Dodaj do ulubionych

Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 09:28
wysoko prowadzi w notowaniach , życze oby został wybrany
Obserwuj wątek
    • olo1033 Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP 23.04.05, 10:39
      Gość portalu: sympatyk napisał(a):

> wysoko prowadzi w notowaniach , życze oby został wybrany

>>>>>>>>> a ja mam odmienne zdanie .Będzie wielką pomyłką jak na fotelu
      prezydenckim zasiądzie twój sympatyk.Mnie osobiście jego kadydatura nie
      odpowiada z wielu powodów np..za duże ma mniemanie o sobie ,jest bardzo butny a
      nawet cyniczny,za dużo obiecuje co zrobi jak będzie prezydentem,(teraz jest
      mniejszym prez.i co zrobił??)żle układa mu się praca z innymi(Wałęsa!!)nie
      znosi uwag i porad innych itp....nie mówiąc już aparycji.
      >>jeżeli tak chcesz by prezydentem był p.Kaczynski to dokoptuj mu jeszcze do
      składu rządu :Giertycha,Leppera,Rokitę,Macierewicza,Dorna,Begier,Hausnera a
      wówczas nasza III RP będzie krainą miodem i mlekiem płynąca gdzie bezrobocie
      zmaleje prawie do zera.
    • Gość: Krzysiek Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.04.05, 12:14
      Życzę wszystkim Polakom żeby został Prezydentem RP!!!
      • Gość: d Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.udn.pl 23.04.05, 17:59
        Jasne,że zostanie. To i Suski awansuje.
        • Gość: kwas Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.udn.pl 23.04.05, 19:08
          tylko nie on!
      • Gość: Też Krzysiek Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.prenet.pl 23.04.05, 18:16
        A ja żadnemu Polakowi nie życzę, aby Kaczyński został prezydentem. Chroń nas,
        Panie Boże, przed jego butą i nieznajomością prawa!
        • Gość: radsoon Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.227.udn.pl 23.04.05, 18:51
          Jako idol populistów
          www.slownik-online.pl/kopalinski/9B94C9930B9FF7F8C12565800016CF79.php ma
          wielkie szanse. NIESTETY.
    • Gość: muminek Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:48
      Wreszcie ktoś wukształcony !!!!
    • Gość: mu Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:49
      Wreszcie ktoś wykształcony !!!
    • Gość: EU Telegraf, Cargo Modlin i inne przekręty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:45
      A najbardziej pamiętam im wkład w kampanię Wałęsy- antysemickie plucie na
      Mazowieckiego i festparteitagi wzorowane na pierwowzorach z seansami
      nienawiści.
    • Gość: ignorant Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.infoplus.com.pl 24.04.05, 12:39
      Jak Kaczyński zostanie prezydentem to ja uciekam z tego kraju. Boże broń...
    • Gość: M. WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSKIEGO! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.04.05, 13:27
      Wspólnota Samorządowa z pewnością poprze tą ze wszech miar słuszną kandydaturę!
      Jeżeli ktoś ma inne zdanie niech przynajmniej rozsądnie je umotywowuje. Inaczej
      uznam, że jest to jakiś młody lewicowy pomiot trzepiący w klawiaturę komputera
      ukradzionego przez swojego ojca z PZPR.
      • Gość: Umotywowanie Re: WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSK IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.04.05, 14:35
        Chcesz umotywowania? proszę bardzo
        ---Oni nawet ksieżyc ukradli---

• Gość: fajek Re: WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSK IP: *.udn.pl 24.04.05, 16:20
          Od dziecinstwa byli genialni. Ja głosuję na Kaczorowskich.
      • Gość: Krzysiek Re: WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSK IP: *.prenet.pl 24.04.05, 22:10
        Chcesz umotywowania, dlaczego nie chcę Kaczorów? Żeby mi powiedzieli
        kiedyś: "Spieprzaj, dziadu"?
        • Gość: kaczka Re: WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSK IP: *.udn.pl 24.04.05, 22:19
          Spieprzaj dziadu... Nie ma lepszego kandydata.
          • pajjak Re: WSPÓLNOTA SAMORZADOWA POPIERA LECHA KACZYŃSK 25.04.05, 15:43
            Trzeba mu powiedzieć to samo, co Kaczyński powiedział do pewnego emeryta jakiś
            rok temu: Spieprzaj dziadu!
            Ja Kaczyńskiemu mówię to samo, jego własnymi słowami: Spieprzaj dziadu!
            Jaki kandydat taki szacunek dla wyborców.
            I tyle…
    • Gość: ula555 Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:11
      taki on prof jak kwasniewski mgr
      • Gość: zartie Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.55.udn.pl 25.04.05, 23:11
        Coś w tym jest. Jak był ministrem sprawiedliwości i prokuratorem generalnym, to
        słał do prokuratur takie pisma, że wszyscy zastanawiali się kto mu dał dyplom
        ukończenia studiów.
        BTW od jakiegoś czasu szukam informacji kiedy, gdzie i u kogo bronił doktorat,
        i jakoś wszystkie źródła w internecie (biografie, informatory naukowe) o tym
        milczą. Ciekawe dlaczego?
        • Gość: kuku Re: Prof. LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM RP IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.04.05, 23:16
          Poszukaj na stadionie X-cio lecia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka