Gość: jazz IP: *.*.*.* 05.06.02, 18:18 Moj brat studiuje w Radomiu i czuje się jak w domu - pozdrowienia dla dziewczyn i chłopaków z Radomia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 05.06.02, 18:43 siemano siedlczanki i siedlczanie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.internet.radom.pl 05.06.02, 18:53 Radom pozdrawia Siedlce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.06.02, 10:45 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Radom pozdrawia Siedlce. > Dzięki - trzymajcie się, mimo spadających samolotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 07.06.02, 10:37 Co tam w Radomiu nowego, wpadnijcie do nas na browarek (na nasz koszt), pogawędzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.radom.pilickanet.pl 08.06.02, 04:47 chętnie ! podaj jakiś dobry adres w SIEDLCACH ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 10.06.02, 15:15 Dzień Dobry Radom!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: 212.160.240.* 11.06.02, 20:17 Dzięki za pozdrowienia może sie spotkamy na browarku. Radom pozdrawia Siedlce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 12.06.02, 14:05 Jaki browarek preferujecie w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komunist Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:09 Gość portalu: browarek napisał(a): > Jaki browarek preferujecie w Radomiu? Debila rzniesz?? Czy ty tak zawsze masz. Pisze z radomskiego adresu i jeszcze pyta.. Juz ja cie pukne w kakaowe jak jestes z ATS, a na 99% jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 12.06.02, 14:28 Gość portalu: Komunist napisał(a): > Gość portalu: browarek napisał(a): > > > Jaki browarek preferujecie w Radomiu? > > Debila rzniesz?? Czy ty tak zawsze masz. Pisze z radomskiego adresu i jeszcze > pyta.. > Juz ja cie pukne w kakaowe jak jestes z ATS, a na 99% jestes... > Towariszcz Komunist, litości, strielat nie nada!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 12.06.02, 17:40 abstrahujac od tresci niemerytorycznych .... WARKA BEER :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 13.06.02, 10:54 No, to jest odpowiedź. U nas z mozliwie nieodległych browarów podają "łomżę". Smakosze "chleba w płynie" łączcie się, no może ewentualnie bez Komunista Odpowiedz Link Zgłoś
dely Re: Siedlce pozdrawiają Radom 13.06.02, 11:04 Ja ostatnio odkrylem przez przypadek Tatre aka "Sakramencko dobre piwo", Warka ostatnio to nie jest juz to :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 17.06.02, 20:43 dzien dobry dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 20.06.02, 14:27 Dawno nie zaglądałem, ale dziś pozdrawiam wszystkich miłośników WARKI, ale gorąco!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.chemia.pk.edu.pl 20.06.02, 14:33 mniam ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 20.06.02, 14:45 Drogi GammaRay, też trzymamy rekę na pulsie, POZDROWIENIA Z S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.chemia.pk.edu.pl 20.06.02, 14:49 A co z Plockiem i Ciechanowem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 20.06.02, 15:04 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > A co z Plockiem i Ciechanowem ??? > Tu jest mały problem. Oni najchętniej gaworzą tylko > o swoich bardzo lokalnych zdarzeniach. Nie mają > niestety większego odlotu, ich chata z kraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.*.*.* 29.06.02, 15:08 Pozdrawiam i cieszę się, że ruszył juz chyba trzeci watek na Waszyn forum o woj. mazowieckim, a właściwie o Warszawie i reszcie województwa. Dlaczego politycy z Radomia, Siedlec czy Płocka wogóle sie na ten temat nie wypowiadają? Co jest tu politycznie niebezpiecznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.pk.edu.pl 29.06.02, 18:04 Ida wybory samorzadowe i kazdy polityk boi sie własnego cienia. Moze pod koniec roku cos ruszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.*.*.* 29.06.02, 18:46 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > Ida wybory samorzadowe i kazdy polityk boi sie własnego cienia. Moze pod koniec > > roku cos ruszy ... Mam nadzieję. A może to politykom fundować piwo, a nie oni nam? Niech raz oni wypiją nasze piwo, bo póki co - my pijemy, co politycy nawarzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.pk.edu.pl 29.06.02, 18:50 Co ? Zeby te darmozjady chlały browara na mój koszt ? To niech lepiej kupią sami sobie po 15 piw pro persona, uwalą sie i pojda w diabły ustepując miejsca tym którzy potrafią cos zrobić. Przy okazji rozruszamy troche produkcje browarniczą .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.*.*.* 29.06.02, 18:57 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > Co ? > Zeby te darmozjady chlały browara na mój koszt ? > To niech lepiej kupią sami sobie po 15 piw pro persona, uwalą sie i pojda w > diabły ustepując miejsca tym którzy potrafią cos zrobić. Przy okazji rozruszamy > > troche produkcje browarniczą .... Co do rozruszania branży browarniczej - to kazdy pomysł jest dobry. Sądzisz jednak, że te typki zrobią cos sensownego na trzeźwo? Może na lekkim znieczuleniu posłuchają głosu ludu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.pk.edu.pl 29.06.02, 19:01 vielleicht ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.*.*.* 29.06.02, 19:13 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > vielleicht ... Ist das nicht eine Idee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.pk.edu.pl 29.06.02, 19:15 jest, jest ... ale moze przynajmniej nie bedziemy na nich marnowac dobrego piwa tylko jakies kiepy, np. Belgia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.*.*.* 29.06.02, 19:35 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > jest, jest ... > ale moze przynajmniej nie bedziemy na nich marnowac dobrego piwa tylko jakies > kiepy, np. Belgia Kurcze, zeby tylko nie obrazili się ci faceci z Brukseli, bo pomyślą, że do nich pijemy ... i tzw. srodki pomocowe przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.pk.edu.pl 29.06.02, 19:38 nie, nie ... nie chodzi o piwo belgijskiej produkcji tylko o ten chłam warzony w browarze swietokrzyskim. jest nawet taka reklama "belgia - moje piwo, moje miasto"; zastanawiam sie czy komus tam w tym browarze od nadmiaru bąbelków nie odbiła przypadkiem szajba ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.*.*.* 29.06.02, 19:42 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > nie, nie ... > nie chodzi o piwo belgijskiej produkcji tylko o ten chłam warzony w browarze > swietokrzyskim. jest nawet taka reklama "belgia - moje piwo, moje miasto"; > zastanawiam sie czy komus tam w tym browarze od nadmiaru bąbelków nie odbiła > przypadkiem szajba ... Jako szanujący się specjalista od napojow chmielowych nie pijam pomyj, podrób i takich różnych. Dlatego nie słyszałem, nie widziałem, nie kosztowałem ... tego jak mu tam ... belgia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.pk.edu.pl 29.06.02, 19:44 jakoś tak ... fe ! my pijom zas w radomiu ino wareckie pivo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.*.*.* 29.06.02, 20:23 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > jakoś tak ... > fe ! > > my pijom zas w radomiu ino wareckie pivo I bardzo dobrze, santa piva di varca, znana od stuleci. W Siedlcach warka ma też swoich fanów, nie powiem tez nie odmawiam, Właśnie grzeję na pewne piwne spotkanko, chociaz tam bedzie raczej lech i tyskie. No to do kolejnej rundy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.pk.edu.pl 29.06.02, 20:25 sijulejter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLAST Re: Siedlce-Radom-Płock-Ciechanów-Ostrołęka ? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 02:25 Ależ tu ruch na wątku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 02.07.02, 18:34 Siedlce nieustannie pozdrawiają RADOM, chociaz dzis gorąco jak cho.... !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.chemia.pk.edu.pl 03.07.02, 15:09 ... albo jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.07.02, 18:31 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > ... albo jeszcze bardziej Kanikuła? wsio mołczat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 20:10 Spoko, spoko .... Czuwamy nad tematem - na forum Siedlce jest juz projet autostrady i linii kolejowej radom-siedlce via Kozienice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.07.02, 20:15 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > Spoko, spoko .... > Czuwamy nad tematem - na forum Siedlce jest juz projet autostrady i linii > kolejowej radom-siedlce via Kozienice. Powiem więcej, sa nawet propozycje wariantowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 20:21 Rzeczywiscie - są. Mam nadzieje ze rozwiniemy szerzej ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.07.02, 20:24 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > Rzeczywiscie - są. Mam nadzieje ze rozwiniemy szerzej ten temat. Czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 20:30 Na przyklad mozna ustanowic stałą kommunikacje lotnicza - codziennie rano samolot startuje z portu lotniczego Sadków i leci do Siedlec. W tym czasie drugi robi te sama trase w drugą strone... A propos linii kolejowej - trasa z Radomia do Dęblina idzie przez PIonki ale omija Kozienice. Moznaby wiec wykorzystac istniejacy tor z Bakowca do Kozienic a potem tylko dobudowac obok mostu drogowego (tego od autostrady) most kolejowy i pociagnac trase dalej po drugiej stronie wisełki. A potem to juz InterCity i heja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.07.02, 20:35 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > Na przyklad mozna ustanowic stałą kommunikacje lotnicza - codziennie rano > samolot startuje z portu lotniczego Sadków i leci do Siedlec. W tym czasie > drugi robi te sama trase w drugą strone... > > A propos linii kolejowej - trasa z Radomia do Dęblina idzie przez PIonki ale > omija Kozienice. Moznaby wiec wykorzystac istniejacy tor z Bakowca do Kozienic > a potem tylko dobudowac obok mostu drogowego (tego od autostrady) most kolejowy > > i pociagnac trase dalej po drugiej stronie wisełki. A potem to juz InterCity i > heja ... Dla lotnictwa moz słuzyc lotnisko W Bialej Podlaskiej. Moze słyszałes, tam pewoen Turek zamierza wybudowac Las Vegas, na miejsce lasu, który nie wiadomo po co tam wyrósł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 20:37 Slysalem cos niecos - ponoc ekspert od nabijania w butelke snuje w Bialej wizje Eldorado ... Ba, sa tacy którzy wierza w to co ów Turek buja. Ale niewazne - naprawde nie ma koło Siedlec ZADNEGO lotniska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.07.02, 20:45 W samym miescie jest nie lotnisko, lecz ladowisko miescowego klubu paralotniarzy. Najblizsze ca. 40 km w Minsku Mazowieckim (cicho ... bo tam NATO) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 20:48 ups... Ale juz wiem o co chodzi. To tam zdaje sie stacjonuja 32 Migi 29 (do niedawna jedyne normalne samoloty jakie posiadalismy). Ale nic straconego - lotniarzy wykopie sie gdzies indziej, a tam zbuduje sie uczciwy pas startowy, terminal i knajpke z piwkiem wareckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.07.02, 20:56 teraz ja powiem .. ups - to sa tzw. błonia miejskie, na których bylo spotkanie z papieżem. Nie wszystko da się tam teraz zrobić. Lotnisko tak, knajpka nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 20:58 Okej. A moze gdzies niedaleko Akademii ? Przy okazji mozna by otworzyc instytut aviotechniki stosowanej. A studenci mogliby łatwiej podrózowac na staże zagraniczne. I knajpka moglaby tam powstac bez problemu .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.07.02, 21:07 Knajpka przy AP jest, nawet nie jedna, jednak od przybytku głowa nie boli. Z ta linia kolejową to chyba jakos praktyczniej. Mozna by dla wymagających pasazerów udostepnic miejsca leżące, nawet wymyśliłem slogan reklamowy: Ty leżysz, a .... warka z tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 21:15 To lepiej jednak linie lotnicze; hasło juz mam: Dobry odlot tylko z Warką ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.07.02, 21:47 Względy ekologiczne przemawiaja za pociągiem. Nie mówiąc juz o tym, że na tym skorzystają miasta leżące na trasie przejazdu. Natomiast port lotniczy Radom jest wymarzonym miejscem na przyjmowanie gosci z zagranicy. Po krótkim popasie w Radomiu (i wydaniu co nie co na tzw. pamiątki) wsiadaliby do IC Warka i dalej jazda na leżaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 21:49 To tez jest jakis pomysl. W dodatku zarobią firmy trudniące sie wynoszeniem z pociągu "zawarkowanych" pasażerów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.07.02, 21:56 I oto chodzi, cały region dba o swoją markę tzn.warkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 22:02 Właśnie. A dla tych z innym gustem Polmos Siedlce, WarWin Warka albo ropa naftowa z wydziału chemicznego Politechniki ... Plus pstrągi które można łowic koło Radomia i szynka z Żubra ... Miodzio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.07.02, 22:15 no i souvenir pożegnalny: mały walterek w kaburze z radoskóru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 22:18 Bedzie problem - nie ma po radoskórze nawet śladu ... Ale giwery w Łuczniku nadal rąbią :-) No a kabury mozna w ramach kooperacji sprowadzac ze Słupska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 06.07.02, 22:28 Pomysł kupuję, potrafia tam budować autobusy, to i z kaburami sobie poradzą. Cos jakby tak trochę zrobili opier... w Jasle. Czy jestem przeczulony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 22:33 Nie, spoko. Jepat to facet do rzeczy. Tylko dawno nie był na forum a tam Jaśle ostatnio był troszke zastój no i sie zdenerwował. Proponuje kontynuowac od nowego wcięcie bo to już sie zapycha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer IC WARKA IP: *.*.*.* 06.07.02, 22:42 Czy sądzisz, że PKP doceni tę ogromną robotę, która tu wykonujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC WARKA IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 22:53 Jak nic. To znaczy nie doceni. Ale nie szkodzi - odbiore sobie to sam: nastepnym razem pojade do Radomia "na Jelenia" ... A nazwa IC mi sie i owszem podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC WARKA IP: *.*.*.* 06.07.02, 22:57 A bilet sieciowy, to nie łaska? No i Warka, tez jakiś np. złoty otwieracz, albo co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC WARKA IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:04 PKP da mi najwyzej żelazny otwieracz do kół kolejowych - dwa razy przez łeb ma sie rozumiec. Najbardziej sknerowata firma pod słoncem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC WARKA IP: *.*.*.* 06.07.02, 23:17 OK, olewamy PKP. Zakładamy spółkę z o.o. IC Warka Trasa I Swinoujscie-Poznan-Łódź-Radom-Siedlce-Białowieża- Białystok-Łomza (serwujemy: bosman, lech, łódzkie?, warka, dojlidy, łomża + bikini) Trasa II Jasło-Radom-Pionki-Siedlce-Hajnówka-Białowieża- Białystok (tyskie-warka-dojlidy + żubrówka/millenium2000 + studentki w bikini) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC WARKA IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:19 spoko. a tak przy okazji - niejakiemu "bongowi" ktos chyba przyłozył za mocno w czerep ... zastanawia mnie jak to sie stało ze cała debata przeniosla sie nagle do Jasła ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC WARKA IP: *.*.*.* 06.07.02, 23:21 włączyc hamulce bezpieczeństwa i powrót na właściwy szlak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC WARKA IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:27 tzn. pozostanmy i w Jasle, ale mazowsze to mazowsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC WARKA IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:38 to w sumie calkiem sympatyczne miejsce; no a u nas chwilowo cichosza ... moze nechste mal sobie odbijemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC WARKA IP: *.*.*.* 06.07.02, 23:40 Co sie odwlecze to nie uciecze. Dzieki za twórczy wkład w rozwój naszych ziem. Zaczęło sie tak niewinnie, a tu proszę = cała instytucja IC Warka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC WARKA IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:42 no a porty lotnicze, a laski w bikini ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC WARKA IP: *.*.*.* 07.07.02, 00:04 Nie wszystko na raz. Trzeba to przemyslec. Dalismy przykład, ze Polak potrafi. Z tym sobie tez poradzimy. Podsumujmy: * autostrada - jest * drogi ekspresowe - są * IC Warka - jest * loty transmazowieckie - myslimy nad tym * laski w bikini - równanie z kilkoma niewiadomymi Nie będzie nudno. I to by bylo na tyle (tylko dzisiaj). HEJ !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.pk.edu.pl 08.07.02, 00:37 Co tam w Siedlcach ????? Jak nasz projekt "bikini" ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.07.02, 11:16 Autostrada i IC miedzy Radomiem i Siedlcami?? Hmmm.... brzmi ciekawie. :) Ale chlopaki, powinniscie jednak uwazaz piciem piwa w takie upaly!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.chemia.pk.edu.pl 08.07.02, 14:50 he, he ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer IC Warka + autostrada WR -WS IP: *.*.*.* 08.07.02, 20:32 Nie jest to skutek picia piwa, chociaż przydałoby się tez w ten upał, lecz efekt trwającej juz pewnego czasu "burzy mózgów" n. t. Jak zintegrować się w tworze o nazwie woj. mazowieckie? I chociaz brzmi to jak dobry żart, to jeżeli przeczytać te bardziej i te mniej dorzeczne wypowiedzi na wątkach siedlecko-radomoskich zarówno w Siedlcach jak i w Radomiu (w porywach też w Jaśle), jest w tym coś na rzeczy. W każdym rzucamy pomysły, które nie muszą być z góry skazanie na zapomnienie. Do odważnych swiat należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: IC Warka + autostrada WR -WS IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.07.02, 20:46 I bardzo dobrze! Moj post nie mial w zadnym razie na celu zniechecenia Was! Pozdrawiam i zycze dalszych ciekawych pomyslow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka + autostrada WR -WS IP: *.*.*.* 08.07.02, 20:49 Dzięki za "zagrzewkę". Wszelkie nowe pomysły i podpowiedzi mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer IC Warka / autostrada WR - WS IP: *.*.*.* 09.07.02, 08:42 IC startuje, kto się dosiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka / autostrada WR - WS IP: *.chemia.pk.edu.pl 09.07.02, 12:50 Ja moge robic za maszyniste ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: IC Warka / autostrada WR - WS IP: *.altkom.com.pl 09.07.02, 13:34 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > Ja moge robic za maszyniste ;-) A kto robi w WARS-ie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka / autostrada WR - WS IP: *.chemia.pk.edu.pl 09.07.02, 14:06 Moze jakas Jaslanka w bikini ? na forum Jasło trwaja zaawansowane poszukiwania kandydatek ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: IC Warka / autostrada WR - WS IP: *.altkom.com.pl 09.07.02, 14:31 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > Moze jakas Jaslanka w bikini ? > na forum Jasło trwaja zaawansowane poszukiwania kandydatek ... > ;-) Czyli tak, łomżzyniankom przybywa konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka / autostrada WR - WS IP: *.chemia.pk.edu.pl 09.07.02, 16:02 w wyniku zdrowej konkurencji wyłonimy najatrakcyjniejsze egzemplarze. wygra lepszy ... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka / autostrada WR - WS IP: *.*.*.* 09.07.02, 19:39 W zasadzie przybywa nam wagonów i pasażerów. Personel trzeba wzmocnić zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka / autostrada WR - WS IP: *.chemia.pk.edu.pl 10.07.02, 09:24 szczególnie o frakcję kobiecą ...... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec IC Warka - autostrada WR WS IP: *.altkom.com.pl 10.07.02, 09:48 Bez kobiety IC nie ruszy niestety (na szczęście) Personel gustownie ubrany w regionalne bikini WS WR RSJ BL .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.altkom.com.pl 10.07.02, 10:36 Na razie w składzie wagony WR WS RJS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.chemia.pk.edu.pl 10.07.02, 15:53 jako maszynista bede musiał przed wyjazdem dogłębnie sprawdzic kwalifikacje kobiecego personelu... cóz, złóżba nie dróżba .... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.*.*.* 10.07.02, 19:29 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > jako maszynista bede musiał przed wyjazdem dogłębnie sprawdzic kwalifikacje kob > iecego personelu... > cóz, złóżba nie dróżba .... Zaraz, zaraz, a nie to przypadkiem robota kontrolera- rewidenta? > ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.pk.edu.pl 10.07.02, 19:46 w ramach oszczednosci wezme oba etaty ... ;-) ta linia musi byc zarzadzana ekonomicznie i zarabiac kupe kasy na rozwój uniwersytetów w Radomiu i Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.*.*.* 10.07.02, 19:50 A jak się za bardzo nadwerężysz? W tej rewizji moge Ci trochę pomóc. A może dostaniemy jakieś granty na poczet przyszłej działalności uniwersytetów w Radomiu i Siedlcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.pk.edu.pl 10.07.02, 19:59 na 150 wniosków o granty do KBN odrzucono w ostatnim rozdaniu 137 .... :-((( jak widac małe szanse; tym bardziej ze to rozdanie było ostatnie - własnie likwiduja KBN; kto go zastapi nie wie nikt :_((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.*.*.* 10.07.02, 20:44 Toż to jawna granta. To moze grancik w Brukseli, że niby integracja, aktywizacja, restrukturyzacja, kolejowa ekologizacja,browarnicza naturalizacja, kulturowa bikinizacja ... i prawie juz Alzacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.pk.edu.pl 10.07.02, 20:51 a to juz lepiej .... jesli zapiszemy w grancie ze na uszycie standartowego bikini zuzyjemy 50% normalnie używanej ilości materiału to zyskamy mocne podłoże ekonomiczne dla projektu i kasa może wpadnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.*.*.* 10.07.02, 21:24 a materiał będzie ekologiczny, bo z odzysku, tzn. wykonany w ramach recyclingu, oraz że będzie to inicjatywa pokojowa w stosunku do sąsiadów, to moze jednak ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.pk.edu.pl 10.07.02, 21:28 a na dodatek zdjęcia jaslanek noszacych te produkty przeslemy gratis do siedziby funduszu Phare. oprawione w złote ramy - niech se dzemojady powieszom na scianie i zobaczom jak wygladaja ładne dziewczyny .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.*.*.* 10.07.02, 21:37 ale musi byc tak europejsko-srodkowo, czyli nie tylko jaślanki - tylko tak miedzyregionalnie, ze szlaku przejazdu IC Warka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.pk.edu.pl 10.07.02, 21:43 no ba .... a widziales jakie sliczne sa radomianki ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.*.*.* 10.07.02, 21:53 Wyobraź sobie, ze tak. Znam co najmniej 3, palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.pk.edu.pl 10.07.02, 21:55 tylko palce ... ?? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.*.*.* 10.07.02, 22:13 Zwietrzyłem podstęp i nie dam się podpuscic. Wszystko co radomskie traktuję z należna powagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.chemia.pk.edu.pl 11.07.02, 11:39 spoko spoko .... ukrasc buziaka radomiance to jeszcze nie przestepstwo .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.*.*.* 11.07.02, 15:58 Jednak miałem rację. GOFA TO NAJNORMALNIESZA W SWIECIE DZIEWCZYNA JEST. Od razu zrobiło się przyjemniej, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.pk.edu.pl 11.07.02, 22:53 NO BA .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.*.*.* 12.07.02, 14:12 Mało tego, obie z Gosią-s trochę nawet sobie w Swinoujściu podżartowują z naszego niedołęstwa na odcinku rozpoznania kobiecych obiektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.chemia.pk.edu.pl 12.07.02, 15:26 demokracja. my mamy swój ubaw, one swój. jak tam w temacie IC ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: IC Warka - autostrada WR WS IP: *.*.*.* 12.07.02, 15:37 Odjazd jak zwykle wieczorem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Koniec IC Warka? IP: *.*.*.* 13.07.02, 12:30 Czy ta cisza oznacza, że temat został wyeksploatowany? Jeżeli tak - to finito! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Koniec IC Warka? NEVER !! 13.07.02, 13:43 dlaczego sie tak szybko poddajesz. temat jest jeszcze niewyeksploatowany nawet w 5%. na razei nie udalo sie nam jednak pozyskac ludozerców, choc byl pewien oddzwiek z Jasła i Swinoujscia. a jak wiadomo ludozercy sa integralnym elementem naszego byznesplanu. w kazdym razie odjezdzamy dzis planowo o 18.00 i mam nadzieje ze gosia-s tym razem zdąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Koniec IC Warka? NEVER !! IP: *.*.*.* 13.07.02, 14:52 OK - jedziemy dalej. Idę się posilić i jeżeli nic mnie nie dopadnie - ruszam w nocny rejs. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Koniec IC Warka? NEVER !! 13.07.02, 14:54 trzeba omowic harmonogram baletow nocnych podczas budowy mostu w kozienicach ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Koniec IC Warka? NEVER !! IP: *.*.*.* 15.07.02, 20:46 Mostu dla IC Warka w Kozienicach nie musimy budować, bo pojedziemy istniejącymi juz torami przez Dęblin. Wielką sprawą będzie jednak modernizacja szlaku do 160 km/godz. Budowa nowego nie bardzo sie opłaca, skoro jest istniejący i do tego słabo wykorzystany. Most w Kozienicach jest potrzebny dla autostrady WR - WS, ponieważ nie ma tu innej przeprawy przez Wisłę, nie ma także rozsądnego alternatywnego połączenia drogowego. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Koniec IC Warka? NEVER !! 16.07.02, 11:51 chodziło mi o osiagniecie dodatkoweog efektu w postaci "kolejowej aktywizacji" kozienic. tor z bakowca do kozienic jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zerwiec Re: Koniec IC Warka? NEVER !! 22.07.02, 17:22 Jakoś ostatnio nikogo z Radomia na forum siedleckim nie widzę...a szkoda... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Siedlce pozdrawiają Radom 17.07.02, 17:45 co jest ? mixer i browarek na emigracji ... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Siedlce pozdrawiają Radom IP: *.*.*.* 28.08.02, 07:38 Duzo wody upłynęło w Radomce (ew. poproszę o sprosto- wanie)od ostatnie wizyty w Radomiu. No, ale kanikuła powoli mija i wracamy, jeszcze troche niesporo, do dawnego rytmu. Pozdrowy! :) Odpowiedz Link Zgłoś