Dodaj do ulubionych

Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.radom.pl 02.04.05, 22:28
Wszystkie stacje telewizyjne uczciły pamięć Ojca Świętego, niestety telewizja
kablowa Dami nie potrafiła tego zrobić w odpowiedznim momencie zamiast oddać
cześć Wielkiej Postaci puściła program z teledyskami i fragmenty konkursu
piosenki. SKANDAL wszyscy zdążyli oprócz nich!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: :/ Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 02.04.05, 22:31
      Tak!!! 100% lepiej wyglądają wszystkie czarne portale internetowe, które
      musiały to przygotować przed śmiercią Papieża!! Naprawdę super... Papież żył, a
      oni pisali komantarze na kopyto jak źle jest bez Niego!!! Tooo jest super :/
    • Gość: M. Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.04.05, 22:33
      To się nazywa profesjonalizm! Mieli przygotowane materiały na różne
      okoliczności. A Ty swoją drogą ciesz się, że nie puścili jakiejś czkawki
      prezydenta i jego propagandy sukcesu!!!
      • Gość: :/ Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 02.04.05, 22:34
        Zresztą już się Dami poprawiła... zejdźcie z nich ;/
    • Gość: . Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 22:36
      powiedz mi, czy to teraz jest najważniejsze?
      A co Ty robiłeś w tym czasie - przeskakując z kanału na kanał oceniałeś, która
      stacja zorganizowała najlepsze show?
      ...a może trochę refleksji w ciszy
    • Gość: Przemyslaw Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.pl 02.04.05, 23:06
      PIENIACZ z ciebie
    • olo1033 Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! 03.04.05, 07:16
      Zgadzam się z wypowiedzią prawie 40 min po zgonie Papież tvk-vectra(już nie
      dami) nadawałe te idiotyczne dyski,ryki kręcenia du.... ,wrzaski i skakania
      zamiast uczcić bolesną dla nas śmierć wielkiego Polaka.Ruskiej tv się nie
      dziwię bo u nich to normalka jak u kacapów.Osobiście dzwoniłem do studia z
      pytaniem czy oni poszaleli ,po krótkim czasie wyłaczono te idiotyczne dyski i
      wywiady a na ekran dano mszę a pózniej zdjęcia Ojca Swiętego co im nie bardzo
      wyszło,brak było dzwięku itp...Takie stanowisko i podejście do programu woła o
      pomstę do nieba.Gratulacje dla pana prezesa że ma tak dobrany personel i
      tak "dobrą "organizaję pracy ze w taki sposób przyjęto komunikat o śmierci
      najwiekszego polaka w dziejach narodu.Oj nieładnie -wszyscy zdążyli tylko ta
      niechciana w Radomiu pańska tvk nie mogła zdążyć.To jest skandal.....
      • Gość: ??? Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.04.05, 10:19
        Pogięło Cię? Od piątku w TV Dami nie ma żadnych teledysków, które byłyby
        niestosowne w takiej chwili. Cały sobotni dziennik był poświęcony Papieżowi! O
        23.00 wsobotę po śmierci Papieża była transmitowana Msza z Katedry. Jaki ty
        kanał ogladałeś? bo na pewno nie tv Dami. Stuknij się w czoło!
        • olo1033 Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! 03.04.05, 10:35
          Szanowny fermęciarzu 'z 3-ma ???" napisałem prawdę o tym co zauważyłem i co
          mnie zabolało.Tak, mszę włączono o godz.23.Nie ubliżaj mi pacanie ,bo ja
          narazie ciebie szanuje.Jak masz cywilną odwagę to się zaloguj i wówczas pisz
          różne głupoty a nie anonimowo jak judasz....
          • Gość: ??? Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.04.05, 10:43
            Ja też Ciebie szanuję i usiłuję zrozumieć. Chociaż to niełatwe. Specjalnie
            ogladałem Dami bo wszystkie inne stacje pokazywały mniej więcej to samo. Nie
            zauważyłem żadnych teledyskówi i kręcenia... wiadomo czym więc zastanawiam się
            kiedy Ty to widziałeś. po prostu wydaje mi się że piszesz żeby pisać. Może ktoś
            kto nie oglądał Dami oburzy się razem z Tobą ale nie ja. A co do przedstawiania
            się - to olo1033 też zdaje się nie jest nazwiskiem.
      • Gość: zorientowany Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.04.05, 10:57
        Coś Ci się OLO powaliło w głowie. W Dami od piątku nie ma nadawała
        tych "idiotycznych dyskow,ryków kręcenia du.... ,wrzasków i skakania"
        Nie puścili nawet meczu Radomiaka. Jeśli oglądasz program uważnie zauważysz
        że emitowana są także zdjęcia papieża bez dzwięku (zamieżony efekt)
        Kiedy ty siedziałeś grubą dupą na fotelu i cpykałeś po kanałach oni
        zasuwali a Ty mogłeś dzieki temu zobaczyć kawałek tego co się dzieje w Radomiu.
        z poważaniem. Zorientowany

• Gość: taki tam Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net 04.04.05, 10:50
        Na wstepie gratuluje niektórym wyczucia chwili i wybrania odpowiedniego momentu
        na ten watek.
        >>Zgadzam się z wypowiedzią prawie 40 min po zgonie Papież tvk-vectra(już nie
        dami) nadawałe te .......
        Jeśli nie zauwazyłes to Program Lokalny nadaje cały czas jako DAMI i od kilku
        lat robia go Ci sami ludzie, którzy nie sa pracownikami Vectry.
        >>Osobiście dzwoniłem do studia z pytaniem czy oni poszaleli ,po krótkim czasie
        wyłaczono te idiotyczne dyski i wywiady
        I chwała Ci za to. Dzieki Ci równiez za Mango, Kino Polska (tu chyba cieżko było
        Ci sie dodzwonić) i kilka innych. Zapomniałes jednak o Hyper. Ci nadawali jakies
        kretyńskie strzelanki jeszcze długo po 22..
        >>Gratulacje dla pana prezesa [....] -wszyscy zdążyli tylko ta
        niechciana w Radomiu pańska tvk nie mogła zdążyć.To jest skandal.....
        I teraz to pan prezes zabierze ta niechciana swoja tvk z Radomia, juz nie na
        kilka dni tylko na stałe. I po co było tak krzyczec i protestowac kilka miesiecy
        temu jak "ta tvk" była po raz pierwszy zabierana. Dzis byłby spokój

Naprawdę, w wypowiedziach niektórych brakuje nawet odrobiny logiki.
        A Program Lokalny stanął na wysokości zadania. Ciekawe ile innych takich
        programów w Polsce zrobiło extra program.
    • Gość: zbulwersowany Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.111.144.* 03.04.05, 10:20
      Cały świat wierzący i niewierzący w smutku i zadumie pożegnał świętego
      człowieka, który całe swoje życie oddał dla Chrystusa i nas ludzi. Prawie cały,
      ponieważ odnosze wrażenie, że Radomskie środowisko akademickie ma wieksze
      wartośći - nie widziało potrzeby odwołania meczy ligowych AZS-u, a to co się
      działo w akademiku "bliźniak" po ogłoszeniu przez Watykan śmierci Papieża - ja
      nie mam nawet na to słów, bardzo głośna muzyka i śmiech "ludzi" - to nie są
      ludzie, jeżeli nie potrafią uszanować rozpaczy innych, chcących przeżyć tą
      trudną dla nas ludzi chwilę (bo On jest u ojca szczęśliwy i spełniony a przede
      wszystkim nie cierpi) w ciszy, to nie zasługują na szacunek. Ja mieszkam w
      akademiku i jest mi wstyd za tych „ludzi”.
      • Gość: misia Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.04.05, 12:51
        CHOĆ W TAKIM MOMENCIE ZACHOWAJCIE TROCHĘ SZACUNKU DLA PAPIEŻA, siebie nie
        musicie szanować, wasz wybór
        • Gość: ktoś Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 03.04.05, 14:32
          Jak można było wczoraj rozgrywac mecz siatkarzy w Rdaomiu. Brak słów.
          (*) (*)
    • Gość: ŁEPEk Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.111.144.* 03.04.05, 16:11
      nie podburzajcie już!
      • Gość: xxx Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.04.05, 16:42
        BRAKIEM SZACUNKU JEST TEŻ ŻE DZIŚ OTWARTY BYŁ MARKET "SELGROS" ORAZ TO ŻE
        ZNALEŹLI SIĘ TEŻ TAM KUPUJĄCY, BYLI CHYBA NA LAICKIEJ MSZY W SELGROS !!!!!
        CHYBA KIEROWNICTWO TEGO MARKETU TO NIE ŻYDZI BO ONI MAJĄ SZACUNEK, TYLKO PRO
        ESESMAŃSCY NIEMCY WYKORZYSTUJĄCY LUDZI W CZASIE ŻAŁOBY NARODOWEJ DO PRZYMUSOWEJ
        PRACY.
        jestem bardzo PORUSZONY TAKIM POSTĘPOWANIEM WSZYSTKICH KTÓRZY NIE USZANOWALI
        JANA PAWŁA II I HANDLOWALI DZIŚ ORAZ UCZESTNICZYLI W NABIJANIU KABZY
        ATEISTOM!!!!!!!!!!
        • Gość: normalny Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.arcor-ip.de 04.04.05, 17:44
          Trochę szacunku, ludzie którzy tam pracują też przeżywają odejście Wielkiego
          Polaka, a market został zamknięty wcześniej również po to by ci "zmuszani do
          przymusowej pracy przez proesesmańskich niemców" mogli pójść i pomodlić się w
          intencji Jana Pawła II. Dlaczego u nas musi być zawsze tak, że bez wzgledu na
          okoliczności i powagę chwili zawsze znajdzie się jakiś pieniacz obrzucający
          błotem wszystko i wszystkich. Jakie trzeba mieć kompleksy, żeby zamiast godnie
          uczcić pamięć Ojca Świętego wykorzystać okazję by dołożyć niemcom żydom (a co z
          ukraincami, a gdzie eskimosi i cykliści?. Żeby Ci, obrońco wiary, Nasz Papież
          z nieba nie przyłożył przez łeb pastorałem za głupoty które wypisujesz.
    • Gość: KLERYK Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 03.04.05, 17:04
      w marketach radomskich kupowali potrzebujacy,o zgrozo gdyby to byli ateisci
      tzn ,zew Radomiunm ich jest wiece4j.Ruch jak w n ormalna niedziele.Nie
      wyglupiajcie sie z tymi ateistami.
      • Gość: xxx Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.04.05, 17:06
        a co ty też byłeś też potrzebujący czy tam pracujesz?
    • Gość: wr555 Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 18:49
      SPOKOJ...
      • Gość: Kuba Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:00
        Na ul. Działkowej w poniedziałek grupa pijanych wyrostków uczciła pod
        sklepem śmierć Papieża przy piwku .Krzykom i buzgom nie było końca.
        Dyżurny policjant po moim telefonie zapytał czy jest ich dużo
        odparłem że około 10.I to był mój błąd bo czekałem na interwecję
        około godziny ale nie przysłano radiowozu chyba się przestraszyli.Po
        co ta policja wyrzucic na zbity pysk , kiedy zrobia z tym dziadostwem
        porządek !!!
        • Gość: Widz Dami Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 05.04.05, 16:42
          Zaraz po wiadomości o śmierci Papieża telewizja Dami puściła materiał ze
          zdjęciami zresztą jest on często puszczany. Skoro nie mieli czego innego pusić
          to pusili teledyski.
          • Gość: mk Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 05.04.05, 17:08
            Może i Dami odrazu nie zmieniła tematyki nadawanego programu ale za to nadrobiła to później. Za to lokalne (i nie tylko) stacje radiowe odpowiednio się zachowały. Ale zamiast oceniać sami powinniśmy się zachowywać jak przystoi do tych przykrych chwil.
            • 3x3 Re: Brak szacunku dla Ojca Świętego!!!!!!!!!!!!!! 05.04.05, 22:02
              a o kim tu mowa "brak szacunku dla Ojca Swiętego"? czy chdzi o papieza? bo ile
              wiem to Ojciec Świety jest jeden i tylko w Niebie czy cos się zmieniło?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka