Gość: sL IP: *.udn.pl 25.04.05, 13:54 Witam. Czy dobrze słyszałem, że w tej szkole nie ma sali gimnasycznej? W jaki sposób odbywa sie wf- cały czas nudna gimnastyka na korytarzu i żadnych SKS? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ita Re: LO im Mikołaja Kopernika - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:01 Sala gimnastyczna jest aczkolwiek pozostawia ona wiele do życzenia.Za moich czasów jak tylko robiło sie ciepło zajęcia z W-fu odbywały sie na dworzu.ale w sali tez da sie cwiczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: LO im Mikołaja Kopernika - pytanie IP: 193.111.144.* 26.04.05, 12:14 Sala jest malutka,ale mlodziez i tak wysportowana a to juz napewno zasluga pani profesor Ulikowskiej.To nauczycielka ktora tak naprawde kocha mlodych ludzi.A jak tanczy jej zespol aerobiku ,to az nie chce sie wierzyc, ze w tak trudnych warunkach lokalowych mozna tak naprawde cos osiagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: LO im Mikołaja Kopernika - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:04 nie wiem czy rozmiar slai jest najważniejszy , to Lo ma wiele sukcesów sportowych i fajną atmosferę.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmala Re: LO im Mikołaja Kopernika - pytanie IP: 193.111.144.* 29.04.05, 20:28 warunków do wf to LO nie ma żadnych, sukcesów też niewiele, a do tego często podchmielonego wf-istę. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica W-f IP: *.udn.pl 29.04.05, 20:55 W-f najczesciej odbywa sie na sali. Sala jest nieduza, ale do gimnazstyki jest ok, w kosza mozna pograc, w siatke....Nie jest duzych wymiarow ale spoko. Poza tym w-f odbywac sie moze na silowni. Jak jest cieplo rowniez. Ja tam nie narzekam. Wkurza mnie tylko niski sufit, niepraktyczny jak sie gra w siatke. Odpowiedz Link Zgłoś