Gość: i.ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:09 czy ktoś był w tej restauracji i może coś o niej napisać? jak z z jedzeniem i obsługą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prezes Re: restauracja COLOSEUM IP: *.radom.pilicka.pl 15.01.05, 22:47 Ja byłem w Coloseum i nikomu nie polcam wycieczki. Jedzenie kupine w hipermarkecie i podgrzane, tak wiec minimum wysiłku, co do obsługi to spoko ale nic poza tym. Ja osobiscie odradzam wypawę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: restauracja COLOSEUM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.01.05, 13:18 ja również nie polecam , jedzenie nie dośc , że jakby przed chwilą kupione i na szybkiego robione - zimne w środku , to carbonara to nic innego jak by szklanke wody surowej wymieszali z mąka i wsadzili do mikrofali. do tego obsługa fatalna z włąścicielem na czele , który patrzy na wszystkich "spod byka" i cos ciagle burczy . Jednym słowem - jedzenie słabe , atmosfra kiepska , sztuczny niespasowany wystrój. Odpowiedz Link Zgłoś