Dodaj do ulubionych

Jakie auto kupić?

IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:03
Witam wszystkich i sedecznie pozdrawiam.Mam takie pytanko? jaki samochód mi
polecacie za 10000zł.co warto kupić biorąc pod uwagę koszty póżniejszej
ekspl.chodzi o to żeby było potem tanio jeżdzić.Kumpel poleca mi korsę
warto???
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Jakie auto kupić? IP: *.radman.pl 16.03.05, 18:20
      Najlepiej popytać znajomych, a jeszce lepiej jak znajomy to mechanik.
      Osobiście polecałbył coś niemieckiego. Opel, VW.
      • Gość: MONISKA5 Re: Jakie auto kupić? IP: *.radom.pilicka.pl 16.03.05, 19:22
        ZE WSZYSTKICH MAREK JAKIE WYPROBOWALISMY NAJLEPIEJ SPRAWIALA SIE OPEL
        VECTRA .TERAZ JEZDZIMY TRZECIA VECTRA ,OBECNA Z 94 ROKU. NIE MA Z NIA ZADNYCH
        KLOPOTOW.NAJLEPIEJ Z DWOLITROWYM SILNIKIEM.
        • Gość: rycho Re: Jakie auto kupić? IP: *.udn.pl 16.03.05, 20:26
          Za takie pieniądze ja też proponuję Vectre.Jest duża,wygodna nie jest droga w
          eksploatacji.
        • Gość: Rudolf Kruk Re: Jakie auto kupić? IP: *.lns5-c7.dsl.pol.co.uk 16.03.05, 22:34
          Vectra to najgorszy wybor.Złom.Najbardziej wadliwe auto dlatego takie tanie na
          zachodzie.
        • marcin9612 Re: Jakie auto kupić? 17.03.05, 13:31
          radze volkswagena
          bo to jest auto godne polecenia
    • Gość: Ewka Re: Jakie auto kupić? IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:36
      To jeżeli Vectra to który rocznik i jaki silnik???
    • Gość: dowcipniś Re: Jakie auto kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:36
      na pewno nie malucha
    • Gość: mech Re: Jakie auto kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:31
      corsa to dobry wybor, choc auto male, jezeli nie masz aspiracji na duzy samochod
      to wystarczy. zastanow sie tez nad astra samochody sprawdzone i lubiane,
      odrobine wieksze od corsy i wydaje mi sie bardziej komfortowe. najlepsza astra
      to 1.6i 8V.
      • Gość: żona Re: Jakie auto kupić? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 17.03.05, 11:32
        a ja proponuje juz raczej w tym przedziale Renault CLIO lub CLIO2...troche
        dolozyc a ma sie solidna firme,mocny silnik i ekonomiczną jazde.ja mialam
        najpierw CLIO1 teraz mam CLIO2 (a bodjaze juz weszla 2ka po liftingu)i wcale
        nie narzekam.wrecz przeciwnie.W zasadzie polecam jeszcze PUNTO2.czesci tanie
        ale slabszy silnik.Nawet wolalabym PUNTO niz starego Opla.
        • Gość: spec Re: Jakie auto kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:01
          Jak dla kobiety corsa to dobry wybór mało pali, w bagażniku zmieszcza sie
          zakupy, dobry samochód na codzinną jazdę po mieście. Jeśli chodzi o samochód
          rodzinny astra 1.6 silnik nie do zajeżdżenia, tania w utrzymaniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka