Dodaj do ulubionych

Wydało się - książka o Jacku Malczewskim

IP: *.udn.pl 23.02.05, 22:40
Miałem tę książkę w ręku. Bardzo starannie jak na radomskie warunki wydana i
dobrze wydrukowana. Wiem na pewno,że opracowanie edytorskie lub graficzne jak
kto woli, jest dziełem p. Jerzego Kutkowskiego. Jest też autorem zdjęć. Czemu
pan Domański tego nie zauważył? Gdzie tę książkę można kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Amos Re: Wydało się - książka o Jacku Malczewskim IP: *.nfz.gov.pl / *.crowley.pl 24.02.05, 08:22
      Cieszy każda dobra wiadomość o Radomiu. To bardzo potrzebna i ważna dla naszego
      muzeum książka.Gratulacje.
    • Gość: erni Re: Wydało się - książka o Jacku Malczewskim IP: *.udn.pl 24.02.05, 16:42
      Wszystko fajnie.Tylko dlaczego dopiero teraz? Czy nie można było wydać w dniu
      otwarcia wystawy? Albo nieco wcześniej? To drugie byłoby lepsze.
      • Gość: muza Re: Wydało się - książka o Jacku Malczewskim IP: *.udn.pl 24.02.05, 19:47
        To nie jest katalog do wystawy. Pytałam o katalog w muzeum. Będzie ale nie
        wiadomo kiedy.Może w rok po wystawie? Album o Malczewskim widziałam na
        wernisażu p. M. Strzelec. Myślę że zarówno forma jak i treść stawia go wśród
        najlepiej wydanych książek polskich a wśród wydawnictw radomskich jest to biały
        kruk tym bardziej,że nie ma go w sprzedaży.
        • Gość: hm.. Re: Wydało się - książka o Jacku Malczewskim IP: 193.111.144.* 25.02.05, 08:05
          a przy okazji .. spróbujcie moi drodzy nabyć to dzieło ... hm ... ja próbowałem
          i ... nic.
          Pozdrawiam.
          • Gość: dodek Re: Wydało się - książka o Jacku Malczewskim IP: *.udn.pl 26.02.05, 23:44
            A dlaczego pan Pulnar zaspał z katalogiem do wystawy Malczewskiego? Katalog
            powinien byc na otwarciu. Teraz jest następna duża wystawa i to samo - otwarcie
            było katalogu nie ma. Wstyd panie dyrektorze. W Warszawie taki numer by nie
            przeszedł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka