co do samej muzyki Iry to wydaje mi sie,ze nic szczegolnego nie sa w stanie stworzyc.Za to co za nami wielkie dzięki...o przyszlosci nie mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
rain_27 Re: IRA w Media Markt 17.12.04, 21:16 Kleksik..... wielki + dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: IRA w Media Markt IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 12.12.04, 16:07 ale niektórzy z was sa smieszni :) ale widac, jesli kieruja sie w zyciu tym co pisze FAKT to sie nie dziwie :) jaka maja wynajac sale w radomiu jak zadnej konkretnej sali nie macie??:) macie tylko katakumby i resurse! czy komus sie to podoba czy nie katakumby sa za małe! resursa juz tez okazuje sie za mała:) i bylam na prawie wszystkich koncertach IRY w radomiu, przedzial wiekowy 12 - 50 lat i to jest w tym najfajniejsze !!:) to wchodzenie do hipermarketu, ze jakoby sie tam sprzedaja !! ludzie no a gdzie maja sie spotkac ze swoimi fanami ?? na bazarze?? na ulicy ?? po to sa takze takie sklepy zeby normalny szary czlowiek mógl od czasu do czasu zobaczyc sie ze swoim ulubionym muzykiem!! Lubie IRE, zawsze lubilam i bede to robic, choc w moim wypadku patriotyzm lokalny jakos nie dziala, nie jestem z radomia! Oglądnijcie sobie to DVD - zobaczcie jak sie ludzie bawia na ich koncertach, to chyba najlepszy TAAAKI koncert jaki kiedykolwiek miał miejsce w Radomiu! a zycie osobiste Artura tyle ma wspolnego z jego praca co NIC !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:49 Zgadzam się zycie osobiste zostawcie dla niego:) A muzyka chcac czy niechcac jest dobra ludzie przychodza bawią sie i jest git a Ci co wola ponarzekac to niech mają to dla siebie I jesli mowice ze sami maloletni przychodza to ja z wielką przyjemnoscia zapraszma na koncert gdzie mozna zobaczyc kobiety po 40 i dziewczyny 15 letnie:) Sama wiem po sobie jak jest ale niezaprzeczam ze mozna miec negatywne opinie o zepsole bo itakie w gre wchodzą i pre takich mam.. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:26 Ależ to klasyka...!!! Banda łazęg i niudaczników ma swoje 5 minut pastwiąc się nad kimś komu się udało. No więc posłuchajcie mnie leszcze i niedojdy! Wasze wspisy pożyją tu jakieś parę godzin, potem dym opadnie i okaże się że zespół dalej robi swoje, spełnia swoje pasje i ku radości fanów gra sobie dalej, a wy przy swoich klawiaturkach dalej sączycie jad, bo łatwiej wklepywać na ekranie farmazony niż coś w życiu osiągnąć, prawda? I przy tych klawiaturkach zgnijecie i słusznie, bo to sprawiedliwy los dla frustratów, oferm i zakompleksionych miernot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:10 a ja kocham Gadzia!!!! jesteś wielki!!! IRA- dziekuję za to że jesteście!!! :*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:20 Kurcze, szczena mi dosłownie opadła, gdy przeczytałam, że Gadzio zostawił rodzinkę. Kiedy to się stało??? A tak, na marginesie, to ma jeszcze dwójkę dzieci nie? Bo mówicie tylko, że zostawił żonę z córką. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona... Re: IRA w Media Markt IP: *.238.85.143.adsl.inetia.pl 15.12.04, 13:29 Jeżeli ktoś na prawde lubi IRE to nie przestanie jej słuchać dlatego , że coś złego wydarzyło się w życiu prywatnym jakieś osoby z zespołu.Ja IRY słucham dla tego ponieważ ich piosenki są świetne i nie obchodzi mnie ich życie prywatne , zawsze ich będe słucha bez względu na wszystko.IRA najlepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:11 Ależ mnie absolutnie to nie przeszkadza. po prostu strasznie się zdziwiłam i chciałabym wiedzieć nieco więcej o tym. Czy to źle? Zresztą nevermind. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja bo nie kto inny Re: IRA w Media Markt IP: *.udn.pl 15.12.04, 18:30 czy dla was liczy się tylko życie prywatne??? przeciez oni na scenie nie śiewaja o sobie, tylko zwykłe teksty które owszem mają jakieś przesłanie, ale niekonieczne z życia osobistego. uważam ze IRA jest THE BEST i nikt mnie nie zmusi do zmiany zdania tak jak i my nikogo nie zmusimy. IRA rullez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:24 i biskup Zimoch był w mediamarkcie żeby go poświęcić, dostał za to 10000 i w ten sposób rozgrzeszył media markt za pracę w niedzile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @gnieszk@ Re: IRA w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 01:54 Rachela...."dziad" to cie robił! jesli ty osadzasz... dlaczego mam sobie darowac, pozatym uwazaj bo wpadniesz we własne słowa.... zycie osobiste nie ma tu nic do rzeczy! chyba ze tak co niektórzy wybieraja muzyke... TO GRATULUJE ROZUMU:)) zespół IRA cudowna muzyka..wspaniali muzycy i nieziemski wokal zycze im jak najlepiej słucham od lat i jestem z nich bardzo DUMNA! pozdrowienia dla ludzi umiejacych słuchac MUZYKI.... a nie tylko czytac brukowce i grzebac w czyims zyciu osobistym! Dlaczego RACHELA...wytykasz NIEPEŁNOSPRAWNA?? to właśnie tacy ludzie jak TY czynia niepełnosprawnych INNYMI.... DO PIEKŁA??/HEE..HE... NIE MARTW SIE ZAPEWNE ZOSTAWIA MIEJSCE DLA CIEBIE:)))) Odpowiedz Link Zgłoś