Gość: bernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:18 www.fun.from.hell.pl/2004-09-30/kielce.jpg Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ck_forever Re: Do gladiatorka :) 24.01.05, 07:26 A co nie dostałeś, zawiedziony. Bardzo odkrywcze, więcej takich, bo mimo wszystko mają swój urok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiiii Re: Do gladiatorka :) IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.05, 17:43 znacie cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
ck_forever Re: Do gladiatorka :) 24.01.05, 08:30 Proszę o więcej takich fotek. Przesłałem juz wszystkim znajomym w Kielcach powalające. Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Do gladiatorka :) 24.01.05, 15:56 A mi się bardzo podoba:) Czyli Nasz Folklor Lokalny Kielecko-Radomski kwitnie:) Mi się przypomniało powiedzenie,że "jak usiądziesz na Rynku w radomiu to nogi już w kartoflach" :) A znasz kawał o bezpłodności? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernie Re: Do gladiatorka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:47 gladiator.ek napisał: > A mi się bardzo podoba:) Czyli Nasz Folklor Lokalny Kielecko-Radomski kwitnie: > ) > Mi się przypomniało powiedzenie,że "jak usiądziesz na Rynku w radomiu to nogi > już w kartoflach" :) A znasz kawał o bezpłodności? :) Eee, z Rynku to jeszcze kawałek do kartofli :) To jak leci ten kawał ? Tylko napisz drukowanymi bo ck_forever może nie zrozumieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ck_forever Re: Do gladiatorka :) 25.01.05, 07:25 Najlepiej pogrubioną czcoinką z podkreśleniem, wtedy kawał zrozumiemy razem z berniem :::) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Do gladiatorka :) 25.01.05, 09:18 Własnie nie tak daleko,skoro to powiedzenie powstało. A kawał szedł o chłopie co przyszedł do lekarza i twiedził ze jest bezpłodny,jego ojciec był bezpłodny i dziadek tez.I na pytanie lekarza to w takim razie skąd sie wziął odpowiedział,że jak to skad---z Radomia!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Do gladiatorka :) 25.01.05, 15:45 Podobno u Was chodził taki sam kawał o Kielcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernie Re: Do gladiatorka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:21 Widzisz, nie tylko Wąchock jest miastem cudów :) Odpowiedz Link Zgłoś