Dodaj do ulubionych

Co z tą Vectrą?

IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 26.04.05, 20:43
To ile ta prowizja wynosi, ze bardziej oplaca soie wydwac 3,60 na bilety +
0,90 za prowizje w siedzibie vectry. Zreszta to co zalosne, ze nawet w swojej
siedzibire pobieraja prowizje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Co z tą Vectrą? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 20:47
      Jakie zapotrzebowanie klienta na TV-biznes!!!! To bzura i jeden wielki PIC.
      Zaoszczędzili sobie na nas, bo za CNN trzeba było zapłacić, a za to COS
      biznesowe pewnie nie! Ja mam dość Vectry, najpier TCM i Cartoon oraz Halmark,
      a teraz coś co ludzie rzeczywiście oglądali - bo i pouczyć się można było
      języka i dowiedzieć więcej o świecie. Uroczystości pogrzebowe Jana Pawła i
      wybór Benedykta były lepier pokazane na CNN niż na jakiejkolwiek polskiej Tv.
      To draństwo!
    • Gość: Tom. Re: Co z tą Vectrą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:49
      Ja też tego nie rozumiem skoro prowizja na poczcie od kablówki wynosi chyba 3,50 zl.
    • Gość: Jasiek Re: Co z tą Vectrą? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.04.05, 22:08
      Oplata za prowadzenie rachunku bankowego Vectry przeszla na abonentow. Ten ruch
      ze strony Vectry jest pewnie przemyslany i celowy, poniewaz teraz teraz trzeba
      otworzyc na osiedlach nowe punkty przyjmowania oplat. Pomysl na takie punkty
      powstal na wybrzezu, oplaca sie w nich prawie wszystko. Ciekawy jestem tylko
      kto z zarzadu vectry poprowadzi takie punkty.
    • Gość: novus Re: Co z tą Vectrą? IP: *.udn.pl 27.04.05, 00:04
      tak tak, napisalem maila jakies poltora miesiaca temu i do tej pory zero odzewu. czy na tym polega funkcjonowanie BOKu?? wg mne chyba nie. ten mail to jeden z 4 na ktore nie uzyskalem odpowiedzi
    • Gość: klient Re: Co z tą Vectrą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 07:37
      Osstrzegam! Kasa w budynku Vectry nie jest kasą prowadzoną przez Vectrę. Jest
      to prywatny punkt przyjmowania opłat, których ostatnio w Polsce powstało bardzo
      wiele i bardzo wiele zwinęło interes wraz z pieniedzmi klientów. Pokazywała to
      TVN jak równiez pisała o takich punktach Gazeta Wyborcza. W Radomiu znikneły
      już takie punkty m.in. grosik w samach, partner w przychodniach na Predocinku i
      Michałowie. Ludzie musza drugi raz płacić swoje rachunki.W kazdy osiedlu jest
      placówka pocztpolskiej lub agencja PKO, gdzie za niewielka opłata ok. 3 zł,
      można dokonać wpłaty, bez straty czasu i ryzyka utraty pieniedzy. A że nigdzie
      nie przjmują opłat za darmo - to już wina Vectry.
      • Gość: rere Re: Co z tą Vectrą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 08:18
        Punkt w którym przujmuje się opłaty na Grzecznarowskiego jest własnościa
        jednego z pracownikow Vectry. Można kęcić prywatny bisnes wykorzystując
        nieświadość klintów. Jak sie zadzwoni do Vectry, to mówią żeby tam płacic. A ja
        rezygnyję z Vectry i kupiłem cyfrowy polsat tańszy i o wiele lepszy.
      • Gość: zim1 Zlecenie stałe IP: *.lan / *.radom.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 08:19
        Jeśli ktoś ma konto może zlecić opłątę stałą co m-c. Opłata za taką uslugę ok.
        1,5-2 zł
        • igab Re: Zlecenie stałe 27.04.05, 09:14
          W GROSZU na Katowickiej ołata za kablówkę 0,80 zł.
        • Gość: Geralt Re: Zlecenie stałe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.04.05, 19:20
          Albo darmo jak w moim banku.
    • Gość: Użytkonik Re: Co z tą Vectrą? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.04.05, 10:44
      faktury Vektry to reklamówki.Kto umieszcza na fakturze /druk urzędowy/inoformacje gdzie płacić lub inne.Ołaty drakońskie przy zmnejszaniu pakietu.Oferta coraz gorsza.Kupując talerz na własność jest 15 programów w języku polsim a innych.Czekam tylko na wejście w Radomiu innych operatorów na internet i zregnuję z usług.

• Gość: EWA3 Re: Co z tą Vectrą? IP: *.udn.pl 27.04.05, 10:54
      a moze zamiast CNN program tvp Kultura-ma ja miec kazda kablowka. Mam rowniez
      pytanie : jak bedzie wygladala sprawa faktor do odliczenia WAT w PIT ?
      Mysle ,ze sprawa ta interesuje wszystkich abonentow .
    • loki21 VECTRA TO JEDNO WIELKIE G... 27.04.05, 11:02
      Stanowczo odradzam wszystkim uslugi tej dziadowskiej firmy!
      TV - za swieca szukac popularnych programow typu ARD, ZDF, TVE, Raiuno, itp.
      Zamiast tego vecrta serwuje abonentom szajs pokroju airangow, romantica, mango
      tv czy swoje denne tv reklamowe.
      Internet - w umowie mam 512 kbps, a realny transfer jest na poziomie 100-120
      kbps. To sa po prostu kpiny - najpierw zmiejszac transfer i oszukiwac abonentow
      na vacie (tak, tak - to staly kruczek tej firmy, teraz tez vat naliczyli
      wiekszy niz powinni). Mam nadzieje, ze w niedlugim czasie ktos zajmie sie
      pratykami monopolistycznymi, jakie vectra w radomiu prowadzi...

p.s. ja daje sobie 2 tyg na poprawe jakosci netu/tv - jesli to nie nastapi
      zmieniam stajnie na polsat cyfre + neostrade.
      • Gość: Gall Anonim Re: VECTRA TO JEDNO WIELKIE G... IP: 217.17.35.* 27.04.05, 11:58
        Mając konto np. eurokonto plus w PKO SA opłaty za kablówkę (zlecenie stałe) są
        bezpłatne.
        • Gość: aga Re: VECTRA TO JEDNO WIELKIE G... IP: *.internet.radom.pl 27.04.05, 12:03
          Tak było chyba do marca , kiedy to Vectra miała rachunek w PKO SA.
          • Gość: Robert REZYGNUJE Z VECTRY!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:10
            Rezygnuje DOSC MAM TEJ DZIADOWSKIEJ FIRMY!!!!!!! kupuje Polsat cyfrowy a
            internetu poszukam gdziekolwiek byle nie w TAM!!!!!!
            • Gość: DDFM Mozliwosci techniczne tv kablowej IP: *.104.udn.pl 27.04.05, 13:52
              Pani z TV VECTRA która twierdzi ze siec jest już tak zapchana ze nie
              można „upchac kanalu na nowej częstotliwości” jest w ogromnym Bledzie bo co
              prawda siec jest zapchana ale możliwości sieci JESZCZE sa wiec jest to
              wciskanie kitu ludziom a co do nowych technologii na które na pewno stac Vectre
              to mogli by testowac przesyl cyfrowy tylko po co kiedy i tak ma się abonentow
              przy usługach budzących wątpliwości.
    • Gość: NoName Re: Co z tą Vectrą? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.04.05, 15:34
      Hehhehe dobre zeby do nich zadzwonic...tylko kur** niech zaczna odbirac te
      telefony, a nie debile odkladaja sluchawke i udaja ze zajete...Najlepiej by
      bylo jakby sie pojawil inny dostawca internetu i kablowki wtedy vetra dostanie
      po dupie i nauczy sie szanowac swoich klientow..
      • Gość: dts Re: Co z tą Vectrą? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.04.05, 17:34
        a wiecie gdzie ja to mam, wszedlem dzis porwalem przed lalunią fakturki i
        powiedzialem dowidzenia( oczywiscie mowa o rezygnacji) :D
        • stratoos Re: Co z tą Vectrą? 27.04.05, 21:28
          Internet od kilku miesiecy jest po prostu żałosny. Najbardziej śmieszą mnie
          jednak uwagi ludzi z vectry typu "Wyślij nam maila albo zadzwoń do boku i opisz
          problem"... nie dostałem NIGDY żadnej odpowiedzi z adresu bok@tkdami.net ani
          admin@tkdami.net. Porozmawiałem też kilka razy z automatem telefonicznym i dla
          odmiany również zero odzewu. Przejrzałem kilka ofert i jestem najbardziej
          zdecydowany na pakiet 128kb w neostradzie. Kosztuje ok. 72 zl/msc a realnie
          działa dużo lepiej niż kablówka, która oferuje "dziesięciokrotnie szybszy
          transfer niż standartowy modem...". Taki slogan reklamowy przewijał się kiedyś
          na reklamówce internetu w dami. Po 3 latach w daminet.. papa

P.
    • Gość: sprawozdawca Re: Co z tą Vectrą? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.04.05, 00:16
      zapominacie jeszcze o radomskich wiadomościach lokalnych, które wg informacji
      zebranych przeze mnie w trakcie niedawnych "rozmów z zarządem" mają być
      zlikwidowane w ciągu jednego roku, a w to miejsce mają się pojawić
      ogólnopolskie wydanie wiadomości - niezła alternatywa/których pełno na innych
      dostępnych kanałach/ , już teraz mnie wkurza oglądanie programów o zakładach w
      innej części kraju. Jednocześnie potwierdzam:
      -info o braku odpowiedzi na nasze pytania przesłane drogą mail-ową,
      -niemożliwość dodzwonienia się do BOK Radom,
      -niski transfer danych i awaryjność vectranet-u,
      -malejącą atrakcyjność oferty programowej,
      -wzrost cen, w moim przypadku podwyżka około 29%
      -brak możliwości uzyskania szczegółowych informacji od specjalistów Vectry,
      -jeśli nic się nie zmieni, po upływie rocznej umowy, zmieniam na TV-SAT i
      Neostradę.
    • Gość: bzdetka Re: Co z tą Vectrą? IP: 193.111.144.* 28.04.05, 14:54
      czasami ludzie nie potrafia liczyć...na poczcie opłata wynosi 2.50. ja korzystam
      z Polsatu cyfrowego od 5 lat, net mam ATS i jestem bardzo zadwolonai w nosie mam
      Vectrę z ich cenami i bałaganem
    • widmo82 Re: Co z tą Vectrą?=> rezygnacja :) 28.04.05, 19:26
      zrezygnowalem z kablowki 5-6lat temu i nie zauwazam prawie ze nie mam kablowki :)
      proponuje sprobowac tez innym, to nie boli:)

niech zgnije ta firma !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka