Dodaj do ulubionych

SALA NA KONCERTY??

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:11
Kto pamieta koncerty na Idalinie?? gdzie cala sala byla pelna?? Albo w
Resursie?? gdzie nie bylo sie jak ruszyc?? Bo wszedzie stali fani muzyki....
Teraz o Idalinie nikt nie mowi jako o miejscu gdzie mozna by zrobic koncert bo
ludzie tam nie pojda....W resursie wieczny remont....jest CK poludnie ale ta
salka taka mala...a w amfiteatrze tylko Ich Troje i Lzy... Nawet Pionki maja
jesli chodzi o to lepiej bo maja MOK a tam zajebiscie akustyczna i DUZA nawet
sala.... A my Radomianie mozemy pomazyc.... Tak mozecie powiedziec ze jest
Bohema i Katakumby ale ja nie mowie o knajpach a pozatym nie bardzo widze w
takim miejscu Hunter`a albo np. Lorien....
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: SALA NA KONCERTY?? IP: *.radom.pl 27.05.02, 21:07
      Gość portalu: Quentin napisał(a):

> Kto pamieta koncerty na Idalinie?? gdzie cala sala byla pelna?? Albo w
      > Resursie?? gdzie nie bylo sie jak ruszyc?? Bo wszedzie stali fani muzyki....
      > Teraz o Idalinie nikt nie mowi jako o miejscu gdzie mozna by zrobic koncert bo
      > ludzie tam nie pojda....W resursie wieczny remont....jest CK poludnie ale ta
      > salka taka mala...a w amfiteatrze tylko Ich Troje i Lzy... Nawet Pionki maja
      > jesli chodzi o to lepiej bo maja MOK a tam zajebiscie akustyczna i DUZA nawet
      > sala.... A my Radomianie mozemy pomazyc.... Tak mozecie powiedziec ze jest
      > Bohema i Katakumby ale ja nie mowie o knajpach a pozatym nie bardzo widze w
      > takim miejscu Hunter`a albo np. Lorien....

ZGADZAM SIE W 100 % NIE MA GDZIE ZAGRAĆ KONCETRU A SZKODA BO MA KTO GRAĆ
      IMPREZY W CK POŁUNIE NIE WYSTARCZĄ , CHOĆ MUSZĘ PRZYZNAĆ ,ŻE SĄ BARDZO PRZYZWOITE
      I LUDZISKA PRZYCHODZĄ , MOŻE JESZCZE TO NASZE MIASTECZKO ZNORMALNIEJE , BO TAKA
      MAŁA AKTYWNOŚĆ KULTURALNA (MAM NA MYŚLI TĄ BARDZIEJ PODZIEMNĄ KULTURĘ) NIE
      ŚWIADCZY O NICZYM DOBRYM
      POZDRAWIAM
    • Gość: GammaRay Re: SALA NA KONCERTY?? IP: *.chemia.pk.edu.pl 28.05.02, 12:52
      Chcacym organizowac koncerty polecam sale w dawnej "Mewie". Duza, zajebista akustyka i przede
      wszystkim kierowniczka do rzeczy. Robilem tam z kumplami pare imprez. Czad i juz.
      • Gość: cermit Re: SALA NA KONCERTY?? IP: *.internet.radom.pl 28.05.02, 18:06
        Hmmmmm MEWA? gdzie to jest? w sumie mozna by wziasc to pod uwage.
        Wspolorganizowalem koncerty w w/w CKP :) Tzn wiekszosc..... bo o ile pamietam
        Kwotak zrobil 2 bardziej "agresywne" hehe imprezki. Tiaaaa..... faktem jest ze
        sala jest nieduza i warunki akustyczne nie sa zbyt najlepsze. O koncertach w
        Amfiteatrze mozna by porozmawiac jelsi ktos mi wskaze osoby odpowiedzialne za
        ten obiekt i za imprezki na nim. Po ostatniej mojej wizycie w Resursie (na sali
        duzej)musze steierwdzic ze przynajmniej przez rok nic tam nie bedzie sie
        dzialo.... no chyba ze na malej scenie.W CKP dyrektor zaczyna stwarzac
        problemy...... kase zbieral za kazdy koncert a na sprzet zero groszy dawal wiec
        doszlo do konfliktu i dalsze imprezy w CKP poludnie stoja pod znakiem
        zapytania. W auli nie da sie czegos takiego zrobic bo jak uslyszalem od
        dyerkcji K.S. AULA to niestety nie ma tam miejsca na mocniejsza muze niz CARPE
        DIEM, Wydre czy REproduktora.
        Ale 3majcie kciuki! Mam na oku pewne miejsce ;) jesli wszystko wyapli to stanie
        sie nowym symbolem.......nowej odrodzonej kultury metalowej (w szerokim tego
        slowa znaczeniu)>no i jeszcze dowiem sie co to za lokal ta MEWA! ok . to
        narazie tyle. W miedzy czasie zapraszam na koncerty w klubie SEMAFOR w
        Skarzysku Kamiennej oraz na najblizszy koncert w ILZY ktory planowo ma sie
        odbyc ok 14 czerwca.O szczegolach poinforumuje.PA!
        • Gość: GammaRay Re: SALA NA KONCERTY?? IP: *.pk.edu.pl 28.05.02, 21:05
          Mewa ??? ul. Limanowskiego
          W latach 70-tyhc bylo tam kino. Potem robotniczy klub kultury zakladow
          Tytoniowych. Obecnie obiektem zarzadza s-ka zoo ktorej wlascicielem jest
          tytoniowka. Babka ktora kreci tam pączki jest bardzo zyciowa. Wie ze ludziska
          nie maja sie gdzie bawic jak rowniez to, ze czasy sa jakie sa i nikt na nadmiar
          kasy nie narzeka. Jest tam zreszta troszke sprzetu, chociaz niekoniecznie
          najnowszego. Salka - mniej wiecej 2-3 razy to co jest na Poludniu.
          Jeszcze raz polecam.

Pozdrawiam
        • Gość: GammaRay Re: SALA NA KONCERTY?? IP: *.pk.edu.pl 28.05.02, 21:06
          Powodzenia przy reanimowaniu radomskiego hard'n'heavy. Czymamy kciuki.
          :-)))

• Gość: cermit Re: SALA NA KONCERTY?? IP: *.internet.radom.pl 01.06.02, 10:54
            Limanowskiego......... hmmmmmmm ok ;))
            Zglosze sie tam pod koniec sesji.POpytam sie.TYlko ciekawy jestem czy po
            koncercie ludzie beda mogli spokojnie worcic do domow ;)))
            Ok.
            Dzieki wielkie za info!!!
            • Gość: GammaRay Re: SALA NA KONCERTY?? IP: *.chemia.pk.edu.pl 01.06.02, 11:55
              Gość portalu: cermit napisał(a):

> Limanowskiego......... hmmmmmmm ok ;))
              > Zglosze sie tam pod koniec sesji.POpytam sie.TYlko ciekawy jestem czy po
              > koncercie ludzie beda mogli spokojnie worcic do domow ;)))
              > Ok.
              > Dzieki wielkie za info!!!

jak dotąd wracali bez problemów

POWODZENIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka