Gość: Marcin IP: *.radom.pilicka.pl 10.01.05, 19:47 Jaki gabinet stomatologiczny polecacie lub bardzo dobrego stomatologa, moze być drogi byle nie partacz. Gdzie jest czysto i mało ludzi i czas dla pacjenta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaś Fasolasido Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: 193.111.144.* 10.01.05, 21:12 Dr. Teresa Bińkowska. Specjalista (chyba)parandontolog. Gabinet na Piastowskiej w jej prywatnym domu (zaraz za siedzibą Nar. Funduszu Zdrowia). Można wcześniej umówić się telefonicznie i zareazerwować godziny(0-48)333-16-08. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bombadil1 Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? 22.02.05, 10:08 Tez polecam dr Binkowska. Lecze sie u niej od lat - przyjezdzam z Warszawy. a. Odpowiedz Link Zgłoś
vbene Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? 16.12.16, 22:59 Niestety moje dziecko nie miało zaszczytu doświadczyć profesjonalizmu w tym gabinecie... Może i nie jest drogo ale jeśli chodzi o metody leczenia to pozostawiają wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valeo Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:42 Dr Ewa Dulska-Sar, ul.Bema 1, tel. 3669481 - profesjonalizm i delikatność. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oho Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:28 >>>>>> Dr Ewa Dulska-Sar, ul.Bema 1, tel. 3669481 - profesjonalizm i delikatność. <<<<<<<<<<<<<<<<< Tyle że źle wypełnione kanały muszą potem rozwiercać inni stomatolodzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.01.05, 01:56 na ul.Okulickiego u p.Radziszewskiej obok apteki/ul.Zielona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modliszka Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.infoplus.com.pl 11.01.05, 10:34 Tez polecam gabinet M.Radziszewska na Okulickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xanadu Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.udn.pl 11.01.05, 20:57 Bardzo profesjonalnie jest w gabinecie dr. Ewy Sar-Dulskiej przy ul. Bema1 tel:3669481.Zapisujesz się na termin i nie czekasz w kolejce. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.01.05, 09:24 Nie wiem, czy zauwazyliscie, ze dyskusja toczy sie m.stomatologami. A jak sie maja tipsy? Czy tez sie dobrze trzymaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.udn.pl 12.01.05, 10:43 zależy jak i do czego przykleisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.01.05, 10:59 nie do zebow, ale czy tez w gaginecie stom.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.udn.pl 12.01.05, 11:20 raczej nie w gabinecie, ale może być z dostawą do domu . Jeśli chcesz podam ci telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.01.05, 23:02 ok.czekam na telefon. nr.tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.01.05, 19:53 czekam na telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:00 Kiedyś był na Okulickiego, ale tamtejszy dentysta zginął w wypadku samochodowym. Gabinet jeszcze jest co prawda, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:22 Klinika Ortoprofolroma na Mariackiej, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekacz Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:38 Na Mariackiej? Pod warunkiem, że bank udzieli ci kredytu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:24 wyjątkowo chamska obsługa, dwa razy próbowałem i dwa razy dałem sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plomba Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.udn.pl 12.01.05, 00:35 doktor Dulskiej-Sar na Bema niestety NIE POLECAM, plomby wypadają po roku, a ona nie uznaje reklamacji, mój to nie jedyny przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:28 Bo za dużo pijesz i palisz. To Ci się pieńki będą syapać. I nie jedz tyle śmieci z macdonalada popijajac colą lub innym kwasem pruskim!!! Jutro się zapiszę na sprawdzenie stanu mojego ślcznego uzębienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanadu Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.udn.pl 12.01.05, 08:54 Mnie i moim znaiomym, którzy polecili mi ten gabinet nigdy nie wypadały plomby. Powiedz lepiej w kyórym gabinecie ty pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 12.01.05, 15:45 Jest bardzo dobry gabinet stomatologiczny na przeciwko dworca PKP, przy przystanku autobusowym 7 i 9 jadących w kierunku Ustronia i Południa. Pracują tam dwie super dentystki - Justyna i Kasia. Piewsza jest geniuszem wyrywania zębów - bez bólu i bez pozostawionych części. Kasia jest poetką wiertła, znieczulenia i leczenia kanałowego. Zdecydowanie polecam - sam próbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.radom.pilicka.pl 12.01.05, 21:58 leczeń kanałowych nigdy nie miałem i wyrywania, ale muszę plomby dwie wymienić z toksycznych amalgatowych(czy jak im tam) i ogólnie na kontrole jakieś zacząć chodzić. Z tego co napisaliście to na Bema ktoś mówi że plomby mu wypadły to odpada ten gabinet, chodzi o to żeby plomba była ładniutka i trwała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliszon Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:52 Najlepiej jest u dziewczyn na 1905 roku (ten co Pello o nim napisal). Z zabiegu mozna czerpac wrecz perwersyjna przyjemnosc. Milego znieczulania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czterej j. Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.01.05, 18:15 nie 1905 roku, tylko na Poniatowskiego! ze znieczuleniem, czy bez - sprawnie i fachowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.internet.radom.pl 14.01.05, 20:00 Najlepszy jest na Żeromskiego po zmroku tyle że tam nie wstawiają zębów tylko wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:27 Dentomir w przychodni na Lubońskiego tel. 3654446 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Nie polecam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 10:47 Na ulicy Bema P.SAR-...... Wielkie Dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Nie polecam .... IP: *.radom.pilicka.pl 16.01.05, 13:50 dzięki za info, ktos wcześniej też nie polecał tego gabinetu, trzeba go omijać z daleka, polećcie coś jeszcze :) bo jeszcze się nie wybrałem do żadnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuula Re: Nie polecam .... IP: *.udn.pl 16.01.05, 21:49 polecam dr.Justynę na polecam dr. Justynę na Poniatowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA A dobry ortodonta? IP: *.zywiec.plusnet.pl 17.01.05, 09:16 Jesli juz mowa o somatologach, to może ktoś mi poleci dobrego ortodonte. Chciałabym naprawić zgryz. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelk_13 Re: A dobry ortodonta? 17.01.05, 15:11 w Radentalu na Daszyńskiego nr 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Najlepszy stomatolog to p. Edyta z Edentu IP: *.udn.pl 29.01.05, 12:22 Witam ! Najlepszym stomatologiem jest Pani Edyta z Edentu, przy ulicy Chrobrego. Wyleczyła mi dwa zęby ze stanem zapalnym pod protezą. Było to leczenie kanałowe XXI wieku. Inni stomatolodzy ustawiali mechanizmy tak, aby wyrwać mi dwa zęby i wziąć kaaiorę za nową protezę.... Niech żyje Edent !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Re: A dobry ortodonta? IP: *.udn.pl 24.01.05, 14:52 Szwedental, ul. Traugutta, pani Ewa, trzeba umówić się wcześniej przyjeżdza z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Nie polecam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:25 Marcin, nie przynudzaj. Weź cęgi i wyrwij sobie te pniaki, których już żaden kolega ani koleżanka Ci nie wyrwą. Jeżeli do dziś snujesz sie po necie i zachęcasz do pseudoreklamy, bądź modnego czarnego PR, to zajmij się reklamowaniem bąków zbijanych w kącie. Nikt nie wymienił Twojego ulubionego gabinetu i tu Cie boi robaczku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Nie polecam .... IP: *.radom.pilicka.pl 18.01.05, 13:31 muszę Cię rozczarować zajmuję się informatyką, nie reklamą i stomatologami :) i naprawdę nie wiem gdzie się wybrać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Nie polecam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:07 A tak to zwracam honor. Tylko nie czekaj zbyt długo bo faktycznie zostaną Ci już tylko "flachcęgi" Weź idź do pierwszego z brzegu, tam gdzie Ci powiedzą konkretną godzinę i spróbuj. Jak Pani lub Pan oraz sam gabinet wywrze na Tobie dobre wrażenie to już się tego trzymaj. Wiem, że wszyscy którzy chcą się w tej branży utrzymać na powierzchni muszą przede wszystkim dużo się uczyć. Tak, że ogólny poziom jest niezły. I nikt Ci nie powie prawdy. Jednemu coś nie spodobało i już pyszczy na cały Radom. Ktoś inny w tym miejscu doznał wreszcie ulgi bez bólu i za rozsądną kasę. A plomby to wylatują i po renomowanych babrakach. A swoją drogą rozpętałeś cały ten zgiełk, gdzie kupić silnik do mojego złoma, gdzie oddać żonę do przeglądu, ile który fryzjer leje wazeliny, a ile jest prezydentów m. Radomia na lebku od szpilki itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Nie polecam .... IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.05, 22:50 Na Okulickiego w Centrum Stomatologicznym robia moze dobrze zeby ale musisz byc milionerem.Bardzo dobrze natomiast szybko i fachowo robia na Limanowskiego u p.dr.Pawelec i p.dr.Korzana.Nawet maja przystepne ceny i obchodza sie z toba jak z dzidziusiem.Sama wiem i sprawdzilam.Polecam!Pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mna Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.01.05, 19:42 ja polecam Pania Anię Golonkę, przyjmuje na Limanowskiego 69a.Mistrzyni usuwania, plombowania i ratowania zębów, które inni dentyści przeznaczyli do usunięcia.Miło,bezboleśnie, a pani Ania ma niesamowite podejście do pacjenta/polecam.wiem by była i leczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
memo5 Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? 18.01.05, 11:45 Pani Malgosia Radziszewska Radom Okulickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.radom.pilicka.pl 18.01.05, 15:20 A ja chodzę do LaserDent-u na Szklanej i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:15 OrtoProfilRoma na Mariackiej - bardzo miła pani Beata (chyba, nie mam dobrej pamięci do imion). Ortodoncja też na dobyrm poziomie. Dla niektórych może być drogo ale we własne zęby chyba opłaca się inwestować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.udn.pl 24.01.05, 14:48 tam jest za drogo, Szwedental na Traugutta jest lepszy!mają tam dobrych stomatologów, jest tam spec od leczenia kanałowego i wyrywania zębów, a przy tym bardzo przystojny - Hubert:)polecam sprawdziłam! oczywiście chodzi o zęby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRUHNO Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.udn.pl 24.01.05, 20:04 Nie wiedziałem ze tylu dentystów umie sie komputerem obsługwać...A najlepiej w buzi to robią nie detysci tlko wiecie kto... hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:09 Marcin, wyleczyłeś zęby? Czekasz na inne adresy? A może zająłeś innym zleceniem reklamowym? Ke? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_100 Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? 31.01.05, 14:39 polecam gabinet na Limanowskiego 73/75, tel. 360 68 88, 360 68 89 Odpowiedz Link Zgłoś
lisek33 Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? 13.02.05, 22:40 Coz z tego ze skacza kolo pacjenta ? JAK ZA MAŁA DZIURKE LICZA 50 ZL ?to zwyczajne zdzierstwo i zeby jeszcze sie ta plomba trzymała .nieraz trzeba poprawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient12 Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.02.05, 11:06 NAJGORSZE USLUGI STOMATOLOGICZNE SWIADCZY GABINET "ARIMA".JEST TO PRZYKLAD ZE CENA ZA SWIADCZONE USLUGI NIE IDZIE W PARZE Z JAKOSCIA,NIEMILA OBSLUGA,A POZA TYM SZANOWNE PANIE TAM PRACUJACE CZESTO NIE MOWIA PRAWDY. SZZCERZE NIE POLECAM- WIELE LAT TAM CHODZILAM ALE ONI TYLKO ZDZIERALI KASE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.121.udn.pl 14.02.05, 10:53 Chyba konkurencja się odezwała, bowiem ja po przemierzeniu tysięcy kilometrów do różnych gabibnetów, zostałam wierna Arimie. Po doprowadzeniu uzębienia przez nich właśnie, do stanu idealnego, odwiedzam ich co rok do kontroli, i kończy się tylko na usuwaniu kamienia lub wybielaniu. Polecam p.dr Edytę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: 80.249.4.* 17.02.05, 11:05 A może ktoś mi polecie dobrego stomatologa - chirurga!!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidiasz Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:45 Polecam Klinikę Stomatologiczną na ul. Zbrowskiego i p. Agnieszkę Żołyńską - dokładność i profesjonalizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.internet.radom.pl 02.03.05, 10:52 gdzie jest taki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.internet.radom.pl 02.03.05, 13:29 gdzie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.03.05, 20:16 Tylko Alek Kępa w przychodni ALDENT na Prędocinku. Nie ma lepszego fachowca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.udn.pl 03.03.05, 18:45 A na "Południu" do kogo iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po wizycie Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.udn.pl 03.03.05, 19:15 polecam dr.chodzyńska-tuzinek w przychodni na struga.dopiero co mi wyrywała zęba i usuwała kamień.jak ja się bałem stomatologów z dawnych lat!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Najlepszy gabinet stomatologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:07 dr Majewska osiedle Halinów Odpowiedz Link Zgłoś