Dodaj do ulubionych

======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??========

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:09
Obserwuj wątek
    • Gość: bykos Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:28
      było????czy nei było???
      • Gość: sandra Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:57
        • Gość: sandra Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:58
          raczej nie było.
          • zielonejapko Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== 30.04.05, 14:00
            jak przejezdzalem w zeszly weekend to jeszcze bylo glucho i cicho... no i co z
            royal'em ?
            • Gość: marta Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.udn.pl 02.05.05, 12:53
              moze ktoś umie na dzień dzisiejszy odpowiedzieć na pytanie z postu?;)
              • Gość: remik Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.udn.pl 02.05.05, 13:02
                a o co chodzi jaka czarna owca?
                • Gość: poszukujaca Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:52
                  potrzebuje kontaktu do Ciebie.. jakiegokolwiek, z gory dzieki wielkie.
      • Gość: baran Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.radom.pl 19.05.05, 14:00
        chyba nikt nie wie a gdzie ona jest?
    • Gość: Wlasiciel Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.05.05, 12:21
      Czarna owca zostanie otwarta 13 maja i kropka. Zostaly jeszcze drobne
      wykonczenia wnetrza, mysle ze zdazymy.... Musimy zdazyc bo ludzie juz nie moga
      sie doczekac.
      • Gość: kalsijks Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 08:56
        13 maja , czyli juz w piatek bedzie otwarcie????

Ale naprawde czy ktos sobie jajo robi podszywajac sie za wlasciciela ....:)
        • Gość: kolo Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:19
          czy wlasciciel mowil prawde!!jakies potwierdzenie bo otwarcie mialo juzbyc z 10
          razy!!pozdrawiam i czekam na otwarcie...to jak????
      • Gość: lilek Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:54
        Zgadzam sie, powinni juz otworzyc to DEJA VU!!!

Ja tez na małolaty nei zwracam uwagi, niech robia co chca ja tam sie bawie w swoim gronie, kazdy odpowiada za siebie, i po co narzekac na małolaty,dresy, wszędzie sie wczeszą, a czy z tego powodu mam miec złą zabawe??
    • Gość: agatka Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.udn.pl 09.05.05, 16:29
      mama nadzieje ze nie otworza znowu teko ku..dołka z
      nieletnimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: aga Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.udn.pl 09.05.05, 16:42
      jak tam byłam to było straszne, 16 oćpane, że nie wiedziały co sie dzieje
      dokoła, przy barze nikt nie sprawdza dowodów, ciągle bójki, można zarobić
      szklanka w łeb na sali na dole bo tam rzucaja z góry - co za durnota to
      wymysliła???????????????????????????????????????????????????????????????????
      rzyganie po kątach,słyszałam, że jakąś dziewczyne zgwałcili w
      kiblu????????????????????????????????????????????????????????????
      • Gość: aaaaaaa Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:32
        z tym wszystkim sie zgadzam , ale tak czy tak mogli by otworzyc ..bo to jedno z
        niewielu miejsc w radomiu gdzie mozna potanczyc:|

Ja zawsze chodzilam sie pobawic nie zwracalam uwagi na malolaty i dreholi i
        bylo fajnie

A przeciez w koncu to Radom i zaden lokal nie ominie nalotu dresuf:D:D

w Deja vu bylo okik poza tymi "bombami" - z tym to juz te dresy przesadzali ;//
        • Gość: barry Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.udn.pl 11.05.05, 23:21
          Tylko nie czarna owca z nowu sie zaczna dymy z jakimis wiesniakami w
          dresach ,skorkach i maluchach na tablicach WRA.Wiesniaki i chamy jezdzijcie
          sobie lepiej poza granice miasta
          • Gość: liket Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:05
            oj barry ale hojrak z ciebie, pisząc tak , sam przyznajesz sie do tego ze jestes wiesniakiem, bo skoro nie chodzisz do DEJA VU, to pewnie jezdzisz do np. ostrowca, błotnicy, maliszewa czy innych wioch i sorry w takim razie kto tu jest wiesniakiem i z wiesniakami sie bawi??? noooo-brawo - własnie,- ty!Dobra odpowieedź, bo skoro jezdzisz poza granice radomia
            • Gość: REJF1 Re: ======Czy otworzą CZARNĄ OWCĘ ??=== IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.05.05, 19:44
              Witam

Chciałem tylko podac informację:
              www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=2048&news_id=62871

Tak więc - cierpliwości - jeżeli wogóle kiedyś. No chyba, ze własciciel złatwi
              sobei po cichu papiery i sprawa przycichnie

A wogóle to skąd nazwa "czarna owca" ??

Darz bór

Rafin
              • zielonejapko Re: ======Czy otworzą CZARNĄ OWCĘ ??=== 12.05.05, 20:37
                cos Ci sie pomylilo... Czarna Owca ma byc na ul. Limanowskiego.
                • Gość: he Re: ======Czy otworzą CZARNĄ OWCĘ ??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:28
                  no na zaeromie to royal mial byc!!
                  • Gość: radomianka Re: ======Czy otworzą CZARNĄ OWCĘ ??=== IP: *.udn.pl 19.05.05, 20:09
                    Prędzej burdel otworza a nie ROYAL??????????
                • Gość: lelek Re: ======Czy otworzą CZARNĄ OWCĘ ??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:24
                  No i było dzis to twarcie?????Wie ktos??
                  • Gość: tola Re: ======Czy otworzą CZARNĄ OWCĘ ??=== IP: *.udn.pl 17.05.05, 09:58
                    otworzyli czy nie? a jak nie to gdzie można iść potańczyć w Radomiu?? i dejavu
                    to czarna owca teraz czy powstał nowy lokal gdzie można sobie potańczyć troszkę?
                    • Gość: gierek Re: ======Czy otworzą CZARNĄ OWCĘ ??=== IP: *.net / 80.50.24.* 19.05.05, 17:52
                      otwarli...kurde ale syff, dresiarstwo sie nazjezdzalo masa chamow z okolicznych
                      wiosek, burdy non stop muza tylko techno-chamskie niemilosiernie, bojki co
                      chwila, w pewnym momencie ochrona zaczela napoierdzielac grupe 10 bijacych sie
                      osob kijami od golfa, no wiecej tam nie pojde normalnie strach
                      • Gość: tola Re: ======Czy otworzą CZARNĄ OWCĘ ??=== IP: *.udn.pl 19.05.05, 19:35
                        jak techno, dresy i zaczepki to odpada..a taką miałam ochotę sobie trochę
                        potańczyć :(
                      • Gość: b Re: ======Czy otworzą CZARNĄ OWCĘ ??=== IP: *.udn.pl 19.05.05, 20:13
                        a mnie to wygląda na zwykłe kłamstwo...
            • Gość: flo Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:00
              zrozumcie maluczcy, którzy obrażacie ludzi tylko dlatego że naja to szczęcie
              miszkać na wsiach.
              To Wasze "miasto" to dopiero wiocha!
              Dlaczego radomianie tak starsznie potrzebuja znaleźć kogoś gorszego od siebie?
              Trudno Wam będzie - bo to Wy jesteście sfrustrowanymi matolami bez KASY.
              To u Was dresiarstwo, ćpuństwo i złodziejstwo się pleni.
              Dlatego oceniacie innych wedle siebie.
              A co do klubów poza miastem - ja jestem bywalcem Taboo w Błotnicy - powiem tak:
              ani kultury, która tam panuje ani klinatu, ani nawet wyposażenaia (nie mówiąc o
              nagośnieniu czy światłach) w ŻADNYM radomskim klubie nie ma!
              I zapewne nie będzie bo nikt przy zdrowych zmysłach nie zainwestuje w bande
              ćpunów i dresiarzy.
              Zainwestuja gdzieś na wsi, gdzie przyjda porządni Klienci (tacy co maja KASE, i
              nie szukaja dziury w całym) i klub będzie dochodowy.
              Wszystkie duże dobre kluby są poza maiastami.
              Tyle gwiazd co w Błotnicy to wszystkie te wasze miejsckie kluby przez najbliższe
              10 lat nie bedzie stac.
              Zreszta Taboo ma 15 miejsce w Polsce (ftb.pl - dotyczy klubów muzycznych) na
              300- iles tam klubów wogóle - a najwyżej notowany radomski "klub" jest na poz
              pierwszą 50-tką.
              Ale Wy mieszczanie i tak pewnie sobie to jakoś wytłumaczycie...
              (uważajcie, bo może się okazać że na wsiach ludzie mają szerszy dostęp do sieci
              niż Wy Radomianie
              Pozdrawiam
              i tarzajcie się.... w swoim ...dołku
              ;)
              • Gość: Radomianin Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.05.05, 13:38
                Przede wszystkim nie obrażaj wszystkich z tego miasta :>
                Jestem z Radomia i co prawda przyznam, że generalnie poziom kultury jest bardzo
                niski, ale to nie upoważnia Cię do obrażania wszystkich blisko 250 tys.
                mieszkańców :>

Ja aby sie pobawic od czasu do czasu jezdze do Krakowa :) W deja vu nigdy nie
                bylem - wystarczylo mi ze posluchalem co tam sie dzieje.
                Choc jak to piszesz "bo to Wy jesteście sfrustrowanymi matolami bez KASY" - moze
                i mam malo kasy ale nastolatkiem juz nie jestem i jakis poziom kultury mam - a
                na impry od czasu do czasu jezdze do Krakowa bo tam pelna kultura i szczerze
                mowiac przebywajac tam nie widze aby sie wyroznial jako "cham z Radomia",
                zapewne "warchol" Twoim zdaniem :>

• Gość: flo Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:50
                  Radimianienie masz racje- przepraszam, nie do konca oddalemw teksie swoje mysli.
                  Ten post kierowalem do wszystkich niby "radimian" co mysla ze sa HOHO
                  Wszystkich prawdziwych, kultularnych, z kasa czy bez przepraszam za niewlasciwe
                  sformulowania.
                  Smuci mnie, czytajac to forum ze spotykam bardzo czesto dwa rodzaje piszacych
                  (acz nie tylko sa tacy tutaj): politykienierow co wszystko absolutnie wszystko
                  jest dla nich polityczne i tych drugich - do ktorych wlasnie kierowalem
                  poprzedni post, czyli zwyklych chamowm co tylko ublizyc innym a siebie wywyzszyc
                  potrafia
                  pozdrawiam Radomian
                  flo ze Wsi
                  • Gość: swir Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 17:17
                    niom:)
                • Gość: gzyy Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.06.05, 19:13
                  doble, boble
                  <hahaha>
    • Gość: lalala Re: ======Czy już było otwarcie CZARNEJ OWCY??=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:38
      to bedzie to otwarcie?:D czy juz bylo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka