Gość: Kazik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 23:55 Witam, skoro wybieramy najlepszego to wybierzmy i najgorszego. Pozdrawiam. Mój typ: A.Nosowska z Czachowskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tola Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 06.02.05, 00:15 A może wybierzemy najbardziej podłego ucznia, czemu nie, Pamiętajcie słowa ranią i nie zawsze są sprawiedliwe. Pozdrawiam i polecam spacer, a może wybierzemy najgorszych rodziców, księży , wujków, babcie, czemu nie. przecież my wiemy wszystko lepiej. brrrrrrrrrrrr,co za czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga-Ga Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 13:49 Popieram szczególnie jeżeli chodzi o najgorszych uczniów. Mam nawet jedną propozycję - nazwiska nie zdradzę. Mas na imię Damian - szkoła to Gimnazjum - obecności 90 % - 1 na I semestr 11 na 13 przedmiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.udn.pl 10.04.05, 21:06 dla naszej klasy Danuta Sawicka czyba mgr jak można uczyć WF w szpilkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:11 Masz uzasadnione wątpliwości, czy sawicka to jeszcze mgr, bo wkrótce będzie broniła doktorat. Nie czepiaj się, bo nie masz racji. Wyobrażasz sobie dyrektorkę w tenisówkach? Bądź, co bądź- to elegancka kobieta ( musisz przyznać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 06.02.05, 22:20 Kaleta z Czachowskiego sam nie umie fizyki a nas musi uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovs Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.udn.pl 08.02.05, 21:21 heh Kaleta,ja mam calkiem fajne wspomnienia z fizyki lat gimnazjalnych,przez cala lekcje wszyscy sie ganiali po sali i nie robili nic,ale byc moze dlatego teraz nic nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gar Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:28 A może Kaziu najwyższy czas czegoś się nauczyć, a nie tylko jechać na mamusinej opinii i czekać, aż mamusia załatwi sprawę ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzacy Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.radom.pl 08.02.05, 19:53 ty nie wiesz co mowish :] gdybys miala z nia pare lekcji to bys zmienila zdanie :] a nad sprawami na ktore nie mash pojecia najlepiej nie odzywaj sie :] wiec delikatnie mowiac: Don't pysk baby :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń (były) Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.02.05, 00:37 (pseudo)Historyk Żytnicki z Konopnickiej. Takiego skurw...a, fanatyka politycznego długo szukać w całym Radomiu. Skrzywdził bardzo wielu uczniów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.udn.pl 08.02.05, 01:45 TY nie jesteś uczeń, ty jesteś ubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń (były) Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.udn.pl 08.02.05, 10:22 A Ty jesteś sfrustrowane, niewyżyte dziecko. Z całym szacunkiem dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.04.05, 18:50 Nie wiem kim jesteś, ale wiem na pewno że inteligencja to ty kolego nie grzeszysz albo masz jakąś osobistą urazę. Może po prostu udało mu się obnażyć twoją indolencję intelektualną. Ja tą szkołę kończyłem pare lat temu, też miałem z nim poważne przejścia pomimo że historie znam i lubię. Żałuje tylko że uczył mnie tylko przez 2 lata. Jedyne co mogę o nim powiedzieć to to że jest to jeden z niewielu nauczycieli w tej szkole których szanuje. Pozdrowienia dla konopei i dla Żyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmutnik Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.chello.pl 08.02.05, 21:31 Golka - moze wiedze ma duza, ale dydaktyk z niego zaden. Spolna - fanatyczka, ktora powinna miec zakaz kontaktu ze swiatem zewnetrznym. Porazka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:27 Do bylego ucznia , uczyl mnie prof. Zytnicki i powiem ci ze dzieki niemu i jego ogromnemu zaangazowaniu w pracy i wiedzy jestem na czwartym roku prawa, jesli byles tepy z historii a przy okazji arogancki to napewno dal ci popalic ,no i dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.aster.pl 03.04.05, 20:16 A moze to ty jestes debilem? Kto cie upowaznił do oceny prof Golki jako dydaktyka. Co nie da sie sprowadzic do twojego poziomu to ...zmien szkołe barznku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmutnik Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.chello.pl 27.04.05, 20:25 a może to ty jesteś debilkiem, skoro nie potrafisz zrozumieć prostego postu? Golka jest mitem! Proste jak konstrukcja cepa! M I T E M. Ma kilku olimpijczyków i olewa resztę. Skończyłem mat-fiz i opinia 3/4 tej, jak i innych klas (co roku) jest ta sama. Dydaktyka beznadziejna. Po co tyle teorii? Zadań jak na zbawienie. Wiedzę ma ogromną, sympatyczny jest bardzo, ale nauczycielem jest bardzo słabym. A co do Agi - przeczytaj, ZROZUM treść posta, spytaj społeczność Kochanowskiego, a potem się udzielaj, bo irytujące jest, gdy się czyta, że Golka jest dobrym nauczycielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.radom.pl 28.04.05, 18:33 Coz, ja sie z Toba zgadzam... jestem teraz w mat-fizie, bede zdawac mature z fizyki, ale ze sposobem nauczania profesora Golki obawiam sie ze moze byc trudno... Wciska nam do glow rzeczy kompletnie niepotrzebne, wymysla jakies zadania ktore zmienia swiat, a jak przychodzi co do czego to pol klasy nie potrafi rozwiazac typowego zadania z Kruczka :/ Najwazniejsi sa olimpijczycy, i to najlepiej z fizyki, technicznej i ew. z chemii, a reszte ma gdzies... Szlam do Kochanowskiego slyszac ze to taki wspanialy, niezastapiony nauczyciel i w ogole same ach i och i musze powiedziec ze sie rozczarowalam. Jako czlowiek jest bardzo sympatyczny, ale jako nauczyciel PRZECIETNYCH uczniow jest do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdogadacz Mdrykamien IP: *.udn.pl 09.02.05, 18:44 Najgorsza nauczycielka ziemi radomskiej czyli Modrykamień Barbara z VI LO (a dawniej chyba Gastronomik i jeszcze konopnicka chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOZNA Re: Mdrykamien IP: *.udn.pl 02.03.05, 12:11 do najgorszych infrormatyk z Sobieskiego.Co to za stare informacje i wiadomosci .Dzisiejsza mlodziez go zagina.Wyzywa sie na biednych nie majacych w domu sprzetu.Z dobrymi uczniamimnie dyskutuje,:STEPNIKOWSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konopa Re: Mdrykamien IP: *.udn.pl 02.03.05, 15:54 Był taki historyk w Konopei, który do końca swoich tam dni wciskał uczniom,że w Katyniu to Niemcy wymordowali Polaków. Potem J.W. został wiceprezydentem za Janusza Zycha świętej pamięci. Teraz jest socjaldemokrtą, jutro będzie na prawicy. Uwaga kameleon ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ooooo!! Re: Mdrykamien IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.03.05, 18:21 Stepnikowski to informatyk, ale nie kierunkowy!!! Ma zaległości, bo się nie doskonali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konopeja Re: Mdrykamien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:47 eee tam mnie mdry kamien uczyla przez 2 lata i jakos tak zle nie bylo jak sie uczyles to doało rade!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekolekcjonistki Re: Najgorszy nauczyciel w Plastyku w Radomiu IP: *.udn.pl 02.03.05, 16:08 Hajnrych, Szpak i Grela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Najgorszy nauczyciel w Plastyku w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.03.05, 21:55 Malgorzata Michalska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:10 Kolasińska od polskiego - Chałubiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:58 Zgadzam się uczył mnie ten J.W., który był wiceprezydentem. Nam też wciskał ze Katyń to niemcy. Zrobił się jeszcze bardziej chamski jak został wickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.04.05, 22:38 cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: 217.153.47.* 22.04.05, 06:59 Rany! To ona jeszcze żyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.rwt.pl 27.04.05, 13:22 Aleś się wygłupiła .Właśnie tę nauczycielkę najlepiej wspominam z polonistów i wiele jej zawdzięczam i nie tylko ja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: richie Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 08:56 Powiedzcie wprost ze JW to Janusz Wieczorek.Czemu sie krepujecie?.To o Katyniu i Niemcach to wie przeciez caly Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
popaprany Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu 18.03.05, 09:14 Ludzie zajmijcie się sobą a nie ocenianiem innych ...........dlA jednego najlepszy jest najgorszym dla drudgiego odwrotnie. To jest chamskie.Do wiadomosci tych ktorzy beda sie domyslac kto stoi za tym wpisem :jestem emertowanym wojskowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.03.05, 09:54 czyżby popaprany to pan AF z "samochodówki"? Popieram pana, Ludzie pomyślcie jak podle musi czuć się osoba która czyta o sobie takie rzeczy. I wątpię czy wasza sytuacja się przez to poprawi, taki sflustrowany nauczyciel z pewnością nie będzie milszy. Może lepiej piszcie, kto jest najlepszym nauczycielem, to przyniesie dla was więcej korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiacórajw Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.04.05, 18:12 Januszek wice-prezio oczywiście teraz jest fachowcem łot kóltóry radomskie ,nie daj boże więcej takich fachowców,niech go kurna zmienia jak najszybciej (najlepiej "swoi' z sld). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedota Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: 213.25.11.* 18.03.05, 10:53 Może nie najgorszy z wiedzy ale cwaniaczka i szukajaca "dzianych " uczniów aby im mogła "pomagac" po godzinach .Pani Król-polski z czachowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.03.05, 19:21 Malgorzata M. PSP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 16:58 zona Stepnikowskiego, uczy informatyki w 13tce, jest tam wicedyrektorką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DjLysy Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.chello.pl 03.04.05, 17:52 Musze powiedzic ze JW ... JW23 mial komusze poglady zawsze i nie zmieni barw, jest spalony, ja jestem juz zdala od radomia i moich lat liceum. Jest wiele sukinsynów i trzeba o tym pisac i mówic. No i niech czytaja i sie w koncu opamietaja i traktuja innych jak ludzi a nie bydlo. Taka jest moja odpowiedz na to wszystko. Mówiecie o sukinsynach i nie dajcie sie manipulowac nauczycielom ktorzy maja dostep do sieci i mowia ze to nie godne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 03.04.05, 23:14 Tyle ważnych i smutnych spraw, a w Radomiu ciągle tylko warcholstwo i obmawianie, wstyd. Nie dziwię się,że nic u nas sie nie dzieje,ani w radosnych ani w tragicznych chwilach, naród się jednoczy a my plotkujemy ........! Tak nas widzą jak czytają ( między innymi) Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: 193.111.144.* 22.04.05, 11:56 zastanów się co chcesz przez to osiągnąć... pojawią się posty niesprawiedliwe, złośliwe itp. po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jjj Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.04.05, 22:43 Na uczelni mialem zajecia z Janem Rejczakiem, nie wiem dlaczego pozwolono prowadzic mu pracownie, bo jak mozna odczytac dokladnie napiecie 1 V na zakresie 100V ??? W elektroniku wylecialbym z pracowni przez okno ale na politechnice nie. Niech zyja Palka, Misiek i reszta z elektronika. Chyle czola panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: Najgorszy nauczyciel w Radomiu IP: 213.199.199.* 28.04.05, 12:06 sonta udaje ze pracuje ,w szkole zastawia sie wielka polityka ,pieniacz polityczny nasz wielki rajca Odpowiedz Link Zgłoś