IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:45
Musze bardzo pochwalic chyba najlepsza audycje w Rekordzie, ktora nadaje
radiu niesamowity klimat. Mam na mysli "Ballady Wszechczasow". To niesamowita
audycja, bez ktorej Rekord nie bylby tak dobrym radiem. Swietna jest rowzniez
audycha "O zmroku". Mozna tu uslyszec piosenki, o ktore ciezko w innycgh
radiach. to wlasnie wyrozna Rekord sposrod innych stacji. Jest przebojowy, a
jednoczesnie oryginalny. Tak dalej!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ecie-pecie Re: Rekord IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.02.05, 20:59
      CHOLERY JEDNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!CHCA ZABRAC NAM JEDYNY SPOSOB NA
      PRZEZYCIE W TYM CHOLERNYM SWIECIE!!!!!!!!!!!!!Jak wiadomo chodzi tu oczywiscie
      o "Ballady Wszechczasow" i "O zmroku"!!!!!!!!!!!ludzie blagam zrobmy cos z tym
      bo tak nie moze byc!!!!!!!!! dlaczego jest tak ze jesli w jakiejs audycji grana
      jest tak cudowna muzyka to musi byc ona zdejmowana z anteny???!!!!!!!!
      DLACZEGO????????!!!!!!!!!!!!!!! Radar jestesmy z Toba!!!!!!!!
      pamietaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeszcze bedzie dobrze tylko
      trzeba zadzialac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!kocham ballady i rocka
      progresywnego!!!!!!!!!!!!!!!! "ballady wszechczasow"i "o zmroku" i ciebie
      Radar.masz wrocic do rekordu z tak genialnymi audycjami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
      • Gość: krowa Re: Rekord IP: *.udn.pl 06.02.05, 21:47
        Więc ja, no cuż ja? Nie no...wypowiem się...a więc, aczkolwiek, czyli, biorąc
        pod uwagę, to oznaczało by, że, nie okłamujmy się iż, uważam, że wspomniane już
        wcześniej audycje są genialne, nie tylko dla mnie ale i dla wielu ludzi!
        Dlaczemu nie można kulturalnie...no nie wiem...nie dobrze, bardzo nie dobrze,
        powiem, że jestem wręcz oburzona!!! Solidaryzuję się w swoich poglądach z Małpą
        i z Ećkiem!!!
        • Gość: ecie-pecie Re: Rekord IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.02.05, 22:22
          "gdy Ciebie zabraknie..i ziemia rozstąpi się...w nicości trwam. gdy kiedyś
          odejdziesz, nas już nie będzie i siebie nie znajdziesz też" to jest właśnie
          piosenka która się wszystko co dobre w Rekordzie skończyło!!! mam nadzieje że
          są one zrozumieałe dla każdego!!!!!to były takie audycje!!!! nie rozumiem
          dlaczego musiały zniknąć!!!ale już więcej póki się podobne lub te same nie
          pojawią to nie włącze radia rekord!!!!! "co z nami będzie...za oknem świt, tak
          nam dobrze mogło być..gdy Ciebie zabraknie..." nienawidzę nienawidzę nienawidzę
          tych ludzi
    • Gość: mhm Re: Rekord IP: *.udn.pl 06.02.05, 23:05
      Musze Was zmartwic, te audycje mogly i by byc dalej.Ale to Radar zadecydowal ze
      zejda z anteny,bo Radar odchodzi z radia do innej pracy,i co za tym idzie
      audycje tez znikna.
      • Gość: @ Re: Rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:06
        hmmm nie wiedzialam, ze Radar odchodzi na dobre z Rekordu. Dowiedzialam sie o
        tym dopiero wczoraj... Szkoda, ze nie bedzie juz tych audycji... Ale prosze,
        niech mi ktos wyjasni, dlaczego z anteny zniknela audycja "Jezioro
        Rabendzie". Przeciez prowadzil ja nie Radar, ale Ojciec Rabenda... Dlaczego
        zabierane jest z Rekordu to, co najlepsze...? ;(((
        • Gość: ahh Re: Rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:58
          Ojciec Rabenda też odszedł na dobre z Rekordu.. Podobno do polityki...
    • Gość: Rafał S. Re: Rekord IP: 195.225.77.* 07.02.05, 10:08
      Tak, to prawda z radia odchdze z wlasnej decysji. Jednakze nie jest prawda, ze
      audcje mogly zostac. Zaproponowalem utrzymanie ich na antenie, jednak szefostwo
      wyrazilo jedynie zainteresowanie "Balladami.." ("O Zmroku" zostalo zdjete z
      anteny w trybie natychmiastowym). Nie moge jednak przyjezdzac do Radomia z
      Warszawy tylko na 2 godziny (nie zwrocilyby mi sie nawet koszta przejazdu). W
      tej sytuacji oba programy znikaja... Przykro mi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka