Gość: sympatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 09:28 wysoko prowadzi w notowaniach , życze oby został wybrany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olo1033 Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP 23.04.05, 10:39 Gość portalu: sympatyk napisał(a): > wysoko prowadzi w notowaniach , życze oby został wybrany >>>>>>>>> a ja mam odmienne zdanie .Będzie wielką pomyłką jak na fotelu prezydenckim zasiądzie twój sympatyk.Mnie osobiście jego kadydatura nie odpowiada z wielu powodów np..za duże ma mniemanie o sobie ,jest bardzo butny a nawet cyniczny,za dużo obiecuje co zrobi jak będzie prezydentem,(teraz jest mniejszym prez.i co zrobił??)żle układa mu się praca z innymi(Wałęsa!!)nie znosi uwag i porad innych itp....nie mówiąc już aparycji. >>jeżeli tak chcesz by prezydentem był p.Kaczynski to dokoptuj mu jeszcze do składu rządu :Giertycha,Leppera,Rokitę,Macierewicza,Dorna,Begier,Hausnera a wówczas nasza III RP będzie krainą miodem i mlekiem płynąca gdzie bezrobocie zmaleje prawie do zera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.04.05, 12:14 Życzę wszystkim Polakom żeby został Prezydentem RP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.udn.pl 23.04.05, 17:59 Jasne,że zostanie. To i Suski awansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwas Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.udn.pl 23.04.05, 19:08 tylko nie on! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też Krzysiek Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.prenet.pl 23.04.05, 18:16 A ja żadnemu Polakowi nie życzę, aby Kaczyński został prezydentem. Chroń nas, Panie Boże, przed jego butą i nieznajomością prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radsoon Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.227.udn.pl 23.04.05, 18:51 Jako idol populistów www.slownik-online.pl/kopalinski/9B94C9930B9FF7F8C12565800016CF79.php ma wielkie szanse. NIESTETY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:48 Wreszcie ktoś wukształcony !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:49 Wreszcie ktoś wykształcony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU Telegraf, Cargo Modlin i inne przekręty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:45 A najbardziej pamiętam im wkład w kampanię Wałęsy- antysemickie plucie na Mazowieckiego i festparteitagi wzorowane na pierwowzorach z seansami nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignorant Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.infoplus.com.pl 24.04.05, 12:39 Jak Kaczyński zostanie prezydentem to ja uciekam z tego kraju. Boże broń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSKIEGO! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.04.05, 13:27 Wspólnota Samorządowa z pewnością poprze tą ze wszech miar słuszną kandydaturę! Jeżeli ktoś ma inne zdanie niech przynajmniej rozsądnie je umotywowuje. Inaczej uznam, że jest to jakiś młody lewicowy pomiot trzepiący w klawiaturę komputera ukradzionego przez swojego ojca z PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umotywowanie Re: WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSK IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.04.05, 14:35 Chcesz umotywowania? proszę bardzo ---Oni nawet ksieżyc ukradli--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajek Re: WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSK IP: *.udn.pl 24.04.05, 16:20 Od dziecinstwa byli genialni. Ja głosuję na Kaczorowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSK IP: *.prenet.pl 24.04.05, 22:10 Chcesz umotywowania, dlaczego nie chcę Kaczorów? Żeby mi powiedzieli kiedyś: "Spieprzaj, dziadu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSK IP: *.udn.pl 24.04.05, 22:19 Spieprzaj dziadu... Nie ma lepszego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
pajjak Re: WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSK 25.04.05, 15:43 Trzeba mu powiedzieć to samo, co Kaczyński powiedział do pewnego emeryta jakiś rok temu: Spieprzaj dziadu! Ja Kaczyńskiemu mówię to samo, jego własnymi słowami: Spieprzaj dziadu! Jaki kandydat taki szacunek dla wyborców. I tyle… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula555 Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:11 taki on prof jak kwasniewski mgr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zartie Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.55.udn.pl 25.04.05, 23:11 Coś w tym jest. Jak był ministrem sprawiedliwości i prokuratorem generalnym, to słał do prokuratur takie pisma, że wszyscy zastanawiali się kto mu dał dyplom ukończenia studiów. BTW od jakiegoś czasu szukam informacji kiedy, gdzie i u kogo bronił doktorat, i jakoś wszystkie źródła w internecie (biografie, informatory naukowe) o tym milczą. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.04.05, 23:16 Poszukaj na stadionie X-cio lecia Odpowiedz Link Zgłoś