17.01.05, 22:57
Hej :)
Zupełnym przypadkiem znalazłem to forum i jakże miło na sercu się zrobiło - w Pionkach są ludzie, którym jeszcze się coś chce! Szkoda tylko, że raczej mało osób wie o istnieniu tego forum...

Jeśli ktoś byłby zainteresowany kilkoma zdjęciami z Pionek (w wydaniu nieco innym niż te, które do teh pory widziałem na stronach różnych) to przez jakiś czas leżą tu:
home.elka.pw.edu.pl/~mczechow/pionki/
Jeśli któryś z adminów ze stron o regionie radomskim czy pionki.info chciałby dodać na stronę - proszę bardzo - oczywiście z zaznaczeniem autorstwa.
Obserwuj wątek
    • isoxazolidine Re: fotki 18.01.05, 15:48
      dzieki serdeczne za fotki. opublikuje jeszcze dzis w serwisie
      www.wojewodztwo.radom.pl
      prosilbym tylko o podanie podpisow i dat wykonania.

no i zapraszamy czesciej do odwiedzania zarowno forum pionkowkiseo jak i serwisu naszego regionu :)

pozdrawiam!
      • matchey Re: fotki 19.01.05, 01:26
        co do dat wykonania - wszystkie ta sama noc. Problem jest inny. Nigdzie nie mam zapisane, która to noc była ;) Prawdopodobnie wrzesień-październik 2002.

podpisy, tak w skrócie:
        01 - wiadukt widziany od strony Mickiewicza
        02 - stacja LPG (przy basenie)
        03 - widok na ulicę Mickiewicza z wiaduktu
        04 - kościół św. Barbary
        05 - ulica Wesoła (chyba? skorygujcie wrazie czego - po lewej jest tartak)

mam prośbę - na www.wojewodztwo.radom.pl starsznie te zdjęcia zostały skompresowane, nieładne artefakty wychodzą. Nie dałoby się zamieścić ich w nieco lepszej jakości?
        • isoxazolidine Re: fotki 19.01.05, 09:36
          chodzi o rozmiar czy jakosc?
          jesli o jakosc - coz, pracuje tym oprogramowaniem, ktore mam. moze mialbys mozliwosc przerozmiarowania ich do wym. 440*370 bez straty dla jakosci?

pozdrawiam!
    • cichykomp Re: fotki 18.01.05, 20:20
      Witam!
      1. Co do tego, że mało usób wie o tym Forum to prawda, a jeszcze bolśniejsza
      jest taka prawda, że coraz mniej osób je odwiedza :( zostali najwytrwalsi,
      teraz Ty jesteś chyba nowym z najwytrwalszych ;)

2. Co do zdjęć :) Czy ja też moge umieścić te zdjecia na
      serwis.pionki.org ?? Mam zamiar tam zrobić galerie całego regionu
      Radomskiego podonie jak Admin www.wojewodztwo.radom.pl/ z tym, że na
      moim serwisie każdy może proponować fotki do dadania :) zapraszam Serdecznie
      na "mój" serwis :]
      • matchey Re: fotki 19.01.05, 01:17
        Hej,
        o forum można by dać znać na stronach pionkowskich providerów. Wszak największy (lubiany czy nie) daje dostęp do sieci pewnie paru tysiącom osób (wliczając rodziny, itp.). Cóż, nawet 1% z tego byłoby dobre...

Zdjęcia umieścić oczywiście możesz, z zaznaczeniem autorstwa.
        Co do Twojego serwisu - przywitała mnie natrętna muzyka, która pomimo wyłączania usilnie grała gyd tylko wróciło się na stronę główną z jakiejś innej. Duuuuży minus za to. Jeśli jestem w nastroju do słuchania muzyki to leci sobie ona w tle i bardzo nie lubię jak jakaś strona mi ją zagłusza ;)

A co z pomysłem skonsolidowania sił i stworzenia jednego porządnego portalu? Pionki.info wydają się być do tego celu najlepsze. Przede wszystkim mają rozpoznawalną 'markę'. No i nie ma problemu z dostępem do tej strony ;)
        Z tego co zauważyłem, serwer pionki.info jest też jakieś 2x szybszy niż serwis.pionki.org. Czy autor .info jeszcze czytuje to forum?
        W razie czego - ja chętnie pomogę. Choć jakieś większy nakład sił mogę włożyć po sesji...
        • cichykomp Re: fotki 19.01.05, 14:22
          No oki, niech będzie "muzyką" na serwisie się zajmę ;)

Co do zdjęć to rozumie że mają być podpisane Twoją ksywką? Jesli tak am je
          możesz tam dorzucic - jeśli chcesz oczywiście ;)

Natomiast jeśli chodzi o prortal, ja nie robie protalu konkurującego z
          pionki.info - wręcz przciwnie miło by było, gdyby nawiązała sie
          wspópraca, "mój" serwis jest bardziej o tematyce komputerowej, technika
          komputerowan, nauka, itp. Natomiast pionki.info to serwis typowo o Pionkach :)

Więc uważam, że istnienie obu portali niejst wcale czymś złym.

Chyba, żeby stworzyć jeden ogrtomny portal? Ale niewiem czy to jest wykonalne :)

Pozdrawiam
          • isoxazolidine Re: fotki 19.01.05, 15:31
            a moze zamiescilbys w widocznym miejscu banner akcji PKP z odpowiednim przelinkowaniem ?

pozdr
            • cichykomp Re: fotki 20.01.05, 11:49
              Oki, moge umieścić ten benerek akcji PKP , ale czy Ty możesz przesłać mi kod do
              niego??

Z góry dzięki :)
              • isoxazolidine Re: fotki 20.01.05, 15:16
                tu jest adres obrazka:
                www.wojewodztwo.radom.pl/pkp/akcjapkp.jpg
                a tu adres pliku HTML do ktorego powinno nastapic przekierowanie po kliknieciu w obrazek:

www.wojewodztwo.radom.pl/pkp/akcjapkp.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka